Monday, 20 January 2014

SNIPPETS#12 (Finnish)

Katkelmia # 12
Katkelmia US julkaistaan ​​kansallisen edun . NO toimet olisi pääteltävä EPÄSUORISTA. Kaikki mielipiteet ovat muodoltaan kirjoittajan .

ABC TV News '24' 915PM Frigasday 10 Janus 2014 :
" Liittovaltion Opetusministeri Chris Pyne on vaatinuttarkasteli ehdotettua Opetussuunnitelman sanonta : " meidän painopistevahvuuksia Länsi Civilisation . Mielestänibias on ollut kaikkitoisinpäin . 200 vuotta olemme olleetlänsimaa " .
[ ArvostelijatUltra - vasemmiston ALP : n NC väittävät se vähättelee kaiken White ja Christian samalla lauding Aasiassa ja pakanalliset esi - asukkaat. ]
" Indonesian ulkoministeri on arvostellut Australian laivaston palautettaessa turvapaikanhakija ( sic ) Veneitä sen vedet sanoen: " Tämä onloukkaus kansallisen suvereniteetin " ( sic ) . Hän uhkasi " mahdollisia sotilaallisia toimia " , jos tämä jatkui .Indonesian presidentin sanoo " tukee " hänen ulkoministeri " . [ Filmimateriaalia osoittaa afrikkalaiset lähtevät veneen Indonesiassa ] .
ANA Kommentti : Mistä lähtien afrikkalaiset saapuvat Australiassa Afrikasta ? ! Tämä on järjetöntä . Totuus on Indonesiassa , maailman suurin muslimien kansakunta 300 miljoonaa ihmistä , on tulvia Australiassa muslimitLähi- idässä ja Afrikassa. Sen tavoitteena ?

Taipuisa , alistuva naapuri . He etsivät myös laaja , aukiot ja runsaat resurssit . Ne ovat aina . Muslimi pakolaisia ​​täällä on keskimäärin kahdeksan lasta . Valkoinen Aussie naaraat synnyttävät 1.3 kullekin . Indonesia pyrkii , 40 vuotta, tekee meistähiili - kopio niistä: taaksepäin , muslimien ja suurin osa ei-valkoisia . JaALP / Vihreät ovat sekaantuneet tähän . ALP / Green sääntö on alien - sääntö .

Mutta mitäinrush ? Kaikki laittomat maahanmuuttajat saapuvat täällä ovat miehiä asevelvollisuusiässä . 40000 laittomia saapui alle ALP sääntö , 2007-2013 . LNP valittiin kanssasuosittu valtuudet pysäyttää tämän ulkomaalainen inrush , paljon Indonesian harmi . Ne on kiljua kuten " jumissa sikojen lähtien , pun tarkoitettu . Nyt he tekevät uhkia . Laittoman maahantulon vesiemme veneillä indonesialaiset satamista , miehistönä indonesialaiset , on" rikkoo kansallista itsemääräämisoikeutta " .

Monet Australiassa toivoisi avointa sodankäyntiä tämän sairaan jäänne Hollannin siirtomaavallan . Se järjestetään yhdessä vain sortamisen ja korruptoitunut , pahansuovat sotilas - sääntö sukua Argentiinan allejuntta noin 1982 .

Onko kukaan kysyä, miksi nykyinen "presidentti" , General Bang - bang , on onnistunut 2014 toisen Yleensä Joko Widodo ? Sota helpottaisi Australian alueellisten pelkoja plus FREE Indonesian 22 maakuntaatyranniasta säännön Jakartan plutocrats . Hyvä ensimmäinen askel olisi sallia PNG perustaa leirejä kouluttaa ja aseistaa Länsi- Papuan OPM kapinallisia . Hyökkäys satoja näitä Christian miliisi vastaan​​Yhdysvaltojen omistuksessa, Freeport kultakaivos romauttaisi Jakarta ja nopeasti tuoda sen polvilleen . Ehdotamme ...
WAR NOW !

No comments:

Post a Comment