Monday, 20 January 2014

STORM 124 Janus 2014 (Greek)

STORM
Αρ. 124 δημόσια Ενημερωτικό Δελτίο του Αυστραλιανού Εθνικού δράσης Janus 2014
ANA δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται / συναχθεί . STORM είναι μια πηγή πληροφόρησης και μόνο

STORM παίρνει την πληροφορία από « μυημένους » , σπερμολογίες . Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τις ιστορίες τους . Το αργότερο:

MRSA πανούκλα ; Η μητέρα του 14-χρονη κοπέλα : « ήταν στο τένις και άρχισε εμετό στο γήπεδο μετά από παράπονα των αίσθημα άρρωστος . Ο γιατρός αργότερα διαγνώστηκε « MRSA » . Εκείνη το πήρε στο χέρι της , ενδεχομένως από ένα τσίμπημα από μολυσμένο κουνούπι . Είναι σχεδόν πέθανε . Ήταν σχετικά με τα αντιβιοτικά για τρεις μήνες " .

Q Υγείας Story : " με ποσοστό 97 ετών γηροκομείο ασθενής , ένας Ολλανδός , έβριζαν στη μητρική του γλώσσα και ξέφρενα κουνώντας τις γροθιές του στο προσωπικό του QH - όλους τους Ασιάτες και τους Αφρικανούς . Υποθέτοντας ότι η άνοια ένα λευκό , Ολλανδικά staffer βρέθηκε να μεταφράσει γι 'αυτόν . Σύντομα ηρεμήσει . Άκουγε όπως ο ίδιος συνέχισε να βρίζουν και να ορκίζονται για πέντε ολόκληρα λεπτά, αυτή τη φορά χωρίς τα άγρια ​​χειρονομίες . Τότε σταμάτησε όπως τα μάτια διαπλάτυνση του , σιγά-σιγά που ρωτήθηκαν από το δωμάτιο , τώρα γεμάτη αμηχανία αλλοδαπών . Όλοι ρώτησε: « Τι είπε; " " Τίποτα », είπε , « Του είπα ότι είναι απλά παραισθήσεις » . Η αίθουσα ξέσπασε σε γέλια .

Ήταν μια όχι « παραισθήσεις » και δεν είμαστε . Alien κανόνας QH είναι σαφές για κάθε επισκέπτη είτε σε γηροκομεία , κλινικές ή θαλάμους νοσοκομείων . Αναλογίες του προσωπικού , οι αλλοδαποί με τους λευκούς , τώρα είναι 1:1 . Σε ορισμένες περιοχές είναι υψηλότερες , μέχρι 9:02 . Μπορείτε να φανταστείτε την ψυχική κατάσταση των ηλικιωμένων βετεράνων του πολέμου μας που έχουν αναλάβει πολλούς πολέμους εναντίον του αλλοδαπού εχθρούς από το 1941 ; Συνταξιοδοτούνται μόνο για να βρουν «φροντίδα» τους ανατίθεται σ 'εκείνους που κάποτε πολέμησαν . « Φροντίδα για τους ηλικιωμένους γονείς σας ; Κάν 'το σπίτι . Κάθε άλλο, ο εχθρός περιμένει !

Mt. Isa Ορυχείων Revealed : Ένας εργάτης ορυχείου πλησίασε STORM : «Δουλεύω σε Mt Isa Ορυχείων. Είναι ένα μόλυβδο, χαλκό και ασήμι ορυχείο . Αλλά όπου κι αν ορυχείο χαλκού μπορείτε επίσης να βρείτε το χρυσό . Γι 'αυτό και χυτήριο χαλκού μας σε καθαρότητα μόνο 99,0 % . Στη συνέχεια, θα το στείλουμε στον Τάουνσβιλ . Θα το χυτήριο με καθαρότητα 99,9 % . Το υπόλοιπο 0.1 % είναι χρυσός. Στέλνουμε τα ράβδων στην Ιαπωνία . Θα μύριζε το χρυσό 0,1 % και να το στείλετε πίσω σε μας όπως ράβδους χρυσού . Είναι απλώς μια « συμφωνία» που έχουμε μαζί τους " .
STORM : " ό, τι είναι να δουλεύεις σε Mt Isa " " Το ίδιο το ορυχείο έχει 22 επίπεδα κάτω από το έδαφος , Level 22 είναι το χαμηλότερο επίπεδο , είναι 1,1 χιλιόμετρα κάτω . Το κάτω πας τόσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία ροκ " .
STORM : " Πόσο ζεστό δεν το πάρει ; " " Ένα βράδυ είχαμε να διαλύσει ένα υπόγειο εκσκαφέα για την επιστροφή στην επιφάνεια . Ήταν χειμώνας , αλλά είναι « η Isa ' , ένας δυνατός άνεμος φυσούσε από την έρημο . Στο « δικό μου κεφάλι» [ Τρανς ] είναι εγγεγραμμένοι 50 ' Γ. στο επίπεδο 22 , όπου ήμασταν , ήταν 55 ° C . έπρεπε να πάει πάνω και κάτω , πάνω-κάτω , όλη τη νύχτα . αυτή είναι η ζωή στη «η Isa » .

STORM EDITORIAL : Εμείς σπάνια STORM Αφιερώματα , τόσο εδώ πηγαίνει . Μερικές φορές παίρνουμε ρώτησε: « γιατί δεν STORM φέρουν τρέχουσες ειδήσεις " Ως μηνιαίο δελτίο σε μια εποχή της στιγμιαίας ειδήσεων μέσω του Διαδικτύου αυτό το ερώτημα η ίδια απαντήσεις. Δεύτερον , δεν ήθελα να προσθέσω την πλημμύρα των « κακών ειδήσεων » κατακλύσει Αγώνας μας σε όλο τον κόσμο . Πολλά καταστήματα Δεξιά αντιγράψετε τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης και απλά αναφέρουν άσχημα νέα . Το τελικό αποτέλεσμα είναι οι άνθρωποί μας μεγαλώνουν αποκαρδιωμένοι καθώς βλέπουν μόνο τη μοίρα τους περιμένει . Σε απόγνωση κάποια « παντρευτεί » τον αλλοδαπό εχθρό , ελπίζοντας να «ταιριάζουν » με τους « ταχέως μεταβαλλόμενες φορές » ( sic ) . Όχι ! Αγώνας προδοσία είναι ποτέ μια επιλογή . Τι , λοιπόν; Ο λαός μας σε ανόμοια θέσεις τους έχουν αντιμετωπίσει , και να ξεπεράσει , πολλά εμπόδια κατά τα τελευταία πέντε χιλιάδες χρόνια. Τι STORM Ελπίζουμε να προσθέσουμε στο σημερινό δίλημμα μας είναι έντονος ανάλυση και μια πορεία προς τα εμπρός , να μην σταθώ σε δεινά που πλήττουν μας . Πρέπει να είναι , συλλογικά και ατομικά , όπως Ντίκενς κ. McCawber που ήλπιζαν : " κάτι που θα εμφανιστούν " .

ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ : Diggers και οι Έλληνες : Ο Αυστραλός εκστρατείες στην Ελλάδα και την Κρήτη . Με Δρ Μαρία Hill ( Σίδνεϊ : Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας Press, 2010 ) .

