Friday, 8 May 2015

STORM # 139 Δημόσια Ενημερωτικό Δελτίο του Αυστραλιανού Εθνικού Δράσης Apri 2015

STORM
# 139         Δημόσια Ενημερωτικό Δελτίο του Αυστραλιανού Εθνικού Δράσης         Apri 2015
ANA δεχτεί καμία ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται / τεκμαιρόμενη. STORM είναι μια πηγή πληροφόρησης και μόνο

STORM παίρνει την πληροφορία από «μυημένους», scuttlebutt. Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ιστορίες. Εδώ είναι η τελευταία:

Κρυφακούσει ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ @ 09/19/13: Ηλικιωμένοι, λευκό ζευγάρι που φαίνεται να υποθέτουν μια νεαρή Ινδή είναι ένας τουριστικός:
"Θα stayin» στην Αυστραλία καιρό; "
"Ναι".
«Είσαι από την Ινδία;"
«Όχι, Αμερική".
"Πού abouts ?!"
«Χιούστον».
"Τότε γιατί έρχεστε στην Αυστραλία;"
"Για να έχουν ένα μωρό".
"ERR ... ε ?!"
[Εμφανή subtext: «Αυτό μου το μωρό άγκυρα» θα μείνω. Είναι σας ότι φεύγει, Whitey ». RE].

Κληρονόμος του Τσερνομπίλ @ 10/09/13: "αδελφή-σε-δικαίου μου πέθανε από καρκίνο των σιελογόνων αδένων. Παράγει σούβλα σας. Είδε μια τηλεοπτική διαφήμιση για οικογενειακές γενεαλογίες έτσι πήρε ένα. Βρέθηκαν είχε ένα μακρινό ξάδελφο που ζουν κοντά στο Τσερνομπίλ, Ουκρανία. Εκείνη επικοινώνησε το 2003 και πήγε για μια επίσκεψη. Ενώ εκεί έπινε υπόγεια ύδατα, ακόμα κι αν ο καθένας της είπε να μην. Έχει καταλάβει: «ντόπιοι κάνουν και τίποτα» συμβαίνει σε γερμανικά μάρκα «Μετά γύρισε στο Brisbane που αρρώστησε και πέθανε μέσα σε τέσσερις μήνες.. Ήταν μόλις 48 ετών ".

Oliver Stone @ 10/11/13: "Hollywood σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν επισκεφθεί έναν ψυχίατρο από νεαρή ηλικία. Παντρεύτηκε τρεις φορές, σε ένα Λιβάνου, στη συνέχεια, σε ένα κορεατικό. Είχε δύο γιους και μία κόρη. Ο γιος του Sean Stone είναι ένας κινηματογραφιστής. Το πρώτο του ντοκιμαντέρ γυρίστηκε στο Ιράν. Αν και γεννήθηκε ένα J-- Sean ασπάστηκε τον Χριστιανισμό, αλλά στη συνέχεια το Ισλάμ. Ο προσηλυτίστηκαν στο Ισλάμ πριν από την αναχώρηση για το Ιράν ».

Εσωτερικής εξορίας @ 10/25/13: Ένα 50 χρόνια λευκή γυναίκα ηλικίας: «Είμαι από τη Μελβούρνη [2.000 χιλιόμετρα νότια του Brisbane]. Αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι μου εξαιτίας των όσων συνέβησαν στην Κρατική Σχολή δίπλα στο σπίτι μου. Ήταν ένα μικρό σχολείο, ώστε η κυβέρνηση να κλείσει. Στη συνέχεια το πούλησε. Αργότερα, άνοιξε πάλι ως ένα ιδιωτικό σχολείο, αλλά ως εγώ ---- ic Σχολής. Αυτό είναι, όταν το σύνολο προάστιο άρχισε να αλλάζει. Η Μ ----- s έφτασε. Άρχισαν να αγοράσουν τα πάντα - σχολεία, καταστήματα, σπίτια. Όταν βαρεθεί τους ανθρώπους της δικής τους στην περιοχή, άρχισαν να εκλεγεί με τα τοπικά συμβούλια, τότε το κράτος Κοινοβουλίου. Πήραν OVER! Ήθελαν το νόμο της Σαρία.

Δύο πόρτες κάτω από μένα θα δημιουργήσει μια «τράπεζα όπλο» (;) Κάθε Παρασκευή η Μ ----- γυναίκες οδηγούν με σακούλες μετρητά για να καταθέσουν εκεί. Είναι το πώς θα αποφύγει την πληρωμή οποιουδήποτε φόρου (;)

Τοπικό φαρμακείο μου εκεί ήταν μια χριστιανική Αραβικά οποίος μου λέει: «κάθε μέρα αυτά τα μακριά, μαύρα της BMW roll up και έξω παίρνει αυτές τις γυναίκες ντυμένες από το κεφάλι μέχρι τα νύχια σε [μπούργκα]. Κάθε ένα έχει εκδοθεί από το κράτος, κάρτα συντάξεων. Γι 'αυτό πρέπει να τα πωλούν φάρμακα με συνταγή γιατρού σε μια κυβέρνηση-επιδοτούμενη τιμή. How're να πάρει την καλή διαβίωση αν τόσο πλούσιος; "

