Friday 15 November 2013

STORM 122 Latvian

STORM
Nr.122              Sabiedrības informēšana biļetens Austrālijas Nacionālās rīcības             Novembis 2013
ANA neuzņemas nekādu atbildību par sniegtās informācijas / izsecināt . STORM irinformācijas avots, vienīgi
.
STORM saņem informāciju no " iekšējā " , tenku vācele . Mēs nevaram apstiprināt savus stāstus . Lūk,jaunākais :
Cabbies vaimanāt : "Virginia Palms Motor - Inn at Virginia [par Sandgate Road ] ir mainījusi savu nosaukumu uz Virginia International . Apmēram trīs gadus [ kopš Gillard iekļuvusi birojā ] tas ir bijisImigrācijas vadīta iekārtas . Tās pilns boaties [ tiem iebraucot Austrālijā ar laivu nelikumīgi apiet noteiktos imigrācijas kvotas ] . Es pacēlu biļetes no turienes svētdien. Tad es saņēmu dažus no Colonial Mobile Village at Zillmere [ stūrī Beames un Zillmere ceļiem, irtreileru parks pilns daļēji pensionāru un bezdarbnieku baltumi ] . Tas tagad pusei pilna ar boaties svaigu no saimniecības iekārtas Ziemassvētkos Island. Man nācās ņemt tos uz Disney On Ice. Tie darbojas vēlu, un man sūdzējās : " vilcieni ir pārāk reti šeit !"

ART vai zādzību ? Tika ziņots , lai mums, kavietējās autors ir "dope " par sieviešu rakstnieks ar saīsinājumu " JKR " Vai tā ir taisnība ? Jums izlemt .
" Tur bijavecs brīvprātīgais , kurš apmeklēja slimos bērnus kādā Londonas slimnīcā . Viņš tiem stāstīja pasakas vednis sauc Wally , kurš devās uz raganu skolu , spēlēja spēli sauc Quiddich uc Viens no bērnu vecākiem, mudināja viņu rakstīt tos uz leju , un , lai amuse plašāku sabiedrību . Galu galāvecais vīrs darīja , un paņēma manuskriptu ar literāro aģents . Pats aģents pārvalda nezināmu sieviešu rakstnieks , JKR .
Vecais vīrs nepatikakā viņa pārstāvis atkārtoti edited viņa materiālā tā ieņēma off izdevējam, kurš viņam ļautu " self-publicēt " neapstrādātu neizdots materiāls . Vecais vīrs tam sāka pārdot tos ar savu ģimeni un draugiem . Viņš nomira pēkšņi , atstājot 300 kopijas savā grāmatā Wally Wizard zem gultas , nepārdoti . Viņa aģents bija šķērsot ar veco vīru atteikumam atkārtoti rediģēt un arī self-publishing .

Ar nāves vecs vīrietisaģents pagājis gar viņa " atkārtoti rediģēt " uz jauno jauno sieviešu autors, kurš bija tikai pārāk priecīgi apgalvot to, kā viņas pašas . Tas parādījās kā pirmā Harija Potera grāmatu. Kad tā kļuva par bestselleru vecā vīra ģimene sazinājās JKR izdevējs plānošanu iesūdzēt tiesā par " pārkāpt autortiesību " . Lielu naudas summu pierunāja viņus atlikt uz nenoteiktu laiku visas lietas " .

Izklausās neticami, līdz mēs atceramies Dena Brauna bestselleruDa Vinči kods , kas pārdoti 40 miljoni eksemplāru , tika balstīta uz Maikla Baigent ir mazākā grāmatu Svēto asiņu , Svētais Grāls . DB un MB bija tāds pats izdevējs . MB centās iesūdzēt tiesā pēcDVC kļuva par tikveiksmīga , bet drīz samazinājās to . Mēs brīnums, kāpēc un vai plaģiāts ar mākslas un literatūras ainas ir neparasts vainorma ?