Αυτό το βιβλίο θα μπορούσε να γραφτεί καλύτερα . Χρειάζεται επειγόντως ένα πρόγραμμα επεξεργασίας . Θα μπορούσε εύκολα να είχε κοπεί από 500pp έως 150pp . Μ. Hill, ένας Έλληνας της Αυστραλίας και καθηγητή στο Αυστραλιανό Άμυνας Force Academy, ισχυρίζεται ότι αυτό είναι το « πρώτο βιβλίο που γράφτηκε στην αγγλική γλώσσα για τους Έλληνες και την Κρήτη εκστρατείες από Έλληνα της Αυστραλίας » . Σας προτείνουμε αυτά τα δύο εκστρατείες για τη μελέτη , δυστυχώς, δεν είναι τόσο το βιβλίο του Hill . Ωστόσο, η χρήση του βιβλίου του Hill καταφέραμε να μαζέψει τα ακόλουθα γεγονότα:

( σελ.1 ) «Στην Μαρ. 1941 η Βρετανία έστειλε μια δύναμη 62.532 στρατιωτών στην Ελλάδα , η οποία περιλαμβάνει Βρετανοί, Αυστραλοί , Νέα Ζηλανδία , Παλαιστίνης και κυπριακές μονάδες " . Μέχρι τη στιγμή που έφτασαν τον Ελληνικό Στρατό είχε πολεμήσει - σης τους Ιταλούς για έξι μήνες μετά εισέβαλε στην Ελλάδα από την Αλβανία στις 28 Οκτωβρίου 1940. Η βρετανική παρουσία προκάλεσε μια γερμανική απάντηση . Στις 6 Απριλίου 1941 εισέβαλαν με 100.000 στρατιώτες και χρησιμοποιώντας 1.394 αεροσκάφη . Μέχρι 25 Απριλίου του 1941 η βρετανική εκστρατεία χάθηκε . Μετά από μια μακρά υποχώρηση αποτραβήχτηκαν στο νησί της Κρήτης . Πάνω από 10.000 τα συμμαχικά στρατεύματα είχαν μείνει πίσω στην Ελλάδα . Οι περισσότεροι συνελήφθησαν .

Από αυτούς εκκενώθηκαν στην Κρήτη το μισό μόνο έμεινε να υπερασπιστεί ενάντια γερμανικής επίθεσης . 31.200 Βρετανοί στρατιώτες με 25.000 Έλληνες στρατιώτες και μια βρετανική / ελληνική φρουρά 5.300 κάνει συνολικά 61,800 . Στην επίθεση η γερμανική αναπτυχθεί μόνο 23.000 άνδρες . Σε αντίθεση με την Ελλάδα, στην Κρήτη οι Σύμμαχοι λιγότεροι στους Γερμανούς 3:1 αλλά τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια . Η γερμανική εκστρατεία στην Ελλάδα διήρκησε τέσσερις εβδομάδες . Η Μάχη της Κρήτης κράτησε μόνο 10 ημέρες , 20 με 30 Μάιος 1941 . Η γερμανική νίκη στην Κρήτη κοστίζουν 6.580 στρατιώτες με τον Βρετανό / Ελληνική χάνει σε 3.967 . Αλλά πίσω στην Ελλάδα ...

( σελ. 15 ) : « Οι Έλληνες ιστορικοί δεν θεωρούν τη γερμανική εισβολή [ στην Ελλάδα ] , ως « μάχη » . Μπορούν εύκολα να αναγνωρίσει τον Ελληνικό Στρατό δεν έθεσε ένα μεγάλο μέρος της υπεράσπισης , ούτε ότι το Γενικό Επιτελείο ποτέ την πρόθεση να , πιστεύοντας δικαίως ότι η γερμανική αυτούς λιγότεροι σε μεγάλο βαθμό . Σε αντίθεση με τον πόλεμο κατά της Ιταλίας η βρετανική διάλειμμα , από Μάρτιο μέχρι Απρίλιο του 1941, είναι απλά μια « αναλαμπή » στην ελληνική ιστορία . ( σελ.16 ) Δεν υπάρχει κανένα αρχείο αυτό σε οθόνες Ελληνικό Μουσείο πολέμου ή φωτογραφίες .

«Για τους Έλληνες, η σιωπή του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου είναι συγκλονιστικό . Δεν θα γράψω γι' αυτό ή να το συζητήσουμε » (σ. 17 ) . « Ο πόλεμος είναι ένα θέμα ταμπού . Το ελληνικό Εμφύλιο Πόλεμο 1945 - 1949 , αμέσως μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο πολωμένο το έθνος . Σε αντίθεση με την Αυστραλία υπάρχουν λίγες ηρώα τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ελλάδα . Επειδή η Αριστερά ήρθε να κυριαρχήσει την αντι- γερμανική αντίσταση το όλο θέμα έχει λογοκρισία και οι συμμετέχοντες του επώνυμα « ληστές » David Close : . « πολλά καθεστώτα καταστέλλουν το παρελθόν , οι Έλληνες είναι ο χειρότερος » ( ibid) .

Λοιπόν, τι ήταν η Αυστραλία κάνει εκεί ; ( σελ. 24 ) : " το βρετανικό πολεμικό γραφείο στις αρχές του 1941 υπολογίζεται γερμανικού στρατού θα παρατάσσουν 170 τμήματα κατά 85 γαλλικά και μόνο δέκα Βρετανούς. Αυστραλία , με πέντε τμήματα , ως εκ τούτου, είχε μια ισχυρή διαπραγματευτική τσιπ . ( σελ. 25 ) Ωστόσο, η βρετανική παρέχονται στην Αυστραλία μόνο με τις πληροφορίες που τους ήθελαν να έχουν προκειμένου να επιτύχει ένα παρόμοιο συμπέρασμα : ότι ήταν προς το συμφέρον τους να στείλουν στρατεύματα στην Ελλάδα . ( σελ.27 ) Ο επίσημος λόγος για την αποστολή στρατευμάτων στην Ελλάδα δεν έχει νόημα , όπως η βρετανική κυβέρνηση και η υψηλή εντολή παραδέχθηκε ότι ήξεραν ότι θα χάσουν τα πάντα που έστειλαν στην Ελλάδα , τόσο την υλική όσο και οι άνδρες » .