"Όλοι οι άνδρες φαίνεται να έχουν τέσσερις συζύγους, το καθένα με το δικό τους σπίτι και τους δικούς του παιδιά. Και ποιος πληρώνει γι 'αυτούς; Επικοινωνήστε μαζί μας - φτωχοί, ηλίθιοι, λευκά! Ευνοούν τη δική τους. Υπάρχουν τζαμιά goin "μέχρι πάνω από όλα. Όταν πήγα σε ένα κατάστημα και ήθελε να εξυπηρετούνται, αν ένας από «αυτούς» περπάτησαν στην πήραν εξυπηρετείται πρώτα. Θα φωνάζω: "Γεια σου, είμαι ο λάθος χρώμα ?!" Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έρχομαι σε Queensland - είναι ένα Μ ------ Ελεύθερη Ζώνη. Ξεχάστε το Σίδνεϊ και Μελβούρνη - από όπου και αν περάσει προ πολλού "!

ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ - Ατατούρκ Βιβλιοπαρουσίαση: «Γιατί;» Έχουμε ρώτησε: «Γιατί η μεγάλη επιθεώρηση του βιβλίου για την άνοδο του Ατατούρκ και η διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας;» Ατατούρκ, ήταν ένας τίτλος Κεμάλ Μουσταφά ενέκρινε σημαίνει «Πατέρας των Τούρκων ». Ο μόνος που δημιουργήθηκε η σύγχρονη Τουρκία από τα σάπια ερείπια ενός ετοιμοθάνατου αυτοκρατορίας. Ατατούρκ ήταν ένας πρωτο-φασιστική, ένα από τα πολλά τέτοια εθνικιστές ηγέτες να βγει από το χάος της μετα-Α 'Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη.

Μετά τον Β'ΠΠ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΟΥΣ ΧΑΡΑΚΕΣ: Άλλοι ήταν Μουσολίνι, Degrelle, Mosley και φυσικά ο Χίτλερ. Πάρα πολύς χρόνος μελετά τις ιδιαίτερες συνθήκες υπό τις οποίες το 1933 την εκλογή του NSDAP του στο γραφείο. Πολύ λίγα εξέταση γίνεται από άλλους φασίστες, ορισμένοι πολύ πιο επιτυχής αν εκτιμηθεί από τη μακροζωία. A. Hitler αποκλειστεί μια σύντομη 12 χρόνια, αλλά ο Μουσολίνι έκανε έτσι για 22 χρόνια, στην Ισπανία του Φράνκο για 35 χρόνια και Σαλαζάρ της Πορτογαλίας για 40 χρόνια. Γιατί να μελετήσει τη μετεωρική άνοδο και την πτώση του Ενός, αλλά αγνοούν τις αργές, μεθοδικές Εξωθητήρες που τον ξεπέρασε; Είναι ένα τέχνασμα του εχθρού και ΜΜΕ τους.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΔΕΝ τέλος του φασισμού: Β 'Παγκοσμίου Πολέμου που έληξε το 1945, αλλά φασιστικό κράτος δεν το έκανε. Για το λόγο αυτό Εχθρός επιχείρηση Χόλιγουντ διατηρεί το ευρύ κοινό επικεντρώθηκε στην σύντομη, λαμπερή βασιλείας του καταδικασμένη Τρίτου Ράιχ. Ο Χίτλερ πέθανε το 1945. καθεστώς Ατατούρκ ζει, στο σημερινό τουρκικό κυβερνών Κόμμα Πρόεδρος του Ερντογάν. Πρέπει να απορρίψουμε τις «εάν μόνο» τα επιχειρήματα ορισμένων που λένε: «αν μόνο ο Χίτλερ δεν είχε επιτεθεί Στάλινγκραντ» ή «αν μόνο ο ίδιος δεν είχε σταματήσει την ανάπτυξη της γερμανικής Α-βόμβα το 1941» κ.λπ. Αυτά είναι αδιέξοδα.

ΜΗ ευρωπαϊκά πρότυπα: Ποια είναι η πιο επικερδής για τον αγώνα και το έθνος μας είναι η μελέτη και μοντελοποίηση τους εαυτούς μας, τις διάφορες επιτυχημένες φασιστικές καταστάσεις και ιδεολογίες που άνθισε μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Ατατούρκ ήταν ένα από αυτά. Μεταξύ άλλων είναι η Αργεντινή του Περόν Κόμμα, το οποίο κατέχει το αξίωμα αυτό αρκετές φορές, και την Ινδία κυβερνών κόμμα BJP.

ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: τακτικοί αναγνώστες STORM καταιγίδα μπορεί να αναρωτιούνται σε ένθετο μας WCOTC και Odinist φυλλάδια. Έχουμε αλλάξει θρησκείες; Όχι ANA εξακολουθούν να υποστηρίζουν χριστιανικού φονταμενταλισμού. Υποστηρίζουμε επίσης αρκετές ΗΠΑ αιχμαλώτους πολέμου που δεν είναι Χριστιανοί. Γράφουν? Μας ζητούν να διανέμουν το υλικό τους? κανουμε. Γιατί; Από αλληλεγγύη. «Δημόσιο προφίλ» της τριτοβάθμιας αυτών των φυλακισμένων είναι καλύτερη η θεραπεία θα πρέπει να παρέχεται από δεσμοφύλακές τους, οι οποίοι είναι συχνά εχθρική αλλοδαπών. Ενθαρρύνουμε τους αναγνώστες να τα γράψω. Τους είναι σήμερα? μπορεί να μας είναι αύριο.