DVD APSKATS : Coast ( Episode One Season Two) 55 minūtes ( 2006)
BBC Bristol / Open University Co -production . Vadītāji Nicholas Crane & Dr Neil Oliver .
Ražo un režisors Oliver Clarke . Reportieris Alice Roberts :
"Mēs esam par Isle of Wight 12 jūdžu attālumā no Anglijas krastiem . Pēc Otrā pasaules kara Britu zinātnieki ieradās šeit, lai pārbaudītu vācu V2 raķetes, viņi notverti . 1000 's cilvēku strādāja Lielbritānijas kosmosa programmas1960 , 200 par Isle of Wight vien. Lai gan Krievijas un Amerikas kosmosa programmas pavadīja milzīgas summasbritu darbojas uz kurpju auklas . Tie bija balstīti vietā Otrā pasaules kara lielgabals akumulators ar skatu uz atklātā jūrā .

Ar minimālu darbu, tās ir saistītas trīs lielgabals emplacements un atkārtoti konfigurēt to munīciju veikalu, lai kalpotu kā ​​savu pazemes bāzē . Lielgabals vietā pati tika uzcelta uz jau esošu Napoleona forts tunelētā uz klintīm . Kāpēc būvēt pretraķešu floti ? Lielbritānija bija eksplodēja pirmobumbas 1952.gadā , un tagad nepieciešama piegādes sistēmu , ja tā kādreiz atgriezties pie " Big līgas " no pasaules lielvarām . No 1955-1971 viņi strādāja atkārtoti izmantojot V2 ir ūdeņraža pārskābe [ matu balinātājs ] dzinēji pie varas Lielbritānijas sākotnējo kodolieroču raķešu flotes Black Knight raķetes .

Civilā versija kļuvaBlack Arrow . Par šo variantu ,Black Arrow R3 , tika izmantots 1971 , lai uzsāktu pirmo britu satelītu ,Prospero , orbītā no Woomera Rocket Apkārtnē South Australia kā Lielbritānija nebija sākt objekta pati. Pēc 25 gadiem slepena pētniecībā un attīstībā ,kodols komanda Raymond Wheeler , Jim Scragg un John Underwood bija sajūsmā. Grupas vadītājs Wheeler atsaukšana : " Es dzirdēju no Woomera pa teleksu sekmīgai uzsākšanai . Man bija brīnišķīga nedēļas nogale ! Tad es devos uz valdes sēdē pirmdien no rīta , kas ir teicis : "atbildīgais ministrs zinātnē ir atsaukusi visus finansējumu . Iet uz leju, un pateikt savu darbinieku puse no tiem ir atlaists nekavējoties " .

Zinātnieks Jim Scragg piekrita : " Hansard vēlāk ieraksta ministram kā sakot : " mēs redzam, nav lietderīgi turpmāk satelītu palaišanu " . Politika irsmieklīgi lieta . " 1971.gadā nauda bija īss . Lielbritānija nācās izdarīt izvēli - vai nu iet viena pati ar melnu bultu vai pievienoties ar Franciju , lai finansētu un lidot ar Concorde super ātrgaitas lidmašīnas . Viņi izvēlējās Concorde " . Līdz 1972 gada jūnijā Wight bāzes sala tika pamesta . Uzņēmēja Dr Neil Oliver : " tas ir grūti nav vīlušies ar šādu par tālredzības trūkumu " .

[ Mēs neuzskatām šo " segt stāsts " par finanšu līdzekļu trūkuma dēļ . Pēc 25 gadu slepenas operācijas , šis britu centieni devās sabiedrībai . Divas dienas vēlāk tā tika slēgta. Kuras pasūtījumu? Amerikā. Kopš 2004 Amerikā ir draudot karš ar Irānu par tās iespējamo kodolprogrammu . Mēs visi zinām, Irāna nav drauds ASV , bet Amerikā vietai, nav konkurenti , neatkarīgi no formālas sabiedrotie vai atzīta par ienaidniekiem . Ne ilgi pēc tam, kadBAR3 programma tika atceltsWoomera testēšanas objekts tika slēgts . Vēlāk demontēt visas tās iekārtas tika pārdots kā " atgriezumi " un nosūtīti - uz Indiju . RE ]