Elizabeth Barker : « Η βρετανική κυβέρνηση να ασκήσει πίεση στις ελληνικές , Γιουγκοσλαβίας και την τουρκική κυβέρνηση για να μπει στον πόλεμο στο πλευρό των συμμάχων . Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Ήντεν παραδέχθηκε πέντε μήνες μετά την εκστρατεία : « άμυνα Ελλάδα αναστάτωσε το χρονοδιάγραμμα για την επίθεση του Χίτλερ στη Ρωσία από έξι κρίσιμες εβδομάδες . ( σελ. 28 )

 Στις 13 Ιανουαρίου του 1941 γενική Wavell έφτασε στην Αθήνα για συνομιλίες με την κυβέρνηση του στρατηγού Μεταξά . Μεταξάς απαίτησε καμία βρετανική δύναμη να σταλούν στην Ελλάδα , εκτός αν ήταν δέκα τμήματα ισχυρή ως « κάτι μικρότερο θα προκαλούσε μόνο τα 12 γερμανικά τμήματα που βασίζεται στη Ρουμανία » ( σελ.36 ) . " Μεταξάς πέθανε ξαφνικά στις 29 Ιανουαρίου 1941. Φήμες κατηγόρησε τη Βρετανία , ειδικότερα, ένα Βρετανό στρατιώτη ο οποίος είχε επισκεφθεί το σπίτι του την ημέρα του θανάτου του ( σ. 38) . " Αντικατάσταση του Μεταξά , ο Έλλην Πρωθυπουργός , δεν είχε ούτε τη στρατιωτική του νοός ή ισχυρό χαρακτήρα . Βρετανία τώρα φοβόταν Ελλάδα θα μηνύσει για μια ξεχωριστή ειρήνη με τη Γερμανία " ( σελ.39 ) .

« Οι Βρετανοί δεν είχε καμία πραγματική πρόθεση να βοηθήσει την Ελλάδα. Δεν είχαν καμία γνώση της χώρας , χωρίς χάρτες , καμία κατανόηση της γερμανικής κατασκευής σιδηροδρομικού συστήματος » ( σ.49 ) . Francis de Guingand , ένας κατώτερος αξιωματικός του προσωπικού που παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις με τις ελληνικές αρχές αργότερα είπε : «εμείς , παρέσυραν τους Έλληνες ως προς την ικανότητά μας να τους βοηθήσουμε . Το αποτέλεσμα ήταν ότι χάσαμε πολλές ζωές , όλα τα πολύτιμα εξοπλισμό μας και να τεθεί σε κίνδυνο ολόκληρη η θέση μας στη Μέση Ανατολή . Φέραμε για την καταστροφή στη Δυτική Έρημο και πέταξε μακριά κάθε ευκαιρία για να καθαρίσει όσο Τρίπολη " ( σελ.50 ) . " Deception καταλάβει σε μεγάλο βαθμό στις σχέσεις μεταξύ της Αυστραλίας , της Βρετανίας και η Ελλάδα αυτή τη στιγμή . Αυστραλία έμεινε έξω από το βρόχο νοημοσύνης " ( σελ.57 ) .

" ALP βουλευτής άρχισε να κατηγορεί τη βρετανική της « εν ψυχρώ δολοφονία στην αποστολή ανεπαρκώς εξοπλισμένα στρατεύματα θα σφαχτεί στην Ελλάδα και την Κρήτη » ( σελ.62 ) . Με την επιστροφή του στην Αυστραλία από τη Βρετανία PM Menzies αναγκάστηκε να παραιτηθεί . Τη θέση του λήφθηκε από ALP ηγέτης της αντιπολίτευσης , ο John Curtin " ( σελ. 63 ) .

«Η αυστραλιανή μονάδες ήταν σε υψηλά επίπεδα μετά τις νίκες τους επί των Ιταλών στη Βόρεια Αφρική . Στη συνέχεια αποστέλλονται στην Ελλάδα στις αρχές Μαρτίου 1941 ανεπαρκή εξοπλισμό και περιορισμένες μεταφορές δεν είναι κατάλληλες για πόλεμο στα βουνά . Αντιμετώπισαν μια ιδιαίτερα μηχανοποιημένο , καλά εξοπλισμένο εχθρό με τεράστιους πόρους . Anzacs ήταν συνεχώς « στο τρέξιμο » και « υποχώρηση» για το σύνολο της λειτουργίας που διήρκεσε ένα μήνα . Οι περισσότεροι αρνούνται να το ονομάσουμε ένα « ήττα », αλλά αυτό είναι ό, τι ήταν . Γερμανοί κυνηγημένος Anzacs έξω από την Ελλάδα με ιλιγγιώδη ταχύτητα , βοηθούμενη και υποκινούμενη από την ελληνική κυβέρνηση και την Ανώτατη Διοίκηση της "(σελ. 70 ) .

Αξιωματικός της SOE Nicholas Hammond ανέφερε : « Μεταξάς , Παπάγος και άλλα στρατηγοί όλα εκπαιδεύτηκε στη Γερμανία . Το καθεστώς τους είναι απίθανο να αντισταθεί σε μια γερμανική επίθεση , όπως τα δύο καθεστώτα μοιράζονται πολλά κοινά " [ δηλαδή ήταν τόσο φασιστικό ] . ( σελ. 73 ) . Βρετανό πράκτορα Intelligence Ian Sabey σημείωσε : « μόνο κατά το ήμισυ το έθνος είναι φιλοβρεττανός . Το άλλο μισό , συμπεριλαμβανομένης της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτικών και των στρατηγών , είναι σαφώς υπέρ-γερμανικά " ( σ. 74 ) . Οι Βρετανοί γνώριζαν αυτό, αλλά έστειλε ANZAC στρατεύματα εκεί ούτως ή άλλως .
[ Η έμφαση είναι δική μας όλη . Για μια πιο πλήρη περίληψη αυτή τη σημαντική , αν και ανεπαρκής. τόμο δείτε το Blog μας ] .

ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ : Στάλιν : θρίαμβος και η τραγωδία από τον Δρ συνταγματάρχης γενικός Dmitri Volkogonov ( Μόσχα : Novosti / Λονδίνο : Weidenfeld & Nicolson , 1989 ) .

" Σε collectivizing καλλιεργήσιμες εκτάσεις της Ρωσίας , ο Στάλιν στοχευμένες πλούσιους αγρότες ή« κουλάκους » . Ένα εκατομμύριο νοικοκυριά των αγροτών , το 30% του συνόλου, είχαν κηρυχθεί κουλάκων . Αυτό σημαίνει ότι όλα τα ακίνητα , τα υπάρχοντά τους και οι ίδιοι και οι οικογένειές τους απελάθηκαν σε απομακρυσμένες περιοχές . Οι ακριβείς αριθμοί τιμωρούνται με αυτόν τον τρόπο , δεν θα είναι ποτέ γνωστή. Γνωρίζουμε ότι 150.000 οικογένειες εξορίστηκαν στη Σιβηρία το 1929 ? 240.000 οικογένειες το 1930 και 285.000 οικογένειες το 1931 . Ένας υπολογισμός είναι ότι συνολικά 8,5 - 9.000.000 άνθρωποι απελάθηκαν . Πολλές από αυτές ήταν , ωστόσο , πυροβόλησε για αντίσταση . Μεγάλοι αριθμοί περισσότερα πέθαναν κατά τη μεταφορά ( σελ. 166 ) . Ουίνστον Τσόρτσιλ ρώτησε ο Στάλιν οι κουλάκοι « μοίρα στις 14 Αυγούστου 1942 « πόσα υπέστη στην κολεκτιβοποίηση 1928-1931 » Στάλιν αμέσως ανταπάντησε : « ? Δέκα εκατομμύρια »( σελ. 167 ) .

«Όταν μπείτε στον πειρασμό να αμφιβάλλει ο ίδιος , ο Στάλιν ανέφερε αναρχικό Μπακούνιν : « η βούληση είναι παντοδύναμος . Τίποτα δεν είναι αδύνατο για τη βούληση » ( σελ. 169 ) .

