Friday 15 November 2013

STORM 122 Turku

FIRTINA
Avustralya Ulusal Eylem Novembis 2013 122 sayılı Kamu Verileri Bülteni
ANA anlaşılmaktadır / verilen bilgilerden ötürü sorumluluk kabul . FIRTINA bir bilgi kaynağı sadece
.
STORM Scuttlebutt , ' içeriden ' bilgi alır . Biz onların hikayeleri teyit edemez . İşteson var:
Taksiciler YAKARIŞI : "Virginia [ Sandgate Yolu üzerinde ] Virginia International adını değiştirdi Virginia Palms Motor - Inn . [ Gillard ofise geldiğimden beri ] üç yıl için bir Göç tarafından işletilen tesis oldu . Onun boaties dolu [ set göç kotaları aşmak için yasadışı tekne ile Avustralya girenlerin ] . Ben Pazar günü oradan bir ücret aldı . Sonra [ Beames ve Zillmere Yolları köşesinde , yarı emekli ve işsiz beyazlar dolu bir karavan parkı ] Zillmere deColonial Mobil Köyü'nden biraz var . Şimdi Noel Adasıtutarak tesis taze boaties yarım dolu . Ben Disney On Ice onları almak zorunda kaldı . Onlar geç çalışan ve bana şikayet edildi : 'trenler burada da seyrek ! ' "

ART veya HIRSIZLIK ? Yerel bir yazar baş harfleri ' JKR ' ile 'uyuşturucu ' bir kadın yazar üzerinde olduğunu bize bildirildi Doğru mu? Siz karar verin .
" Londra'da bir hastanede hasta çocukları ziyaret eski bir gönüllü vardı . O , onları cadının okula gitti Wally adlı bir sihirbazın masalları anlattıçocukların anne biri bunları yazmak için onu çağırdı Quiddich vb adlı bir oyun oynadı ve böylece daha geniş bir kamu eğlendirmek . Sonunda yaşlı adam yaptı ve edebi bir ajan için el yazması aldı . Aynı aracı bilinmeyen bir kadın yazar , JKR başardı.
Yaşlı adam ajan yeniden düzenlenmiş onun maddi yüzden onu ham düzenlenmemiş madde öz yayınlamak ' için izin verecek bir yayıncıya kapalı baskın gibi yol değildi. Yaşlı adam daha sonra onun aile ve arkadaşlar için bu satmaya başladı . O satılmamış , onun yatağın altında kitabında WallySihirbazı 300 kopya bırakarak , aniden öldü . Onun ajan yeniden düzenleme reddettiği için ve de kendi kendine yayınlama için yaşlı adam ile çapraz oldu .

Ajan onun ' yeniden düzenleme ' sadece kendi olarak iddia etmek çok mutluydu yeni genç kadın yazar için birlikte geçen yaşlı adam ölümü ile . Bu ilk Harry Potter kitabı olarak çıktı . Bir bestseller oldu zaman yaşlı adamın ailesi ' telif hakkı makat ' için dava JKR yayıncısı planlama temasa geçti. Para büyük bir toplamı " süresiz tüm işlemleri erteleme onları ikna etti.

Biz Dan Brown 40 milyondan fazla kopya sattı çok satanDa Vinci Code , Michael Baigent en az kitap Kutsal Kan , Kutsal Kase dayanıyordu çağırmak kadar inanılmaz geliyor. DB ve MB aynı yayıncı vardı . DVC böyle bir başarı oldu ama yakında düştü sonra MB dava çalıştı . Biz merak ve sanat ve edebiyat sahnelerde intihal nadir veya norm olup olmadığını ?

DVD İNCELEME : Coast ( Episode One , sezon iki ) 55 dakika (2006 )
BBC Bristol / Açık Üniversitesi Ortak Yapım . Sunucular Nicholas Vinç ve Dr Neil Oliver .
Üretilen ve Oliver Clarke'ın yönettiği . Muhabir Alice Roberts :
" Biz İngilizce kıyıları Wight 12 mil Isle of bulunmaktadır . İkinci Dünya Savaşı İngiliz bilim adamları Alman V2 roket test etmek için buraya geldikten sonra onlar ele ediyorum . 1960 , 200 tek başına Isle of Wight üzerinde İngiltere'nin uzay programı üzerinde çalıştı insanların 1.000 ' s . Rus ve Amerikan uzay programları büyük meblağlar harcarken İngiliz bir ayakkabı -string ameliyat . Onlar açık deniz manzaralı bir İkinci Dünya Savaşı silah pilin yerinde dayanıyordu .

Işin en az onlar üç silah mevzileri bağlantılı ve cephane depoları kendi yeraltı üs olarak hizmet etmek için yeniden yapılandırılmış . Kendisi önceden var olan Napolyon kale inşa edilmiştirsilah sitesiuçurumlar tünel kazarak girdiler . Neden bir füze filosu inşa ? İngiltere'de 1952 yılında A- bomba ilk patladı ve dünya güçlerinin' Big League ' dönmek için hiç olsaydı şimdi bir dağıtım sistemi ihtiyaç vardı . 1955-1971 itibaren onlar güç İngiltere'nin orijinal nükleer füze filosu ,Kara Şövalye roket için V2 en hidrojen peroksit [ saç çamaşır suyu ] motorları yeniden kullanarak çalıştı .