BBC World Service Nov 11, 2013 Indijas Marsa misija Rezultāts Ar aizķerties :
Reportieris Pāvils Rincon : "Indijas Kosmosa pētījumu organizācijas ( ISRO ) Mars Orbiter misijas ( MOM ) ir sasniegusi orbītā no zemes, no 71.623 km . ISRO krēsls K. Radhakrishnan teica : "mērķis ir 100000 km . 1,350 kg kosmosa kuģis ir izmantojis tikai 2kg tās 852kg degvielas slodzi . Gada 1dzinējs tiks atlaisti nosūtīt kuģi uz savu 300 dienu ceļojumā uz Marsu . Gada 24 2014 septembrī kuģis ieies Marsa gravitācijas lauku. PSLV raķešu ļaujMOM , lai sasniegtu Marsu , kas izmaksāja ASV dolāru 72 miljonu apjomā, ļoti lēti ko misijas uz citām planētām "standartiem .

DVD APSKATS : Che (2008) 160 minūtes , ko ražo Wild Bunch Filmas un Telcinco .
Direktors Steven Soderbergh ( J ) Rakstnieki Peter Buchan & Benjamin A. van der Veen ( J ) Pamatojoties uz Bolīvijas un Ernesto " Che " Guevara dienasgrāmatas publicētajā Ocean Press . Filmēts Spānijā un Bolīvija. Ražotāji Laura BICKFORD un Benicio del Toro izpildvaras ražotājs s Frederiks V. Brost , Gregory Jacobs ( J ) , Brahim Chioua ( J ) Zvaigznes Benicio del Toro kā Che , Lou Diamond kā Mario Monje , BCP vadītājs , Matt Damon kā Fr Schwartzvācu misionārs .

Intriģējošs cik daudzi no Holivudas kreisie brīvprātīgi ierasties pro - kreiso filmas , tāpat kā JFK & Che un aktīvi roku savas produkcijas . Viņi nekad nav šaubu Marx , viņu Dievs, nav svarīgi, cik reizes viņš ir izrādījušies nepareizi . Šī filma irparasti " cieņu " gabals , tāpat kā JFK . Pa kreisi ir samazinājies " varoņi " . Šī filma nav nekas jauns . Savādi , tas ir dažas no reāli kaujas ainas mēs esam redzējuši . Daudz labāk nekā " RAH - RAH " bombastics no Blackhawk Down žanra . Che ir tikaiatjaunināta Red mīts , lai ļautu citu jauniešu paaudze ir brainwashed Sollywood kulta nāves .

DVD APSKATS : Konstantīns ( 2005) ( 116 minūtes )
Villlage - Roadshow Films , Warner Bros Filmas , Lonely Film GmbH , DC Comics . Režisors Francis Lawrence . Ražotājs Akiva Goldman ( J ) . Writer Kevin Brodbin & Frank Cappello . Stars Keanu Reeves . Rachel Weisz ( J ) . Shia LaBeouf ( J ) . Tilda Swinton .

Ir cast pazīstams visiem sci-fi/fantasy auditorijai : KR ir no Matrix triloģija , RW no The Mummy triloģija , SL no Transformatori triloģijas un no Narnia triloģija TS . Ievads pilieni mūs taisni Holivudas simbiozes apsēstība ar iedomātu nacistu mitoloģijā : " tas, kurš piemīt Spear Destiny tur likteni pasaulē ...Likteņa šķēps ir bijis pazudis kopš Otrā pasaules kara " . Kas irSoD ? Mīts stāsta mums Spear , kas sadursta pusē Kristus joprojām nes Viņa Asinis tā ir Dieva spēks , ko īstenot pārmaiņas , labu vai sliktu . Mistisks muļķības , izgudroja Sollywood , bet saistīt ar Hitleru & Co