«Ο Στάλιν πολλές ομιλίες στη δεκαετία του 1920 και του '30 βοήθησε να δημιουργηθεί μια δημόσια διάθεση του επαναστατικού ζήλο, τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία . Μετά από τις ομιλίες του, εμφανίστηκε μια αυξανόμενη καχυποψία, δυσπιστία των υποτρόφων του και μια προθυμία να πιστεύουν τα πιο αλλόκοτα ιστορίες για « εχθροί του λαού ». Με τον τρόπο αυτό, ο Στάλιν που το έδαφος για την απόλυτη παραφροσύνη του 1937-38 " ( σελ.187 )

" Kovalev περιέγραψε την εμπειρία του από τις 1937 Εκκαθαρίσεις : « Έχω διορίστηκε επικεφαλής του δυτικού σιδηροδρόμου , Μινσκ . Έφτασα στο γραφείο διοίκησης να βρει άδειο . Ο προκάτοχός μου είχε συλληφθεί και πυροβόλησε . Κάλεσα για τους αναπληρωτές του . Υπήρχαν κανένας . Όλα είχαν συλληφθεί . Δεν βρήκα κανένα , μόνο μια παράξενη και τρομερή σιωπή . Πήγα στο διαμέρισμα ενός φίλου . Τον βρήκα στο σπίτι με τη σύζυγό του , που έκλαιγε . Ρώτησα : "γιατί δεν είσαι στη δουλειά » «Είμαι σε αναμονή για να συλληφθεί », είπε . « Μου είπαν ότι ήταν η σειρά μου σήμερα . Η NKVD Οι καθαρισμού κάθε δεύτερο άτομο . Έχουν παραλύσει το σιδηροδρομικό » . Τηλεφώνησα Στάλιν στη Μόσχα και είπε προσωπικός γραμματέας του , Poskrebyshev . Η κτηνωδία σταμάτησε . Τέλος πάντων , από εκείνο το στάδιο ότι θα ξεμείνει από τους ανθρώπους να συλλάβουν » . ( p.306 ) «Αυτό ήταν το σχέδιο σε όλη την Σοβιετική Ένωση . Π.χ. σε Kursk συνελήφθησαν 18.000 Κομμουνιστικό Κόμμα ακτιβιστές , μερικοί για να είναι αργά για την εργασία , άλλοι επειδή ένα άλογο πήγε κουτσός » . ( p.307 )

" Πόσοι συνελήφθησαν , 1937-1938 ; Μεταξύ 4,5 έως 5.500.000 άτομα . Έως 900.000 εκτελέστηκαν . Πολλοί περισσότεροι πέθαναν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης . Σε ποια βάση ήταν συνέλαβαν ; Αν κοιτάξουμε την Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετική Ένωση , βλέπουμε ότι 23 μέλη έχουν « αφαιρεθεί » το 1937 κατηγορείται ότι « η γερμανική κατασκόπους » και « πράκτορες της τσαρικής μυστικής αστυνομίας , το Okhranka » . Πώς είναι αυτό δυνατόν; 20 χρόνια μετά την κατάρρευση της δυναστείας των Ρομανόφ και του Αστυνομικό Τμήμα ήταν κάπως εξακολουθούν να λειτουργούν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα ! " ( ρ.309 ) " Μέχρι το τέλος του 1938 αποκαλύφθηκε 98 από 130 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που είχε συλληφθεί και εκτελεστεί . 80 % όσων είχαν Μπολσεβίκοι δεδομένου ότι πριν από το 1921 . Πόσοι πέθαναν αλλού; "

" Οι πληροφορίες είναι αποσπασματικές V. Ulrikh απέστειλε έκθεση στο Στάλιν στις 15 Οκτωβρίου 1938: Η . ». Από την 1 Οκτώβρη 1936 to 30 Σεπτεμβρίου 1938 , το Ανώτατο Δικαστήριο της ΕΣΣΔ καταδικάστηκε 30.514 να πυροβοληθεί και 5.643 στη φυλακή » ( σελ.310 ) « Σε Σεπτέμβριο του 1938 και μόνο « το Ανώτατο Δικαστήριο καταδίκασε 1.803 ΕΣΣΔ να πυροβοληθεί και 389 στη φυλακή » . Υπήρχαν άλλο 3.588 καταδικάστηκε τον Οκτώβριο του 1938, αλλά αυτό είναι μόνο τα στρατοδικεία . τα πολιτικά δικαστήρια , επίσης, εργάζονται πολύ σκληρά » ( p.311 ) . Πώς ξεκίνησαν όλα τελειώσει ; "

" Το Γενάρη του 1938 Ολομέλεια συζήτησε « λάθη » στην αποβολή τόσα πολλά μέλη του ΚΚΣΕ . Ποστύσεβ είπε από ένα ταξίδι που είχε δώσει σε Kuibyshev , Ουκρανία . » Βρήκα 30 συνοικιακών επιτροπών είχε παύσει να λειτουργεί λόγω έλλειψης μελών » ( p.311 . ! . ) Αμέσως , ο Στάλιν κατηγόρησε Ποστύσεβ Η απόφαση λήφθηκε για να « πνίξει » Ποστύσεβ Κάθε ομιλητής στην Ολομέλεια , στη συνέχεια κατήγγειλε Ποστύσεβ Ο επικεφαλής κριτικός , Kaganovich ο οποίος είπε : . " Ποστύσεβ είναι εχθρική προς το κόμμα » ( p.312 ) . Στάλιν δήλωσε: « Ποστύσεβ πρέπει να αποβληθεί από την Κεντρική Επιτροπή » Εκείνος έμεινε ελεύθερος μόνο άλλο μήνα στην Φεβρουάριος 1938 Ποστύσεβ χρεώθηκε με : . ». τη διάλυση των 35 επιτροπών περιοχής κόμμα » , συνελήφθη και πυροβόλησε » .

« Οι αιτίες των υπερβάσεων ήταν στην κακή μεταχείριση των μελών του κόμματος Αντ 'αυτού , η αυξημένη ώθηση τέθηκε στην αναζήτηση « εχθροί » του Κιέβου γραμματέας του κόμματος Kudryavtsev ζητήσει επανειλημμένα : . ». ! Γιατί δεν υπάρχουν γραπτές καταγγελίες « Ήταν μια συνάντηση με κύμα των καταγγελιών , τόσο πολύ έτσι ώστε καταγγέλθηκε 50 % του κόμματος . Η πρώτη συλληφθεί ; Kudryavtsev τον εαυτό του! ' " ( p.314 )

" Ένα ψέμα οδηγεί σε ένα άλλο ? Στάλιν εξαπέλυσε ένα κύμα που βρίσκεται κατά την οποία η κοινωνία ήταν ανυπεράσπιστη . Τα ψέματα της μυστικής αστυνομίας που συνδέονται με τα ψέματα των δικαστηρίων και των εισαγγελέων του τμήματος , τα ψέματα των μέσων μαζικής ενημέρωσης ακολούθησαν τις συνεχείς ομιλίες των υψηλών κομματικά στελέχη . Ποιος φταίει για το χάος ; Κανείς . Ποιος θα μπορούσε να τελειώσει; Κανείς " . [ Η έμφαση είναι δική μας όλη ] .