Bir sivil versiyonu Kara Ok oldu . Bu bir varyantı ,Siyah Ok R3 , İngiltere kendine ait bir fırlatma tesisi olduğu gibi Güney Avustralya Woomera Roket Sınıfımızda yörüngeyeilk İngiliz uydu ,Prospero , başlatmak için 1971 yılında kullanılmıştır . 25 yıl çok gizli araştırma ve geliştirme sonra , Raymond Wheeler , Jim Scragg ve John Underwood çekirdek ekip kendinden geçmiş . Takım lideri Wheeler hatırlama : ' Ben başarılı lansman teleks ile Woomera duydum. Harika bir hafta sonu oldu ! ' Bilim sorumlu Bakanı tüm finansman geri çekti : O zaman söylenmesi Pazartesi sabahı bir yönetim kurulu toplantısı girdi . Aşağı gidin ve bunların personel yarısı söyle ' hemen görevden vardır .

Bilim adamı Jim Scragg kabul etti : ' Hansard sonra şeklindeki Bakanı kaydedildi : ' gelecek uydu başlattı hiçbir yararlı bir amaca bakın ' . Siyaset komik bir şey ' olduğunu. 1971 yılında para kısa oldu . İngiltere bir seçim yapmak zorunda - Siyah Ok ile tek başına gitmek ya da Concorde süper yüksek hızlı uçak fon ve uçmak için Fransa ile katılmak ya . Onlar Concorde ' seçti . Haziran 1972 tarafından Wight tabanının Adası terk edilmişti. Ana Dr Neil Oliver : ' bu öngörü bu eksikliği " ile hayal kırıklığına zor değil .

[ Biz fon eksikliği bu ' kapak ' inanmıyorum . 25 yıl gizli operasyonlar sonra , bu İngiliz çaba halka açıldı . İki gün sonra kapatıldı . Kimin emriyle ? Açık Amerika . 2004 yılından bu yana Amerika'nın iddia edilen nükleer programı konusunda İran ile savaş tehdit etmektedir . Hepimiz İran can dere hiçbir rakip , resmi müttefik veya düşman ilan edip ABD ama Amerika için bir tehdit olduğunu biliyorum . Bar3 programı iptal edildi sonra bir süreWoomera test tesisi kapatıldı . Daha sonra sökülmüş tüm ekipman ' hurda ' olarak satılan ve sevk edildi - Hindistan'a . RE ]

Snag By Hit BBC Dünya Servisi 11 Kasım 2013 Hint Mars Mission :
Muhabir Paul Rincon : "Hint Uzay Araştırma Organizasyonu ( USAK ) Mars Orbiter Misyonu ( MOM ) 71.623 km toprak bir yörüngeye ulaştı. Isro koltuğuna K. Radhakrishnan dedi : ' hedef 100.000 km uzaklıktadır . 1.350 kg uzay aracı 852kg yakıt yükü sadece 2kg kullandı . 1 Aralıkmotoru Mars olan 300 günlük yolculuğazanaat göndermek için ateş olacaktır . Eylül 2014 24uzay aracı Mars ' gravite alanı girecek . PSLV roket MOM gezegen misyonları "nın standartlarına göre son derece ucuz , US $ 72 milyon bir maliyetle Mars ulaşmasını sağlar .

DVD İNCELEME : Wild Bunch Filmler ve Telcinco Yapımcı Che (2008) 160 dakika .
Yönetmen Steven Soderbergh ( J ) Yazarlar Peter Buchan & Benjamin A. Van der Veen ( J ) Ocean Press tarafından yayınlanan Ernesto ' Che ' Guevara'nınBolivya Günlüğü geçerli. İspanya ve Bolivya'da çekildi . Üreticileri Laura Bickford ve Benicio del Toro Yapımcı s Frederic W. Brost , Gregory Jacobs ( J ) , Brahim Chioua ( J ) Che olarak Benicio del Toro , Mario Monje , BCP lideri , Fr Schwartz bir Alman misyoner olarak Matt Damon gibi Lou Diamond Yıldız .

İlgi Çeken nasıl Hollywood'un Solcular birçok JFK ve Che gibi , pro - Sol filmlerde görünür ve üretim aktif bir el almak için gönüllü . Onlar Marx , kendi tanrı , o yanlış kanıtlanmış kaç kez olursa olsun şüphe asla . Bu film JFK gibi , her zamanki ' haraç ' parçasıdır. Sola doğru ' kahramanlar' düşmüş . Bu film yeni bir şey değil . Tuhaf bir şekilde, biz gördüğüm en gerçekçi savaş sahneleri bazılarına sahiptir . BlackHawk Aşağı türün ' rah - rah ' bombastics çok daha iyi. Che sadece gençlerin bir nesil ölüm Sollywood kült içine yıkanmış olduğunu sağlamak için güncelleştirilmiş bir kırmızı efsanedir.