Ο Πρόεδρος και οι πειρατές: SBS TV c / - Οθόνη Δυτική Solday 29η Decembis 2013 1015 μ.μ. (50 λεπτά): Αυτή η ταινία είναι από την οθόνη West (Δυτική Αυστραλία κυβέρνηση Film & TV Office). Πρόεδρος της Puntland, Abdirahman Farole, είναι Αυστραλός πολίτης. Είναι αντι-Αλ Σαμπάαμπ και αντι-πειρατείας. Θέλει Puntland να είναι δημοκρατία
"Ακριβώς όπως την Αυστραλία. Το 1991 η Burbur - Καταστροφή - συνέβη. Η Σοσιαλιστική δικτάτορας Siad Barre ανατράπηκε μετά από έναν πόλεμο με τις ένοπλες συμμορίες, αλλά στη συνέχεια η ενότητα φυλές χάλασε, στράφηκαν ο ένας στον άλλο. Μέχρι στιγμής, πάνω από 500.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί. Ο αριθμός των βιασμών έχει εκτιναχθεί στα ύψη ».
Abdirahman Farole ήταν ένας τραπεζίτης στο Μογκαντίσου. Αναγκάστηκε να κινηθεί προς Μελβούρνη, πρώτη Footscray τότε προάστια της Χαϊδελβέργης. Του άρεσε αυτό που είδε της αυστραλιανής ζωής. "Στην Αυστραλία, δεν υπάρχει κράτος δικαίου και την κοινωνική δικαιοσύνη. Ο καθένας παίρνει τα δικαιώματά τους συναντήθηκαν ". Ο φίλος του Ιμάμ Musse τρέχει την Παναγία Masijd.

Σε επτά χρόνια, από το 2005 μέχρι το 2012, πάνω από 4.000 ναύτες από 125 χώρες καταληφθεί από Σομαλούς πειρατές. ΗΠΑ 400 εκατομμύρια αμερικανικά δολάρια σε λύτρα ελήφθη. Το κόστος για την παγκόσμια οικονομία υπολογίζεται σε US $ 18 δισεκατομμύρια ετησίως. Omar Farah λέει:
"Μεγάλους ξένους αλιευτικούς στόλους κρουαζιέρα ακριβώς έξω από τις ακτές της Σομαλίας, κλέβει τα ψάρια μας. Άνεργοι οι αλιείς ανυπομονούν πειρατές αυτών των στόλων οι οποίοι, το 2006, μας έκανε 9.000 εκατομμύρια δολάρια κέρδος - από την Ακτή μας! Σομαλοί ψαράδες απλά βλέπουν τον εαυτό τους και τη λήψη «άμεσης δράσης», επιτίθενται οι ξένοι στόλοι που βλέπουν ως «πειρατεία» τα ψάρια τους. Το δέλεαρ του χρήματος είναι επίσης ισχυρή. Μερίδιο ενός ατόμου πειρατής μπορεί να είναι όσο 138.000 δολάρια από λύτρα ενός μεγάλου πλοίου, το οποίο μπορεί κατά μέσο όρο $ 5.000.000 ανά. Τι κάνουν με όλα αυτά τα χρήματα; Οι γυναίκες, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τα νέα αυτοκίνητα από τη Μέση Ανατολή - όλα τα χρήματα - είναι γρήγορα φύγει ".
Όταν Farole ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2009 βρήκε:
«Ο ετήσιος προϋπολογισμός της Puntland είναι μόνο US $ 40 εκατομμύρια, 70% δαπανάται για το Λιμενικό Σώμα. Προσέλαβε μια νοτιοαφρικανική εταιρεία ασφαλείας να εκπαιδεύει και εξοπλίζει Ναυτική Δύναμη της Puntland Προστασίας (MPF) - 800 άνδρες σε περιπολικά σκάφη. Ξένες ναυτικές δυνάμεις κάθισε πίσω και παρακολουθούσε για τρία χρόνια και δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσουν τον MPF. Δική σκίφ MPF χρήση πειρατών του. Ο ετήσιος προϋπολογισμός τους είναι χαμηλότερο από ό, τι πολλές ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές ομάδες ".
Farole θεωρεί αναγκαία την εξαγωγική αγορά, ιδίως στον τομέα των ορυχείων ουρανίου. Farole λέει:
«Όλες οι ενισχύσεις προς τη Σομαλία τα τελευταία 21 χρόνια έχει πάει στο Μογκαντίσου. Δέχονται 20.000 πρόσφυγες από ένα χρόνο. Puntland έχει 400.000 πρόσφυγες. Δεν θα πρέπει να λάβουμε ορισμένα από τα εν λόγω εξωτερικής βοήθειας, πάρα πολύ; "

ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ: Στάλιν: Θρίαμβος και τραγωδία του Dr συνταγματάρχης γενικός Dmitri Volkogonov (Μόσχα: Novosti / Λονδίνο: Weidenfeld & Nicolson, 1989).