Neskatoties uz šo letālu plaisāt , mums patika šo filmu . Kāpēc ? Vienkārši tāpēc, ka , lai gan vardarbīgs , tas liecina par lielāku pietāti pret kristīgo ticību un rituāliem nav redzējis Sollywood kopš 1970 filmas, piemēram The eksorcists un tās daudzajām atdarinātāji . Jo šie priesteri ir garīgo spēku , dēmoni ir reāli un ļauno, nevis "cool" . Tā garīgi - pareizā attieksme vien mums novērtēja šo filmu ļoti . Par rūgto vērpjot tās beigām , mēs slavējam to. Irlabs stabils - mate ar tādām filmām kā Legend un Priest .

Datumi ATCERIETIES
7 Decembis 1945: Viet Minh vadītājs nosūta telegrammu uz viņa " vecais draugs Leon Blum " [ bijušais Francijas Premier ] . ( p.85 Denis Warner )
9 Decembis 1987: Pirmā diena Pirmās sacelšanās laikā , Palestīna pret IDF nodarbošanās .
9 1992: USMC zeme Mogadišu, Somālijā .
9 Decembis 2001: ASV piesaka karu pret Taliban , sācies 7 Octobis 2001 par " vairāk " .
11th - 15th Decembis 1862 : Battle of Fredericksburg , VA izmaksas Savienības 12653 vīrieši, domubiedri 5309 .
12 Decembis 1940 : H.Himmler sākas " rasu reģistrs" ( p.54 Butler ) .
13 Decembis 2003: ASV spēki uztveršanas Sadams Huseins , prezidents Irākā.
1976 16 Decembis : Federālā Liberal Valdība piešķir Abos " freehold nosaukumu " pār Native liegumiem .
Dawn , 16 Decembis 1838 : Battle of Blood River. 464 Afrikaaners uzbruka 15000 natives . Whites nogalināt 3000 + par nulle zaudē ( 500 + baltumus zaudēta iepriekšējos slaktiņos ) . Pārdēvēta diena pakta .
20th Decembis 1989 : ASV spēki iebrukt Panama . Kill 1000 + Aizturēt prezidentu Noriega ( līdz šodienai) .
22 Decembis 1944: Vo Nguyen Giap veido pirmo 27 -man vads Viet Minh partizāniem .
1989 22 Decembis : Rumānija priekšsēdētājs N. Čaušesku gāzts KGB apvērsumu.
1993 22 Decembis : Austrālijas Senāts nodod mabo likumu , piešķirot visu kontinentu , lai Abos .
23 Decembis 1996 : Federālā Augstākā tiesa Wik nolēmums . Dzimtajā sadaļa " ignorēšanas " nomas līgumu " pret baltajiem .
726GMT 24 Decembis 2006: Karen nemiernieku galvenais General Bo Mya KNA nomirst vecumā no 79 gadiem .
25 Decembis 1989 : rumāņu valdnieki Nikolae & Elena Čaušesku izpilda militārajā tiesā.
25 Decembis 1991: Pēdējā Padomju Premier M. Gorbačovs rokas vara Krievijas prezidents B. Jeļcins .
1826 26 Decembis : pirmais britu kolonistu ierodas Western Australia , Albany .
27 Decembis 2004: Ukraina ievēl pirmais pro - ASV prezidentu .
29 Decembis 1979 : Padomju Savienība aizskar Afganistānu .
30 Decembis 2006: Pēc ilgām šova izmēģinājumu ASV slepkavībām Irākas prezidents Sadams Huseins
1994 31 Decembis : RUSSAIN armija aizskar Ičkerija . Pirmais Čečenijas kara sākuma.

PO Box 635 Strathpine PS 4500 Austrālija tālruni 0448 187 582
E-pasts : australiannationlaction@yahoo.com.au
australiannationalaction2.blogspot.com.au /

No comments:

Post a Comment