Sunday 6 April 2014

Fragmentele # 28 Australia Gets Holocaust LIE Law (Rom)

Fragmentele # 28
Fragmentele este publicat în interesul național . Nici o acțiune nu ar trebui să fie implicat sau dedus . Opiniile exprimate sunt cele ale autorului în întregime .
de Benn Yogarni
ABCTV2 / News 24 Canal "Drum " 830pm program de Thorsday 27 Mars 2014 :
" Reporter ( E ) și Kerry Chicarovski ( E ) , primul cap de femeie din NSW parlamentare a Partidului Liberal și de opoziție Leader :
" Eu cred în libertatea de exprimare , DAR .... "
Drum este rezident " vorbesc cap " :
 " Eu sunt un evreu . Sunt de acord cu intenția de noua lege de a interzice negarea Holocaustului ( sic ) , care este îngrozitoare , dar ... "

ABC News Radio 936AM 5am Solday 30 Mars 2014 :
" Federal Procurorul General George Brandis ( E ), spune ca a " găsit echilibrul perfect între scoaterea în afara legii a rasismului și garantarea libertății de exprimare " . Criticii nu sunt atât de sigur ... " [sublinierea noastră ]

RACE LEGI ură: Federal Procurorul General , Liberal George Brandis ( E ) , se deplasează pentru a modifica Race discriminare Act , 1974 . A trecut prin ALP Whitlam lui a fost modificat sub ALP Hawke în anii 1980 pentru a include un amendament Cursa Hate Incitarea . Acest lucru a fost extins sub Gillard lui ALP 2009-2013 la un amendament Bias de gen . O lege vag de a interzice " rasism " a devenit o lege care să interzică incitarea pentru a ataca , apoi la orice critică de homosexuali , atunci de femei mai ales Red- condus prim- miniștri .

Libertatea de exprimare : Inapoi ALP - numit Federal procuror general sub ALP Rudd în 2013 , Mark Dreyfuss a fost un dușman . Tara a suferit de la problemele economice globale , dar intenția unic Rudd a fost de a vă rugăm să susținătorii săi financiare din clica Melbourne , prin adoptarea Legii lor Negarea Holocaustului . Ei sunt adevărații noștri conducători . Dreyfuss copiat lui AG în sclavi Europa de Vest * și Canada .

Liberalii BAN libertatea de exprimare : RuddALP nu a reușit să se lege a trecut înainte de guvernul său a fost votat pe 07 septembrie 2013 . Deci, una dintre primele legi liberalii primite Abbott a încercat să treacă fost Race a fost modificată Legea privind discriminarea . Acesta va include în cele din urmă o clauză Negarea Holocaustului ** . Fiecare țară a UE a fost forțat să impună una dintre acestea pe oamenii săi de guvernământ anti - Hristos , anti - alb , clica anti - sex masculin . Aceste străinilor aceleași acum ventilator flăcările unui al treilea război european , de data aceasta între un plumb germane a UE și a lui Putin independent -minded Rusia *** .

Exterminarea WHITE : Scopul străinului este de a vedea toate albi DEAD . De ce ? Suntem prea greu de controlat . Spre deosebire de celelalte două rase , am refuza să fie condusă așa trebuie să fie eradicată . Metoda preferată a inamicului este de strangulare lent . Ei ne sufoca cu legile pe care le ucide copiii noștri în uter , folosind propriile noastre femei . Ei omoare căsătoriile noastre , utilizând din nou femeile noastre nebune . Ei îneca orașele noastre și orașe cu milioane de indigest străin - zgură . Care femeile noastre se împerechea cu ...

WHITE KULTUR ÎNCHEIAT : Au corupt și deturneze festivaluri noastre religioase , cum ar fi de Crăciun , de Paști și chiar Ziua Sfântului Valentin - acum numit " Ziua Rose " . Cu toate acestea, oamenii noștri săraci , amorțite - jos nu bănuiesc cine sunt stăpânii lor reale . Politicienii locali sunt doar controlorii care le sunt impuse de către hiene de pe Wall Street .

DIE ca niște câini : A muri este un lucru ; a fi ucis este destul de altul. Dar pentru a lupta războaie nesfârșite pentru un inamic care călărește pe spate **** , vă sufocare la moarte , este ceva doar albii ar avea de suferit . Care este înălțimea de patos . Sărac , trist , West alb . Cine te va plânge ? Nu curente de demoni - conducători ; nici mongrelised lor , slujitorii mulatru . Nici măcar noastre proprii copii , spalati pe creier ca acestea sunt de a iubi dușmanii lor rasiale și urăsc propria piele .

* LEGI GUN : Nu uita niciodată că a fost liberalii lui Howard în 1997 , care scoase în afara legii proprietății private de arme de foc în Australia . NSW ALP încercat acest lucru în conformitate cu Barry Unsworth , dar nu a reușit . Nu au fost niciodată joc să-l repete Ei au plecat la prietenii lor liberale de a face . Dozey , publice lumpen se spune : " ALP sunt Reds care vor să te controleze ; Libs sunt Conservatorii care vă oferă libertate " . GREȘIT . Ambele părți servesc aceleași Masters . Intreaba-te : o parte impune o lege nu ne place asa ca -i voteze afară . Celălalt vine la biroul promițătoare "schimbare" , dar niciodată nu abrogă legi de alții " . Public nu observa .

** Libertatea de exprimare ÎN FRANȚA : V-ați întrebat că mass-media din lume, nu a menționat faptul că actualul președinte francez socialist , Hollande , este un dușman ? Sau că Sarkozy ,președintele francez anterior Conservator , a fost , de asemenea, un dușman ? De ce a fost spus nimeni ? Este ilegal de a informa publicul cu privire la astfel de fapte " rasiste " .

UCRAINA : Următorul Ucraina președinte și fostul prim-ministru Iulia Timoșenko este ( E ) . Ea a fost rupt din închisoare în aceeași zi, președintele ales a fost alungat de la birou de către un rent-a- mulțime de inamic și fasciști marionete . De fapt , ea a fost motivul pentru care a fost răsturnat . Deci, ea ar putea fi eliberat .

*** Război împotriva RUSIA : Războiul acum cu Rusia ? Ei bine , motivul real pentru care este Putin a reluat activelor de stat furate din Rusia de la " Zece oligarhi " , toate selectate , când a fost numit președinte rus în 1995 . Ei au fost " dat ", acestea de către președintele Yelstin 1991-1995 în timpul fazei sale " privatizare " . N-ai auzit nimic din toate astea ? Sub Brandis " ( E ), noua lege nu veți auzi de ea din nou - așa cum va fi interzis de la a spune adevărul .

**** Tolstoi a spus : " Am transporta un inamic care sta pe spatele meu , mi- a promis tot ceea ce am putea dori , cu excepția pentru a obține de pe spatele meu " .

No comments:

Post a Comment