Friday 6 December 2013

SNIPPETS #7 Lett

Fragmenti
# 7                                                                                                                                 6 Decembis 2013
Fragmentus tiek publicēta sabiedrības interesēs. Nekādas darbības , būtu netieši vai izsecināt . Izteiktie viedokļi joprojām ir autoru pilnībā.
PAR nāves ienaidnieks
ko Jegar Sahad - Uthur
Channel Seven News 730am Frigasday 6 Decembis 2013 :
" Bijušais Dienvidāfrikas prezidents Nelsons Mandela ir miris vecumā no 95 " .

Mēs esam aicināti nodot atzinumu par nāves šo personu . Ņemot vērā divas dienas organizēti " sēras " un bezšuvju zemošanās no kontrolētajos plašsaziņas līdzekļos - no NBCTV ( ASV) BBC (UK ), lai mūsu valdības finansēta ABC un SBS un dažādu ārvalstu pieder privātiem kanāliem , piemēram Seven ," viss pasaule sērojot izturētu leģendu " citēt vienu .

Nē Kā vienmēr viņi melo . Viņi cer, kailgāk viņi atkārto " meliem ", jo vairāk viņi būs pārliecināt mūs - vai vismaz klusums mums. Fakti :rasists fanātiķis ir miris . Viņš iebilda pret " aparteīdu ", pazīstama arī kā " baltais noteikums" tikai tāpēc, ka tas bija noteikums, ko baltumus .

Tādā pašā veidā mēs esam dzirdējuši kreisie apmelot ASV Republikāņu partijas un to Tea Party frakcija ar to "puse veco balto vīriešu " . Tas ir rasisms , tīra un vienkārša . Obama šodien slavēja Mandela kā " iedvesmu " . Oh ? Viens fanātiķis begets citu.

Ienaidnieks baltā rase ir beidzies viņa mūžīgo tiesu . Var viņam pievienoties MLK Jr un Malcolm X devītajā Circle Hell , kas pareģoja Dante . Par pieciem tūkstošiem baltumus butchered ar Mandelas mantinieki kopš 1994 dvēseles tagad atpūsties vieglāk . Vienu miljonu baltumus spiesti no Sud Afrika kopš 1994 joprojām priedes viņu atgriešanos uz zemes, ko viņi uzcelta .

Sērot viņu? Pēc tam pieņemsim nepieminēja viņu.

No comments:

Post a Comment