«Ολόκληρη η γιουγκοσλαβική ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος ήταν που ονομάζεται« οπλοστάσιο του τροτσκισμού, μια επαίσχυντη αμιγώς τουρκικό στιλ τρομοκρατικό καθεστώς (sic), απαράδεκτες σε ένα Κομμουνιστικό Κόμμα. Πρέπει να ξεφορτωθεί «Σε Novembis 1949Cominform εξέδωσε ψήφισμα με τίτλο Το γιουγκοσλαβικό κομμουνιστικό κόμμα είναι στην εξουσία του Δολοφόνοι και Spies. Συντάχθηκε απο τον Σουσλόφ περιείχε κάθε δυνατή επιβάρυνση συμπεριλαμβανομένης συγκρίνοντας το γιουγκοσλαβικό κομμουνιστικό κόμμα των Ναζί, κατηγορώντας τους για «κατασκοπεία», «να συμμαχήσει με τον ιμπεριαλισμό» και «προώθηση κουλάκων αναγέννηση» (p.536).

"Το μόνο φωτεινό σημείο για να φωτίζει τα σκοτεινά χρόνια του Στάλιν ήταν η ανάπτυξη του διεθνούς κινήματος ειρήνης. Ξεκίνησε το 1948, όταν οι ειρηνιστές από τα δύο στρατόπεδα ανταποκρίνονται στην πολωνική πόλη του Βρότσλαβ. Στη συνέχεια ήρθε η συνάντηση στο Παρίσι του All-Παγκόσμιο Συνέδριο Ειρήνης (p.537). Ο Στάλιν είδε αυτό ως γεμάτη με δυνατότητες. Δεδομένης της πυρηνικής πλεονέκτημα των ΗΠΑ και το μειονέκτημα του σοσιαλιστικού στρατοπέδου, ήταν απαραίτητο να μεγιστοποιηθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη. Επίσημη σοβιετική προπαγάνδα υποστήριξε την ιδέα της ειρηνικής συνύπαρξης και του Στάλιν επιλεγμένα προσωπικά τους Σοβιετικούς αντιπροσώπους στην Απρίλη του 1949 στο Παρίσι AWPC συνάντηση "(p.538).

"Μετά το 1945 ο Στάλιν έδωσε μεγάλη βοήθεια στους Κινέζους κομμουνιστές. Όπλα και εξοπλισμός όλων των ειδών είχαν παραδοθεί στον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό. Με το δεύτερο μισό του 1947 Τσανγκ Κάι Σεκ αναγκάστηκε να καταφύγει στην Ταϊβάν "(p.539).

"Ο Στάλιν δεν μπορούσε να συγχωρήσει ανεξάρτητη, ελεύθερη σκέψη. Για Στάλιν επικεφαλής ποιότητα οποιουδήποτε υπαλλήλου, εντούτοις απαραίτητη, ήταν η αξιοπιστία και η πίστη σ 'αυτόν προσωπικά "(p.521).

"Την 70α γενέθλιά του [1950] ποιήματα του δοξασμού χύνεται έξω, ακόμα και με αξιοπρεπείς και ταλαντούχους ανθρώπους. Ειλικρινά σήμαινε, αντιπροσώπευαν μια έκφραση της καθολικής, τυφλή κολακεία του αρχηγού είδωλο. Καθώς εξήρε το Leader ο κόσμος μπήκε σε ένα είδος θρησκευτικής έκστασης. Ο Στάλιν ενσωματώνονται σοσιαλισμό. Πιστεύοντας στο Leader, πιστεύαμε στα ιδανικά που προσωποποιείται. [Και η διαφορά μεταξύ αυτού και του Χίτλερ-λατρεία; RE]. Για το σύνολο του Decembis 1950 οι σοβιετικές εφημερίδες ήταν γεμάτες από πιστούς και αφοσιωμένους άρθρα επέτειο. Η ταπείνωση ενός μεγάλου έθνους ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Ήδη από το 1931 η γερμανική αντι-μπολσεβίκικη Καρλ Κάουτσκι ζήτησε: «ό, τι έχει απομείνει πριν τον Στάλιν φτάνει στο βοναπαρτισμού; Όταν θα έχει στέψει τον εαυτό του Τσάρου; "(p.528).

«Μετά τα 70α γενέθλιά του την υγεία του Στάλιν επιδεινώθηκε ραγδαία. Η γήρανση του τυράννου ήταν διαρκώς φοβισμένος. Η κόρη του Σβετλάνα έγραψε: «βασανίστηκε από το φόβο που έγινε μανία καταδίωξης. Η μανία δεν ήταν άρρωστη φαντασία. Ήξερε ότι ήταν μισητός και ήξερε γιατί "(p.529).

«Ο Στάλιν πέθανε σε 950am 5 Μαρτίου 1953 από εγκεφαλικό επεισόδιο» (p.574).