DVD İNCELEME : Constantine (2005 ) ( 116 dakika )
Villlage - Roadshow Filmler , Warner Bros Filmler, Lonely Film GmbH , DC Comics . Yönetmen Francis Lawrence . Yapımcı Akiva Goldman ( J ) . Yazar Kevin Brodbin & Frank Cappello . Yıldız Keanu Reeves . Rachel Weisz ( J ) . Shia Labeouf ( J ) . Tilda Swinton .

Herhangi bir sci-fi/fantasy izleyici tanıdık bir döküm var : KRNarnia üçlemesi gelen Transformers üçlemesi ve TS SL , Mumya üçlemesinin gelen Matrix üçlemesi , RW değil. Giriş düz hayali Nazi mitoloji ile Hollywood'un simbiyotik saplantı bizi düşer : " Kader Spear sahip o dünyanın kaderi tutar ... Destinymızrak İkinci Dünya Savaşı sonundan bu yana kayıp olmuştur " . SoD nedir? Mit bize Mesih'in yan deldiMızrak çok iyi ya da kötü , değişiklik yürürlüğe ALLAH Güç vardır hala Onun kan taşır söyler . Gizli saçma , Sollywood tarafından icat , ama Hitler & Co atfedilen

Bu ölümcül kusur rağmen , biz bu filmi sevdim . Neden ? Şiddet ise , çünkü , buExorcist ve çok taklit gibi 1970 filmleri yana Sollywood görülmeyen Hıristiyan inanç ve ritüeller için daha güçlü bir saygı gösterir . Bu rahipler manevi güce sahip olarak , iblisler , 'cool' gerçek ve kötü değildir . Tek başına ruhsal - doğru tutum için biz çok bu filmi puan. Onun sonundaacı büküm için , bunu alkışlıyoruz. Legend ve Priest gibi filmlerle iyi bir istikrarlı arkadaşı var .

UNUTMAYIN TARİHLERİ
7. Decembis 1945: Viet Minh lideri onun ' eski bir arkadaşı Leon Blum ' [eski Fransa Başbakanı ] bir telgraf gönderir . ( s.85 Denis Warner )
9. Decembis 1987: Günü İlk İntifada biri , Filistin karşı IDF Meslek .
9. 1992: Mogadişu , Somali'de USMC arazi .
9. Decembis 2001: ABD Taliban'a karşı savaş ilan , ' üzerinde ' olması , 7. Octobis 2001 tarihinde başladı .
11. - 15. Decembis 1862 Fredericksburg Savaşı , VA maliyetleri Birliği 12.653 erkek , Konfederasyon 5.309 .
H.Himmler ' ırksal kayıt ' ( s.54 Butler ) başlar : Decembis 1.940 12. .
13. Decembis 2003: ABD güçleri yakalama Saddam Hüseyin , Irak Devlet Başkanı .
16. Decembis 1976: Federal Liberal hükümetin Yerli Yedekler üzerinde Abos ' mülk başlığı' verir .
Dawn , 16. Decembis 1.838 : Kan Nehri Savaşı . 464 Afrikaaners 15.000 yerlileri tarafından saldırıya . Beyazlar nil kaybeder ( 500 + beyazlar önceki katliam kayıp ) için 3.000 + öldürmek . Sözleşmenin Renamed Günü .
20. Decembis 1989: ABD güçleri Panama işgal . 1.000 öldür + Başkan Noriega ( bugüne kadar ) TutukladıBANJA .
22 Decembis 1.944 : Vo Nguyen Viet Minh Giap gerillaların ilk 27 kişilik müfreze oluşturur.
22 Decembis 1989: Romanya Devlet Başkanı N. Çavuşesku KGB darbeyle devrildi .
22 Decembis 1993: Avustralya Senato Abos için kıtanın verilmesi , Mabo Yasası geçer .
23 Decembis 1996: Federal Yüksek Mahkeme Wik iktidar . Beyazlar için ' Yerli Başlık' geçersiz ' kiralama ' .
726GMT 24 Decembis 2006: Karen isyancı Genelkurmay Başkanı Bo Mya KNU 79 yaş arası ölür .
25 Decembis 1989: Askeri mahkeme tarafından yürütülen Romen yöneticilerin Nikolay ve Elena Çavuşesku .
Rusya Devlet Başkanı B. Yeltsin için Son Sovyet Premier M. Gorbaçov elinde güç : Decembis 1.991 25 .
26 Decembis 1.826 : İlk İngiliz yerleşimciler Albany , Batı Avustralya geliyor.
27 Decembis 2004: Ukrayna ilk ABD yanlısı Cumhurbaşkanı seçer .
29 Decembis 1979: Sovyetler Birliği Afganistan'ı işgal etti.
30 Decembis 2006: Uzun gösterisi deneme ABD cinayetler Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin sonra .
31 Decembis 1994: Russain Ordu Çeçenistan işgal etti. Birinci Çeçen Savaşı başlar .

PO Box 635 Strathpine PS 4500 Avustralya t'fon 0448 187 582
E-posta : australiannationlaction@yahoo.com.au
australiannationalaction2.blogspot.com.au

No comments:

Post a Comment