Sunday, 6 April 2014

Katkelmia # 28 Australia gets a Holocaust Denial law (Finn)

Katkelmia # 28
Katkelmia julkaistaan​​National Interest . Mitään toimenpiteitä ei olisi edellytetty tai päätellä . Mielipiteet pysyvät kirjoittajan kokonaan .
by Benn Yogarni
ABCTV2 / News Channel 24 "Drum ' ohjelma 830pm Thorsday 27 Mars 2014 :
" Reporter ( E ) ja Kerry Chicarovski ( E ) , ensimmäinen naispuolinen johtajaNSW parlamentaarisen liberaalipuolueen ja oppositiojohtaja :
" Uskon sananvapauteen , MUTTA .... "
Drum asukas " puhuva pää " :
 "OlenJUUTALAINEN . Olen samaa mieltäuuden lain aikomus kieltää holokaustin kieltämisen ( sic ) , joka on järkyttävää , mutta ... "

ABC News Radio 936AM 5am Solday 30 Mars 2014 :
" Liittovaltion oikeusministeri George Brandis ( E ) sanoo, että hän on " löytänyt täydellisen tasapainon kieltävä rasismin ja takaamalla sananvapautta " . Kriitikot eivät ole niin varma ... " [ korostus ]

RACE vihalakien : Saksan yleinen syyttäjä , Liberal George Brandis ( E ) , liikkuu muuttaaRace Yhdenvertaisuuslain 1974 . Ohi Whitlam n ALP se muutettiin alle Hawke ALP1980 sisällyttääRace Hate yllyttäminen tarkistus . Tämä laajennettiin alle Gillard ALP 2009-2013 onsukupuolierojen tarkistus . Epämääräinen laki kieltää " rasismi " tulilaki kieltää yllyttämisen hyökätä , sitten kritiikkiä homoseksuaalien , niin naisten erityisesti Punatukkainen pääministerit .

Sananvapaus : Edellinen ALP - nimitti liittovaltion yleinen syyttäjä alle Rudd ALP 2013 , Mark Dreyfuss oliEnemy . Maa kärsi maailmantalouden suru mutta Rudd ainoa tarkoitus oli miellyttää rahoittajien Melbournen klikki kuljettamalla holokaustin kieltämisen laki . He ovat meidän todellinen hallitsijoita . Dreyfuss kopioitu AG: n koko orjuutettu Länsi-Euroopassa * ja Kanadassa .

Liberaalit BAN Free Speech :ALP Rudd ei saada hänen laki ennen hänen hallituksensa äänestettiin ulos 07 syyskuu 2013 . Joten yksi ensimmäisistä lakien Abbottin saapuvan liberaalit haluttiin välittää olimuutettu Race Yhdenvertaisuuslain . Se lopulta kuuluuholokaustin kieltämisen lauseke ** . Jokainen EU- maa on ollut pakko määrätä yksi näistä sen ihmistenhallitsevan antikristus , anti - valkoinen , anti - uros klikki . Nämä samalla ulkomaalaisten nyt lietsoakolmas eurooppalainen sota , tällä kertaa väliinsaksalais- johtoon EU: n ja Putinin riippumaton ajattelevien Venäjän *** .

WHITE Extermination :alien tavoitteena on nähdä kaikki valkoiset DEAD . Miksi ? Olemme liian vaikea valvoa . Toisin kuinmuut kaksi kilpailua , ettemme halua sulkea niin on kitkettävä . Enemy mielestä paras tapa on kuristetaan hitaasti . He tukehtua meille lakeja , koska ne tappavat lapsemme kohdussa omilla naisia ​​. He murhaavan avioliitot , jälleen käyttämällä typerää naisia ​​. He hukuttaa meidän kaupungeissa miljoonia sulamattomista alien - kuonat . Joka naisemme paritella ...

WHITE KULTUR PÄÄTTYNYT : He korruptoitunut ja kaapata meidän uskonnollisia juhlia kuten joulu , pääsiäinen ja jopa Saint Ystävänpäivä - nyt nimeltään " Rose Day " . Silti meidän huono , dulled alas ihmiset eivät koskaan epäilty niiden todellinen Masters ovat . Paikalliset poliitikot ovat vain ohjaimet asetetut niitä Wall Street hyeenat .

DIE kuten koirat : kuolema on yksi asia ; tulla murhatuksi on aivan toinen . Mutta taistella lakkaamaton sotiaEnemy , joka ratsastaa selässä **** , tukehtuminen sinut kuoliaaksi , on jotain vain valkoiset kärsisi . Tämä onkorkeus paatosta . Huono, surullinen , valkoinen West . Kuka valittaa sinulle ? Ei nykyinen demoni - hallitsijat ; eikä niiden mongrelised , mulatti kätyreitä . Ei edes omia lapsiamme , aivopesty koska ne ovat rakastamaan rotuun vihollisia ja vihaavat omaa ihoa .

* Aselakiin : Älä koskaan unohda se oli Howardin liberaalit 1997 , joka kielsi yksityisomistukseen ampuma Australiassa . NSW ALP yrittänyt tämän alle Barry Unsworthin mutta epäonnistui. Ei koskaan peli toistaa He jättivät sen heidän Liberal ystäviä tekemään . Dozey , lumpen julkiset sanotaan : " ALP ovat Reds jotka haluavat hallita sinua ; Libs ovat konservatiiveja, jotka tarjoavat sinulle vapauden " . VÄÄRIN . Molemmat osapuolet palvelevat samaa Masters . Kysy itseltäsi : yksi osapuoli asetetaanlaissa vihaamme jotta voimme äänestää heidät pois . Toinen tulee toimistoon lupaavia " muutos " , mutta ei koskaan kumotaanmuut " lakeja. Julkinen ei huomaa .

** Sananvapauden RANSKA : Oletko miettinyt, ettämaailman tiedotusvälineet koskaan mainita , että nykyinen Ranskan sosialistinen presidentti , Hollande , onvihollinen ? Tai että Sarkozy ,Ranskan edellinen konservatiivinen presidentti , oli myösEnemy ? Miksi kukaan ei kertonut ? On laitonta tiedottaa yleisölle tällaisten " rasistisia " tosiasioita .

Ukraina: Seuraava Ukraina puhemies ja entinen pääministeri on Yulia Timoshenko ( E ) . Hän oli rikki pois vankilastasamana päivänävalittu presidentti jahtasi toimestaan​​vuokra- stadionille Enemy ja fasistien Stooges . Itse asiassa hän olisyystä hän oli kaadettu . Jotta hän voisi vapautua .

*** Sotaan Venäjää :sota nyt Venäjän kanssa ? No ,todellinen syy , joka on Putinin retook Venäjän varastettu valtion omaisuuden" Kymmenen Oligarkit " , kaikki valitut , jolloin hänet nimitettiin Venäjän presidentti vuonna 1995 . He olivat olleet "koska " nämä presidentti Yelstin 1991-95 aikana hänen " yksityistämisen " vaihe . Et koskaan kuullut tästä mitään ? Alle Brandis " ( E ) uusi laki et kuule sitä taas - kuten me kielletään kertomastatotuutta .

**** Tolstoi sanoi : " Minä kannanEnemy joka istuu selässäni , luvaten mua voi haluta , paitsi saada pois minun takaisin " .

No comments:

Post a Comment