Box 635 PS Strathpine 4500 Αυστραλία τηλέφωνο 0448187582
Email : australiannationlaction@yahoo.com.au
australiannationalaction2.blogspot.com.au /

STORM
Ar. 124 di̱mósia Eni̱mero̱tikó Deltío tou Af̱stralianoú Ethnikoú drási̱s Janus 2014
ANA den apodéchetai kamía ef̱thýni̱ gia tis pli̱roforíes pou paréchontai / synachtheí . STORM eínai mia pi̱gí̱ pli̱rofóri̱si̱s kai móno

STORM paírnei ti̱n pli̱roforía apó « myi̱ménous » , spermologíes . Den boroúme na epivevaió̱soume tis istoríes tous . To argótero:̱

MRSA panoúkla ? I̱ mi̱téra tou 14-chroni̱ kopéla :̱ « í̱tan sto ténis kai árchise emetó sto gí̱pedo metá apó parápona to̱n aísthi̱ma árro̱stos . O giatrós argótera diagnó̱sti̱ke « MRSA » . Ekeíni̱ to pí̱re sto chéri ti̱s , endechoméno̱s apó éna tsímpi̱ma apó molysméno kounoúpi . Eínai schedón péthane . Í̱tan schetiká me ta antiviotiká gia treis mí̱nes " .

Q Ygeías Story :̱ " me posostó 97 etó̱n gi̱rokomeío asthení̱s , énas Ollandós , évrizan sti̱ mi̱trikí̱ tou gló̱ssa kai xéfrena kounó̱ntas tis grothiés tou sto proso̱pikó tou QH - ólous tous Asiátes kai tous Afrikanoús . Ypothétontas óti i̱ ánoia éna lef̱kó , Ollandiká staffer vréthi̱ke na metafrásei gi 'af̱tón . Sýntoma i̱remí̱sei . Ákouge ópo̱s o ídios synéchise na vrízoun kai na orkízontai gia pénte olókli̱ra leptá, af̱tí̱ ti̱ forá cho̱rís ta ágria ​​cheironomíes . Tóte stamáti̱se ópo̱s ta mátia diaplátynsi̱ tou , sigá-sigá pou ro̱tí̱thi̱kan apó to do̱mátio , tó̱ra gemáti̱ ami̱chanía allodapó̱n . Óloi ró̱ti̱se:̱ « Ti eípe? " " Típota », eípe , « Tou eípa óti eínai aplá paraisthí̱seis » . I̱ aíthousa xéspase se gélia .

Í̱tan mia óchi « paraisthí̱seis » kai den eímaste . Alien kanónas QH eínai safés gia káthe episképti̱ eíte se gi̱rokomeía , klinikés í̱ thalámous nosokomeío̱n . Analogíes tou proso̱pikoú , oi allodapoí me tous lef̱koús , tó̱ra eínai 1:̱1 . Se orisménes periochés eínai ypsi̱lóteres , méchri 9:̱02 . Boreíte na fantasteíte ti̱n psychikí̱ katástasi̱ to̱n i̱likio̱méno̱n veteráno̱n tou polémou mas pou échoun analávei polloús polémous enantíon tou allodapoú echthroús apó to 1941 ? Syntaxiodotoúntai móno gia na vroun «frontída» tous anatíthetai s 'ekeínous pou kápote polémi̱san . « Frontída gia tous i̱likio̱ménous goneís sas ? Kán 'to spíti . Káthe állo, o echthrós periménei !

Mt. Isa Orycheío̱n Revealed :̱ Énas ergáti̱s orycheíou pli̱síase STORM :̱ «Doulév̱o̱ se Mt Isa Orycheío̱n. Eínai éna mólyvdo, chalkó kai así̱mi orycheío . Allá ópou ki an orycheío chalkoú boreíte epísi̱s na vreíte to chrysó . Gi 'af̱tó kai chytí̱rio chalkoú mas se katharóti̱ta móno 99,0 % . Sti̱ synécheia, tha to steíloume ston Táounsvil . Tha to chytí̱rio me katharóti̱ta 99,9 % . To ypóloipo 0.1 % eínai chrysós. Stélnoume ta rávdo̱n sti̱n Iapo̱nía . Tha mýrize to chrysó 0,1 % kai na to steílete píso̱ se mas ópo̱s rávdous chrysoú . Eínai apló̱s mia « symfo̱nía» pou échoume mazí tous " .
STORM :̱ " ó, ti eínai na doulév̱eis se Mt Isa " " To ídio to orycheío échei 22 epípeda káto̱ apó to édafos , Level 22 eínai to chami̱lótero epípedo , eínai 1,1 chiliómetra káto̱ . To káto̱ pas tóso ypsi̱lóteri̱ eínai i̱ thermokrasía rok " .
STORM :̱ " Póso zestó den to párei ? " " Éna vrády eíchame na dialýsei éna ypógeio ekskaféa gia ti̱n epistrofí̱ sti̱n epifáneia . Í̱tan cheimó̱nas , allá eínai « i̱ Isa ' , énas dynatós ánemos fysoúse apó ti̱n éri̱mo . Sto « dikó mou kefáli» [ Trans ] eínai engegramménoi 50 ' G. sto epípedo 22 , ópou í̱mastan , í̱tan 55 ° C . éprepe na páei páno̱ kai káto̱ , páno̱-káto̱ , óli̱ ti̱ nýchta . af̱tí̱ eínai i̱ zo̱í̱ sti̱ «i̱ Isa » .

STORM EDITORIAL :̱ Emeís spánia STORM Afieró̱mata , tóso edó̱ pi̱gaínei . Merikés forés paírnoume ró̱ti̱se:̱ « giatí den STORM féroun tréchouses eidí̱seis " O̱s mi̱niaío deltío se mia epochí̱ ti̱s stigmiaías eidí̱seo̱n méso̱ tou Diadiktýou af̱tó to eró̱ti̱ma i̱ ídia apantí̱seis. Déf̱teron , den í̱thela na prosthéso̱ ti̱n pli̱mmýra to̱n « kakó̱n eidí̱seo̱n » kataklýsei Agó̱nas mas se ólo ton kósmo . Pollá katastí̱mata Dexiá antigrápsete ta elenchómena mésa mazikí̱s eni̱méro̱si̱s kai aplá anaféroun áschi̱ma néa . To telikó apotélesma eínai oi ánthro̱poí mas megaló̱noun apokardio̱ménoi kathó̱s vlépoun móno ti̱ moíra tous periménei . Se apógno̱si̱ kápoia « pantref̱teí » ton allodapó echthró , elpízontas na «tairiázoun » me tous « tachéo̱s metavallómenes forés » ( sic ) . Óchi ! Agó̱nas prodosía eínai poté mia epilogí̱ . Ti , loipón? O laós mas se anómoia théseis tous échoun antimeto̱písei , kai na xeperásei , pollá empódia katá ta telef̱taía pénte chiliádes chrónia. Ti STORM Elpízoume na prosthésoume sto si̱merinó díli̱mma mas eínai éntonos análysi̱ kai mia poreía pros ta emprós , na mi̱n stathó̱ se deiná pou plí̱ttoun mas . Prépei na eínai , syllogiká kai atomiká , ópo̱s Ntíkens k. McCawber pou í̱lpizan :̱ " káti pou tha emfanistoún " .