Box 635 Strathpine PS 4500 Αυστραλία τφωνο 0448 187 582
Email: australiannationlaction@yahoo.com.au
australiannationalaction2.blogspot.com.au/


STORM
# 139                 Di̱mósia Eni̱mero̱tikó Deltío tou Af̱stralianoú Ethnikoú Drási̱s                      Apri 2015
ANA dechteí kamía ef̱thýni̱ gia tis pli̱roforíes pou paréchontai / tekmairómeni̱. STORM eínai mia pi̱gí̱ pli̱rofóri̱si̱s kai móno

STORM paírnei ti̱n pli̱roforía apó «myi̱ménous», scuttlebutt. Den boroúme na epivevaió̱soume istoríes. Edó̱ eínai i̱ telef̱taía:̱

Kryfakoúsei SE STASI̱ LEO̱FOREIOU @ 09/19/13:̱ I̱likio̱ménoi, lef̱kó zev̱gári pou faínetai na ypothétoun mia nearí̱ Indí̱ eínai énas touristikós:̱
"Tha stayin» sti̱n Af̱stralía kairó? "
"Nai".
«Eísai apó ti̱n Indía?"
«Óchi, Amerikí̱".
"Poú abouts ?̱!"
«Chioúston».
"Tóte giatí ércheste sti̱n Af̱stralía?"
"Gia na échoun éna mo̱ró".
"ERR ... e ?̱!"
[Emfaní̱ subtext:̱ «Af̱tó mou to mo̱ró ánkyra» tha meíno̱. Eínai sas óti fév̱gei, Whitey ». RE].

Kli̱ronómos tou Tsernompíl @ 10/09/13:̱ "adelfí̱-se-dikaíou mou péthane apó karkíno to̱n sielogóno̱n adéno̱n. Parágei soúvla sas. Eíde mia ti̱leoptikí̱ diafí̱misi̱ gia oikogeneiakés genealogíes étsi pí̱re éna. Vréthi̱kan eíche éna makrinó xádelfo pou zoun kontá sto Tsernompíl, Oukranía. Ekeíni̱ epikoinó̱ni̱se to 2003 kai pí̱ge gia mia epískepsi̱. Enó̱ ekeí épine ypógeia ýdata, akóma ki an o kathénas ti̱s eípe na mi̱n. Échei katalávei:̱ «ntópioi kánoun kai típota» symvaínei se germaniká márka «Metá gýrise sto Brisbane pou arró̱sti̱se kai péthane mésa se tésseris mí̱nes.. Í̱tan mólis 48 etó̱n ".

Oliver Stone @ 10/11/13:̱ "Hollywood ski̱nothéti̱s Óliver Stóoun episkeftheí énan psychíatro apó nearí̱ i̱likía. Pantréf̱ti̱ke treis forés, se éna Livánou, sti̱ synécheia, se éna koreatikó. Eíche dýo gious kai mía kóri̱. O gios tou Sean Stone eínai énas kini̱matografistí̱s. To pró̱to tou ntokimantér gyrísti̱ke sto Irán. An kai genní̱thi̱ke éna J-- Sean aspásti̱ke ton Christianismó, allá sti̱ synécheia to Islám. O prosi̱lytísti̱kan sto Islám prin apó ti̱n anachó̱ri̱si̱ gia to Irán ».

Eso̱terikí̱s exorías @ 10/25/13:̱ Éna 50 chrónia lef̱kí̱ gynaíka i̱likías:̱ «Eímai apó ti̱ Melvoúrni̱ [2.000 chiliómetra nótia tou Brisbane]. Anankásti̱ka na poulí̱so̱ to spíti mou exaitías to̱n óso̱n synévi̱san sti̱n Kratikí̱ Scholí̱ dípla sto spíti mou. Í̱tan éna mikró scholeío, ó̱ste i̱ kyvérni̱si̱ na kleísei. Sti̱ synécheia to poúli̱se. Argótera, ánoixe páli o̱s éna idio̱tikó scholeío, allá o̱s egó̱ ---- ic Scholí̱s. Af̱tó eínai, ótan to sýnolo proástio árchise na allázei. I̱ M ----- s éftase. Árchisan na agorásoun ta pánta - scholeía, katastí̱mata, spítia. Ótan varetheí tous anthró̱pous ti̱s dikí̱s tous sti̱n periochí̱, árchisan na eklegeí me ta topiká symvoúlia, tóte to krátos Koinovoulíou. Pí̱ran OVER! Í̱thelan to nómo ti̱s Saría.

Dýo pórtes káto̱ apó ména tha di̱miourgí̱sei mia «trápeza óplo» (?) Káthe Paraskev̱í̱ i̱ M ----- gynaíkes odi̱goún me sakoúles metri̱tá gia na katathésoun ekeí. Eínai to pó̱s tha apofýgei ti̱n pli̱ro̱mí̱ opoioudí̱pote fórou (?)

Topikó farmakeío mou ekeí í̱tan mia christianikí̱ Araviká opoíos mou léei:̱ «káthe méra af̱tá ta makriá, máv̱ra ti̱s BMW roll up kai éxo̱ paírnei af̱tés tis gynaíkes ntyménes apó to kefáli méchri ta nýchia se [boúrnka]. Káthe éna échei ekdotheí apó to krátos, kárta syntáxeo̱n. Gi 'af̱tó prépei na ta po̱loún fármaka me syntagí̱ giatroú se mia kyvérni̱si̱-epidotoúmeni̱ timí̱. How're na párei ti̱n kalí̱ diavío̱si̱ an tóso ploúsios? "

"Óloi oi ándres faínetai na échoun tésseris syzýgous, to kathéna me to dikó tous spíti kai tous dikoús tou paidiá. Kai poios pli̱ró̱nei gi 'af̱toús? Epikoino̱ní̱ste mazí mas - fto̱choí, i̱líthioi, lef̱ká! Ev̱nooún ti̱ dikí̱ tous. Ypárchoun tzamiá goin "méchri páno̱ apó óla. Ótan pí̱ga se éna katásti̱ma kai í̱thele na exypi̱retoúntai, an énas apó «af̱toús» perpáti̱san sti̱n pí̱ran exypi̱reteítai pró̱ta. Tha fo̱názo̱:̱ "Geia sou, eímai o láthos chró̱ma ?̱!" Af̱tós eínai o lógos gia ton opoío érchomai se Queensland - eínai éna M ------ Eléf̱theri̱ Zó̱ni̱. Xecháste to Sídneï kai Melvoúrni̱ - apó ópou kai an perásei pro polloú "!