VIVLIOKRITIKI̱ :̱ Diggers kai oi Élli̱nes :̱ O Af̱stralós ekstrateíes sti̱n Elláda kai ti̱n Krí̱ti̱ . Me Dr María Hill ( Sídneï :̱ Panepistí̱mio ti̱s Néas Nótias Oualías Press, 2010 ) .

Af̱tó to vivlío tha boroúse na grafteí kalýtera . Chreiázetai epeigónto̱s éna prógramma epexergasías . Tha boroúse éf̱kola na eíche kopeí apó 500pp éo̱s 150pp . M. Hill, énas Élli̱nas ti̱s Af̱stralías kai kathi̱gi̱tí̱ sto Af̱stralianó Ámynas Force Academy, ischyrízetai óti af̱tó eínai to « pró̱to vivlío pou gráfti̱ke sti̱n anglikí̱ gló̱ssa gia tous Élli̱nes kai ti̱n Krí̱ti̱ ekstrateíes apó Élli̱na ti̱s Af̱stralías » . Sas proteínoume af̱tá ta dýo ekstrateíes gia ti̱ meléti̱ , dystychó̱s, den eínai tóso to vivlío tou Hill . O̱stóso, i̱ chrí̱si̱ tou vivlíou tou Hill kataférame na mazépsei ta akóloutha gegonóta:̱

( sel.1 ) «Sti̱n Mar. 1941 i̱ Vretanía ésteile mia dýnami̱ 62.532 stratio̱tó̱n sti̱n Elláda , i̱ opoía perilamvánei Vretanoí, Af̱straloí , Néa Zi̱landía , Palaistíni̱s kai kypriakés monádes " . Méchri ti̱ stigmí̱ pou éftasan ton Elli̱nikó Strató eíche polemí̱sei - si̱s tous Italoús gia éxi mí̱nes metá eisévale sti̱n Elláda apó ti̱n Alvanía stis 28 Okto̱vríou 1940. I̱ vretanikí̱ parousía prokálese mia germanikí̱ apánti̱si̱ . Stis 6 Aprilíou 1941 eisévalan me 100.000 stratió̱tes kai chri̱simopoió̱ntas 1.394 aeroskáfi̱ . Méchri 25 Aprilíou tou 1941 i̱ vretanikí̱ ekstrateía cháthi̱ke . Metá apó mia makrá ypochó̱ri̱si̱ apotraví̱chti̱kan sto ni̱sí ti̱s Krí̱ti̱s . Páno̱ apó 10.000 ta symmachiká stratév̱mata eíchan meínei píso̱ sti̱n Elláda . Oi perissóteroi synelí̱fthi̱san .

Apó af̱toús ekkenó̱thi̱kan sti̱n Krí̱ti̱ to misó móno émeine na yperaspisteí enántia germanikí̱s epíthesi̱s . 31.200 Vretanoí stratió̱tes me 25.000 Élli̱nes stratió̱tes kai mia vretanikí̱ / elli̱nikí̱ frourá 5.300 kánei synoliká 61,800 . Sti̱n epíthesi̱ i̱ germanikí̱ anaptychtheí móno 23.000 ándres . Se antíthesi̱ me ti̱n Elláda, sti̱n Krí̱ti̱ oi Sýmmachoi ligóteroi stous Germanoús 3:̱1 allá ta apotelésmata í̱tan ta ídia . I̱ germanikí̱ ekstrateía sti̱n Elláda dií̱rki̱se tésseris evdomádes . I̱ Máchi̱ ti̱s Krí̱ti̱s kráti̱se móno 10 i̱méres , 20 me 30 Máios 1941 . I̱ germanikí̱ níki̱ sti̱n Krí̱ti̱ kostízoun 6.580 stratió̱tes me ton Vretanó / Elli̱nikí̱ chánei se 3.967 . Allá píso̱ sti̱n Elláda ...

( sel. 15 ) :̱ « Oi Élli̱nes istorikoí den theo̱roún ti̱ germanikí̱ eisvolí̱ [ sti̱n Elláda ] , o̱s « máchi̱ » . Boroún éf̱kola na anagno̱rísei ton Elli̱nikó Strató den éthese éna megálo méros ti̱s yperáspisi̱s , oúte óti to Genikó Epiteleío poté ti̱n próthesi̱ na , pistév̱ontas dikaío̱s óti i̱ germanikí̱ af̱toús ligóteroi se megálo vathmó . Se antíthesi̱ me ton pólemo katá ti̱s Italías i̱ vretanikí̱ diáleimma , apó Mártio méchri Aprílio tou 1941, eínai aplá mia « analampí̱ » sti̱n elli̱nikí̱ istoría . ( sel.16 ) Den ypárchei kanéna archeío af̱tó se othónes Elli̱nikó Mouseío polémou í̱ fo̱tografíes .

«Gia tous Élli̱nes, i̱ sio̱pí̱ tou V 'Pankosmíou Polémou eínai synklonistikó . Den tha grápso̱ gi' af̱tó í̱ na to syzi̱tí̱soume » (s. 17 ) . « O pólemos eínai éna théma tampoú . To elli̱nikó Emfýlio Pólemo 1945 - 1949 , améso̱s metá ton V Pankósmio Pólemo polo̱méno to éthnos . Se antíthesi̱ me ti̱n Af̱stralía ypárchoun líges i̱ró̱a ton Déf̱tero Pankósmio Pólemo sti̱n Elláda . Epeidí̱ i̱ Aristerá í̱rthe na kyriarchí̱sei ti̱n anti- germanikí̱ antístasi̱ to ólo théma échei logokrisía kai oi symmetéchontes tou epó̱nyma « li̱stés » David Close :̱ . « pollá kathestó̱ta katastélloun to parelthón , oi Élli̱nes eínai o cheiróteros » ( ibid) .

Loipón, ti í̱tan i̱ Af̱stralía kánei ekeí ? ( sel. 24 ) :̱ " to vretanikó polemikó grafeío stis archés tou 1941 ypologízetai germanikoú stratoú tha paratássoun 170 tmí̱mata katá 85 galliká kai móno déka Vretanoús. Af̱stralía , me pénte tmí̱mata , o̱s ek toútou, eíche mia ischyrí̱ diapragmatef̱tikí̱ tsip . ( sel. 25 ) O̱stóso, i̱ vretanikí̱ paréchontai sti̱n Af̱stralía móno me tis pli̱roforíes pou tous í̱thelan na échoun prokeiménou na epitýchei éna parómoio sympérasma :̱ óti í̱tan pros to symféron tous na steíloun stratév̱mata sti̱n Elláda . ( sel.27 ) O epísi̱mos lógos gia ti̱n apostolí̱ stratev̱máto̱n sti̱n Elláda den échei nói̱ma , ópo̱s i̱ vretanikí̱ kyvérni̱si̱ kai i̱ ypsi̱lí̱ entolí̱ paradéchthi̱ke óti í̱xeran óti tha chásoun ta pánta pou ésteilan sti̱n Elláda , tóso ti̱n ylikí̱ óso kai oi ándres » .