KYRIO ARTHRO - Atatoúrk Vivlioparousíasi̱:̱ «Giatí?» Échoume ró̱ti̱se:̱ «Giatí i̱ megáli̱ epitheó̱ri̱si̱ tou vivlíou gia ti̱n ánodo tou Atatoúrk kai i̱ diálysi̱ ti̱s Otho̱manikí̱s Af̱tokratorías?» Atatoúrk, í̱tan énas títlos Kemál Moustafá enékrine si̱maínei «Patéras to̱n Toúrko̱n ». O mónos pou di̱miourgí̱thi̱ke i̱ sýnchroni̱ Tourkía apó ta sápia ereípia enós etoimothánatou af̱tokratorías. Atatoúrk í̱tan énas pro̱to-fasistikí̱, éna apó ta pollá tétoia ethnikistés i̱gétes na vgei apó to cháos ti̱s meta-A 'Pankosmíou Polémou sti̱n Ev̱ró̱pi̱.

Metá ton V'PP FASISTOEIDOUS CHARAKES:̱ Álloi í̱tan Mousolíni, Degrelle, Mosley kai fysiká o Chítler. Pára polýs chrónos meletá tis idiaíteres synthí̱kes ypó tis opoíes to 1933 ti̱n eklogí̱ tou NSDAP tou sto grafeío. Polý líga exétasi̱ gínetai apó állous fasístes, orisménoi polý pio epitychí̱s an ektimi̱theí apó ti̱ makrozo̱ía. A. Hitler apokleisteí mia sýntomi̱ 12 chrónia, allá o Mousolíni ékane étsi gia 22 chrónia, sti̱n Ispanía tou Frán'ko gia 35 chrónia kai Salazár ti̱s Portogalías gia 40 chrónia. Giatí na meletí̱sei ti̱ meteo̱rikí̱ ánodo kai ti̱n ptó̱si̱ tou Enós, allá agnooún tis argés, methodikés Exo̱thi̱tí̱res pou ton xepérase? Eínai éna téchnasma tou echthroú kai MME tous.

TELOS TOU POLEMOU, DEN télos tou fasismoú:̱ V 'Pankosmíou Polémou pou éli̱xe to 1945, allá fasistikó krátos den to ékane. Gia to lógo af̱tó Echthrós epicheíri̱si̱ Chóligount diati̱reí to ev̱rý koinó epikentró̱thi̱ke sti̱n sýntomi̱, lamperí̱ vasileías tou katadikasméni̱ Trítou Ráich. O Chítler péthane to 1945. kathestó̱s Atatoúrk zei, sto si̱merinó tourkikó kyvernó̱n Kómma Próedros tou Erntogán. Prépei na aporrípsoume tis «eán móno» ta epicheirí̱mata orisméno̱n pou léne:̱ «an móno o Chítler den eíche epitetheí Stálin'nkrant» í̱ «an móno o ídios den eíche stamatí̱sei ti̱n anáptyxi̱ ti̱s germanikí̱s A-vómva to 1941» k.lp. Af̱tá eínai adiéxoda.

MI̱ ev̱ro̱païká prótypa:̱ Poia eínai i̱ pio epikerdí̱s gia ton agó̱na kai to éthnos mas eínai i̱ meléti̱ kai montelopoíi̱si̱ tous eaf̱toús mas, tis diáfores epitychi̱ménes fasistikés katastáseis kai ideologíes pou ánthise metá ton V Pankósmio Pólemo. Atatoúrk í̱tan éna apó af̱tá. Metaxý állo̱n eínai i̱ Argentiní̱ tou Perón Kómma, to opoío katéchei to axío̱ma af̱tó arketés forés, kai ti̱n Indía kyvernó̱n kómma BJP.

SI̱MEIO TI̱S DIEU̱KRINISI̱:̱ taktikoí anagnó̱stes STORM kataigída boreí na anaro̱tioúntai se éntheto mas WCOTC kai Odinist fylládia. Échoume alláxei thri̱skeíes? Óchi ANA exakolouthoún na yposti̱rízoun christianikoú fontamentalismoú. Yposti̱rízoume epísi̱s arketés I̱PA aichmaló̱tous polémou pou den eínai Christianoí. Gráfoun?̱ Mas zi̱toún na dianémoun to ylikó tous?̱ kanoume. Giatí? Apó alli̱lengýi̱. «Di̱mósio profíl» ti̱s tritováthmias af̱tó̱n to̱n fylakisméno̱n eínai kalýteri̱ i̱ therapeía tha prépei na paréchetai apó desmofýlakés tous, oi opoíoi eínai sychná echthrikí̱ allodapó̱n. Entharrýnoume tous anagnó̱stes na ta grápso̱. Tous eínai sí̱mera?̱ boreí na mas eínai áv̱rio.