Elizabeth Barker :̱ « I̱ vretanikí̱ kyvérni̱si̱ na askí̱sei píesi̱ stis elli̱nikés , Giounkoslavías kai ti̱n tourkikí̱ kyvérni̱si̱ gia na bei ston pólemo sto plev̱ró to̱n symmácho̱n . O Vretanós ypourgós Exo̱terikó̱n Ántoni Í̱nten paradéchthi̱ke pénte mí̱nes metá ti̱n ekstrateía :̱ « ámyna Elláda anastáto̱se to chronodiágramma gia ti̱n epíthesi̱ tou Chítler sti̱ Ro̱sía apó éxi krísimes evdomádes . ( sel. 28 )

  Stis 13 Ianouaríou tou 1941 genikí̱ Wavell éftase sti̱n Athí̱na gia synomilíes me ti̱n kyvérni̱si̱ tou strati̱goú Metaxá . Metaxás apaíti̱se kamía vretanikí̱ dýnami̱ na staloún sti̱n Elláda , ektós an í̱tan déka tmí̱mata ischyrí̱ o̱s « káti mikrótero tha prokaloúse móno ta 12 germaniká tmí̱mata pou vasízetai sti̱ Roumanía » ( sel.36 ) . " Metaxás péthane xafniká stis 29 Ianouaríou 1941. Fí̱mes kati̱góri̱se ti̱ Vretanía , eidikótera, éna Vretanó stratió̱ti̱ o opoíos eíche episkeftheí to spíti tou ti̱n i̱méra tou thanátou tou ( s. 38) . " Antikatástasi̱ tou Metaxá , o Élli̱n Pro̱thypourgós , den eíche oúte ti̱ stratio̱tikí̱ tou noós í̱ ischyró charaktí̱ra . Vretanía tó̱ra fovótan Elláda tha mi̱nýsei gia mia xecho̱ristí̱ eirí̱ni̱ me ti̱ Germanía " ( sel.39).

« Oi Vretanoí den eíche kamía pragmatikí̱ próthesi̱ na voi̱thí̱sei ti̱n Elláda. Den eíchan kamía gnó̱si̱ ti̱s chó̱ras , cho̱rís chártes , kamía katanói̱si̱ ti̱s germanikí̱s kataskev̱í̱s sidi̱rodromikoú systí̱matos » ( s.49 ) . Francis de Guingand , énas kató̱teros axio̱matikós tou proso̱pikoú pou parev̱rísketai stis synedriáseis me tis elli̱nikés archés argótera eípe :̱ «emeís , parésyran tous Élli̱nes o̱s pros ti̱n ikanóti̱tá mas na tous voi̱thí̱soume . To apotélesma í̱tan óti chásame pollés zo̱és , óla ta polýtima exoplismó mas kai na tetheí se kíndyno olókli̱ri̱ i̱ thési̱ mas sti̱ Mési̱ Anatolí̱ . Férame gia ti̱n katastrofí̱ sti̱ Dytikí̱ Éri̱mo kai pétaxe makriá káthe ef̱kairía gia na katharísei óso Trípoli̱ " ( sel.50 ) . " Deception katalávei se megálo vathmó stis schéseis metaxý ti̱s Af̱stralías , ti̱s Vretanías kai i̱ Elláda af̱tí̱ ti̱ stigmí̱ . Af̱stralía émeine éxo̱ apó to vrócho noi̱mosýni̱s " ( sel.57 ) .

" ALP voulef̱tí̱s árchise na kati̱goreí ti̱ vretanikí̱ ti̱s « en psychró̱ dolofonía sti̱n apostolí̱ aneparkó̱s exoplisména stratév̱mata tha sfachteí sti̱n Elláda kai ti̱n Krí̱ti̱ » ( sel.62 ) . Me ti̱n epistrofí̱ tou sti̱n Af̱stralía apó ti̱ Vretanía PM Menzies anankásti̱ke na paraiti̱theí . Ti̱ thési̱ tou lí̱fthi̱ke apó ALP i̱géti̱s ti̱s antipolítef̱si̱s , o John Curtin " ( sel. 63 ) .

«I̱ af̱stralianí̱ monádes í̱tan se ypsi̱lá epípeda metá tis níkes tous epí to̱n Italó̱n sti̱ Vóreia Afrikí̱ . Sti̱ synécheia apostéllontai sti̱n Elláda stis archés Martíou 1941 aneparkí̱ exoplismó kai periorisménes metaforés den eínai katálli̱les gia pólemo sta vouná . Antimetó̱pisan mia idiaítera mi̱chanopoii̱méno , kalá exoplisméno echthró me terástious pórous . Anzacs í̱tan synechó̱s « sto tréximo » kai « ypochó̱ri̱si̱» gia to sýnolo ti̱s leitourgías pou dií̱rkese éna mí̱na . Oi perissóteroi arnoúntai na to onomásoume éna « í̱tta », allá af̱tó eínai ó, ti í̱tan . Germanoí kyni̱gi̱ménos Anzacs éxo̱ apó ti̱n Elláda me ilingió̱di̱ tachýti̱ta , voi̱thoúmeni̱ kai ypokinoúmeni̱ apó ti̱n elli̱nikí̱ kyvérni̱si̱ kai ti̱n Anó̱tati̱ Dioíki̱si̱ ti̱s "(sel. 70 ) .

Axio̱matikós ti̱s SOE Nicholas Hammond anéfere :̱ « Metaxás , Papágos kai álla strati̱goí óla ekpaidéf̱ti̱ke sti̱ Germanía . To kathestó̱s tous eínai apíthano na antistatheí se mia germanikí̱ epíthesi̱ , ópo̱s ta dýo kathestó̱ta moirázontai pollá koiná " [ di̱ladí̱ í̱tan tóso fasistikó ] . ( sel. 73 ) . Vretanó práktora Intelligence Ian Sabey si̱meío̱se :̱ « móno katá to í̱misy to éthnos eínai filovrettanós . To állo misó , symperilamvanoméni̱s ti̱s pleiopsi̱fías to̱n Ellí̱no̱n politikó̱n kai to̱n strati̱gó̱n , eínai safó̱s ypér-germaniká " ( s. 74 ) . Oi Vretanoí gnó̱rizan af̱tó, allá ésteile ANZAC stratév̱mata ekeí oúto̱s í̱ állo̱s .
[ I̱ émfasi̱ eínai dikí̱ mas óli̱ . Gia mia pio plí̱ri̱ períli̱psi̱ af̱tí̱ ti̱ si̱mantikí̱ , an kai aneparkí̱s. tómo deíte to Blog mas ] .

VIVLIOKRITKI: 1 Stálin :̱ thríamvos kai i̱ trago̱día apó ton Dr syntagmatárchi̱s genikós Dmitri Volkogonov ( Móscha :̱ Novosti / Londíno :̱ Weidenfeld & Nicolson , 1989 ) .