O Próedros kai oi peiratés:̱ SBS TV c / - Othóni̱ Dytikí̱ Solday 29i̱ Decembis 2013 1015 m.m. (50 leptá):̱ Af̱tí̱ i̱ tainía eínai apó ti̱n othóni̱ West (Dytikí̱ Af̱stralía kyvérni̱si̱ Film & TV Office). Próedros ti̱s Puntland, Abdirahman Farole, eínai Af̱stralós políti̱s. Eínai anti-Al Sampáab kai anti-peirateías. Thélei Puntland na eínai di̱mokratía
"Akrivó̱s ópo̱s ti̱n Af̱stralía. To 1991 i̱ Burbur - Katastrofí̱ - synévi̱. I̱ Sosialistikí̱ diktátoras Siad Barre anatrápi̱ke metá apó énan pólemo me tis énoples symmoríes, allá sti̱ synécheia i̱ enóti̱ta fylés chálase, stráfi̱kan o énas ston állo. Méchri stigmí̱s, páno̱ apó 500.000 ánthro̱poi échoun skoto̱theí. O arithmós to̱n viasmó̱n échei ektinachtheí sta ýpsi̱ ».
Abdirahman Farole í̱tan énas trapezíti̱s sto Monkantísou. Anankásti̱ke na kini̱theí pros Melvoúrni̱, pró̱ti̱ Footscray tóte proástia ti̱s Chaïdelvérgi̱s. Tou árese af̱tó pou eíde ti̱s af̱stralianí̱s zo̱í̱s. "Sti̱n Af̱stralía, den ypárchei krátos dikaíou kai ti̱n koino̱nikí̱ dikaiosýni̱. O kathénas paírnei ta dikaió̱matá tous synantí̱thi̱kan ". O fílos tou Imám Musse tréchei ti̱n Panagía Masijd.

Se eptá chrónia, apó to 2005 méchri to 2012, páno̱ apó 4.000 náf̱tes apó 125 chó̱res katali̱ftheí apó Somaloús peiratés. I̱PA 400 ekatommýria amerikaniká dolária se lýtra elí̱fthi̱. To kóstos gia ti̱n pankósmia oikonomía ypologízetai se US $ 18 disekatommýria eti̱sío̱s. Omar Farah léei:̱
"Megálous xénous alief̱tikoús stólous krouaziéra akrivó̱s éxo̱ apó tis aktés ti̱s Somalías, klévei ta psária mas. Ánergoi oi alieís anypomonoún peiratés af̱tó̱n to̱n stólo̱n oi opoíoi, to 2006, mas ékane 9.000 ekatommýria dolária kérdos - apó ti̱n Aktí̱ mas! Somaloí psarádes aplá vlépoun ton eaf̱tó tous kai ti̱ lí̱psi̱ «ámesi̱s drási̱s», epitíthentai oi xénoi stóloi pou vlépoun o̱s «peirateía» ta psária tous. To délear tou chrí̱matos eínai epísi̱s ischyrí̱. Merídio enós atómou peiratí̱s boreí na eínai óso 138.000 dolária apó lýtra enós megálou ploíou, to opoío boreí katá méso óro $ 5.000.000 aná. Ti kánoun me óla af̱tá ta chrí̱mata? Oi gynaíkes, ta narko̱tiká, to alkoól, ta néa af̱tokíni̱ta apó ti̱ Mési̱ Anatolí̱ - óla ta chrí̱mata - eínai grí̱gora fýgei ".
Ótan Farole anélave ta kathí̱kontá tou to 2009 vrí̱ke:̱
«O etí̱sios proüpologismós ti̱s Puntland eínai móno US $ 40 ekatommýria, 70% dapanátai gia to Limenikó Só̱ma. Prosélave mia notioafrikanikí̱ etaireía asfaleías na ekpaidév̱ei kai exoplízei Naf̱tikí̱ Dýnami̱ ti̱s Puntland Prostasías (MPF) - 800 ándres se peripoliká skáfi̱. Xénes naf̱tikés dynámeis káthise píso̱ kai parakolouthoúse gia tría chrónia kai den ékane típota gia na voi̱thí̱soun ton MPF. Dikí̱ skíf MPF chrí̱si̱ peirató̱n tou. O etí̱sios proüpologismós tous eínai chami̱lótero apó ó, ti pollés ev̱ro̱païkés podosfairikés omádes ".
Farole theo̱reí anankaía ti̱n exago̱gikí̱ agorá, idío̱s ston toméa to̱n orycheío̱n ouraníou. Farole léei:̱
«Óles oi enischýseis pros ti̱ Somalía ta telef̱taía 21 chrónia échei páei sto Monkantísou. Déchontai 20.000 prósfyges apó éna chróno. Puntland échei 400.000 prósfyges. Den tha prépei na lávoume orisména apó ta en lógo̱ exo̱terikí̱s voí̱theias, pára polý? "

VIVLIOKRITIKI̱:̱ Stálin:̱ Thríamvos kai trago̱día tou Dr syntagmatárchi̱s genikós Dmitri Volkogonov (Móscha:̱ Novosti / Londíno:̱ Weidenfeld & Nicolson, 1989).

«Olókli̱ri̱ i̱ giounkoslavikí̱ i̱gesía tou Kommounistikoú Kómmatos í̱tan pou onomázetai« oplostásio tou trotskismoú, mia epaíschynti̱ amigó̱s tourkikó stil tromokratikó kathestó̱s (sic), aparádektes se éna Kommounistikó Kómma. Prépei na xeforto̱theí «Se Novembis 1949Cominform exédo̱se psí̱fisma me títlo To giounkoslavikó kommounistikó kómma eínai sti̱n exousía tou Dolofónoi kai Spies. Syntáchthi̱ke apo ton Souslóf perieíche káthe dynatí̱ epivárynsi̱ symperilamvanoméni̱s synkrínontas to giounkoslavikó kommounistikó kómma to̱n Nazí, kati̱goró̱ntas tous gia «kataskopeía», «na symmachí̱sei me ton imperialismó» kai «proó̱thi̱si̱ kouláko̱n anagénni̱si̱» (p.536).

"To móno fo̱teinó si̱meío gia na fo̱tízei ta skoteiná chrónia tou Stálin í̱tan i̱ anáptyxi̱ tou diethnoús kiní̱matos eirí̱ni̱s. Xekíni̱se to 1948, ótan oi eiri̱nistés apó ta dýo stratópeda antapokrínontai sti̱n polo̱nikí̱ póli̱ tou Vrótslav. Sti̱ synécheia í̱rthe i̱ synánti̱si̱ sto Parísi tou All-Pankósmio Synédrio Eirí̱ni̱s (p.537). O Stálin eíde af̱tó o̱s gemáti̱ me dynatóti̱tes. Dedoméni̱s ti̱s pyri̱nikí̱s pleonékti̱ma to̱n I̱PA kai to meionékti̱ma tou sosialistikoú stratopédou, í̱tan aparaíti̱to na megistopoii̱theí i̱ pankósmia koiní̱ gnó̱mi̱. Epísi̱mi̱ sovietikí̱ propagánda ypostí̱rixe ti̱n idéa ti̱s eiri̱nikí̱s synýparxi̱s kai tou Stálin epilegména proso̱piká tous Sovietikoús antiprosó̱pous sti̱n Apríli̱ tou 1949 sto Parísi AWPC synánti̱si̱ "(p.538).

"Metá to 1945 o Stálin édo̱se megáli̱ voí̱theia stous Kinézous kommounistés. Ópla kai exoplismós ólo̱n to̱n eidó̱n eíchan paradotheí ston Laïkó Apelef̱thero̱tikó Strató. Me to déf̱tero misó tou 1947 Tsan'nk Kái Sek anankásti̱ke na katafýgei sti̱n Taïván "(p.539).

"O Stálin den boroúse na syncho̱rí̱sei anexárti̱ti̱, eléf̱theri̱ sképsi̱. Gia Stálin epikefalí̱s poióti̱ta opoioudí̱pote ypallí̱lou, entoútois aparaíti̱ti̱, í̱tan i̱ axiopistía kai i̱ písti̱ s 'af̱tón proso̱piká "(p.521).

"Ti̱n 70a genéthliá tou [1950] poií̱mata tou doxasmoú chýnetai éxo̱, akóma kai me axioprepeís kai talantoúchous anthró̱pous. Eilikriná sí̱maine, antiprosó̱pev̱an mia ékfrasi̱ ti̱s katholikí̱s, tyflí̱ kolakeía tou archi̱goú eído̱lo. Kathó̱s exí̱re to Leader o kósmos bí̱ke se éna eídos thri̱skef̱tikí̱s ékstasi̱s. O Stálin enso̱mató̱nontai sosialismó. Pistév̱ontas sto Leader, pistév̱ame sta idaniká pou proso̱popoieítai. [Kai i̱ diaforá metaxý af̱toú kai tou Chítler-latreía? RE]. Gia to sýnolo tou Decembis 1950 oi sovietikés efi̱merídes í̱tan gemátes apó pistoús kai afosio̱ménous árthra epéteio. I̱ tapeíno̱si̱ enós megálou éthnous í̱tan se plí̱ri̱ exélixi̱. Í̱di̱ apó to 1931 i̱ germanikí̱ anti-bolsevíkiki̱ Karl Káoutski zí̱ti̱se:̱ «ó, ti échei apomeínei prin ton Stálin ftánei sto vonapartismoú? Ótan tha échei stépsei ton eaf̱tó tou Tsárou? "(p.528).

«Metá ta 70a genéthliá tou ti̱n ygeía tou Stálin epideinó̱thi̱ke ragdaía. I̱ gí̱ransi̱ tou tyránnou í̱tan diarkó̱s fovisménos. I̱ kóri̱ tou Svetlána égrapse:̱ «vasanísti̱ke apó to fóvo pou égine manía katadío̱xi̱s. I̱ manía den í̱tan árro̱sti̱ fantasía. Í̱xere óti í̱tan misi̱tós kai í̱xere giatí "(p.529).

«O Stálin péthane se 950am 5 Martíou 1953 apó enkefalikó epeisódio» (p.574).

PO Box 635 Strathpine PS 4500 Af̱stralía ti̱léfo̱no 0448 187 582
Email:̱ australiannationlaction@yahoo.com.au
australiannationalaction2.blogspot.com.au/

No comments:

Post a Comment