" Se collectivizing kalliergí̱simes ektáseis ti̱s Ro̱sías , o Stálin stochev̱ménes ploúsious agrótes í̱« koulákous » . Éna ekatommýrio noikokyriá to̱n agrotó̱n , to 30% tou synólou, eíchan ki̱rychtheí kouláko̱n . Af̱tó si̱maínei óti óla ta akíni̱ta , ta ypárchontá tous kai oi ídioi kai oi oikogéneiés tous apeláthi̱kan se apomakrysménes periochés . Oi akriveís arithmoí timo̱roúntai me af̱tón ton trópo , den tha eínai poté gno̱stí̱. Gno̱rízoume óti 150.000 oikogéneies exorísti̱kan sti̱ Sivi̱ría to 1929 ?̱ 240.000 oikogéneies to 1930 kai 285.000 oikogéneies to 1931 . Énas ypologismós eínai óti synoliká 8,5 - 9.000.000 ánthro̱poi apeláthi̱kan . Pollés apó af̱tés í̱tan , o̱stóso , pyrovóli̱se gia antístasi̱ . Megáloi arithmoí perissótera péthanan katá ti̱ metaforá ( sel. 166 ) . Ouínston Tsórtsil ró̱ti̱se o Stálin oi koulákoi « moíra stis 14 Av̱goústou 1942 « pósa ypésti̱ sti̱n kolektivopoíi̱si̱ 1928-1931 » Stálin améso̱s antapánti̱se :̱ « ?̱ Déka ekatommýria »( sel. 167 ) .

«Ótan beíte ston peirasmó na amfivállei o ídios , o Stálin anéfere anarchikó Bakoúnin :̱ « i̱ voúli̱si̱ eínai pantodýnamos . Típota den eínai adýnato gia ti̱ voúli̱si̱ » ( sel. 169 ) .

«O Stálin pollés omilíes sti̱ dekaetía tou 1920 kai tou '30 voí̱thi̱se na di̱miourgi̱theí mia di̱mósia diáthesi̱ tou epanastatikoú zí̱lo , ton enthousiasmó kai ti̱n aisiodoxía . Metá apó tis omilíes tou , emfanísti̱ke mia af̱xanómeni̱ kachypopsía , dyspistía to̱n ypotrófo̱n tou kai mia prothymía na pistév̱oun ta pio allókota istoríes gia « echthroí tou laoú ». Me ton trópo af̱tó , o Stálin pou to édafos gia ti̱n apólyti̱ parafrosýni̱ tou 1937-38 " ( sel.187 )

" Kovalev periégrapse ti̱n empeiría tou apó tis 1937 Ekkatharíseis :̱ « Écho̱ diorísti̱ke epikefalí̱s tou dytikoú sidi̱rodrómou , Minsk . Éftasa sto grafeío dioíki̱si̱s na vrei ádeio . O prokátochós mou eíche sylli̱ftheí kai pyrovóli̱se . Kálesa gia tous anapli̱ro̱tés tou . Ypí̱rchan kanénas . Óla eíchan sylli̱ftheí . Den vrí̱ka kanéna , móno mia paráxeni̱ kai tromerí̱ sio̱pí̱ . Pí̱ga sto diamérisma enós fílou . Ton vrí̱ka sto spíti me ti̱ sýzygó tou , pou éklaige . Ró̱ti̱sa :̱ "giatí den eísai sti̱ douleiá » «Eímai se anamoní̱ gia na sylli̱ftheí », eípe . « Mou eípan óti í̱tan i̱ seirá mou sí̱mera . I̱ NKVD Oi katharismoú káthe déf̱tero átomo . Échoun paralýsei to sidi̱rodromikó » . Ti̱lefó̱ni̱sa Stálin sti̱ Móscha kai eípe proso̱pikós grammatéas tou , Poskrebyshev . I̱ kti̱no̱día stamáti̱se . Télos pánto̱n , apó ekeíno to stádio óti tha xemeínei apó tous anthró̱pous na syllávoun » . ( p.306 ) «Af̱tó í̱tan to schédio se óli̱ ti̱n Sovietikí̱ Éno̱si̱ . P.ch. se Kursk synelí̱fthi̱san 18.000 Kommounistikó Kómma aktivistés , merikoí gia na eínai argá gia ti̱n ergasía , álloi epeidí̱ éna álogo pí̱ge koutsós » . ( p.307 )

" Pósoi synelí̱fthi̱san , 1937-1938 ? Metaxý 4,5 éo̱s 5.500.000 átoma . Éo̱s 900.000 ektelésti̱kan . Polloí perissóteroi péthanan sta stratópeda synkéntro̱si̱s . Se poia vási̱ í̱tan synélavan ? An koitáxoume ti̱n Kentrikí̱ Epitropí̱ tou Kommounistikoú Kómmatos ti̱s Sovietikí̱ Éno̱si̱ , vlépoume óti 23 méli̱ échoun « afairetheí » to 1937 kati̱goreítai óti « i̱ germanikí̱ kataskópous » kai « práktores ti̱s tsarikí̱s mystikí̱s astynomías , to Okhranka » . Pó̱s eínai af̱tó dynatón? 20 chrónia metá ti̱n katárref̱si̱ ti̱s dynasteías to̱n Romanóf kai tou Astynomikó Tmí̱ma í̱tan kápo̱s exakolouthoún na leitourgoún san na mi̱n eíche symveí típota ! " ( r.309 ) " Méchri to télos tou 1938 apokalýfthi̱ke 98 apó 130 méli̱ ti̱s Kentrikí̱s Epitropí̱s pou eíche sylli̱ftheí kai ektelesteí . 80 % óso̱n eíchan Bolsevíkoi dedoménou óti prin apó to 1921 . Pósoi péthanan alloú? "

" Oi pli̱roforíes eínai apospasmatikés V. Ulrikh apésteile ékthesi̱ sto Stálin stis 15 Okto̱vríou 1938:̱ I̱ . ». Apó ti̱n 1 Októ̱vri̱ 1936 to 30 Septemvríou 1938 , to Anó̱tato Dikastí̱rio ti̱s ESSD katadikásti̱ke 30.514 na pyrovoli̱theí kai 5.643 sti̱ fylakí̱ » ( sel.310 ) « Se Septémvrio tou 1938 kai móno « to Anó̱tato Dikastí̱rio katadíkase 1.803 ESSD na pyrovoli̱theí kai 389 sti̱ fylakí̱ » . Ypí̱rchan állo 3.588 katadikásti̱ke ton Októ̱vrio tou 1938, allá af̱tó eínai móno ta stratodikeía . ta politiká dikastí̱ria , epísi̱s, ergázontai polý skli̱rá » ( p.311 ) . Pó̱s xekíni̱san óla teleió̱sei ? "

" To Genári̱ tou 1938 Oloméleia syzí̱ti̱se « láthi̱ » sti̱n apovolí̱ tósa pollá méli̱ tou KKSE . Postýsev eípe apó éna taxídi pou eíche dó̱sei se Kuibyshev , Oukranía . » Vrí̱ka 30 synoikiakó̱n epitropó̱n eíche páf̱sei na leitourgeí lógo̱ élleipsi̱s meló̱n » ( p.311 . ! . ) Améso̱s , o Stálin kati̱góri̱se Postýsev I̱ apófasi̱ lí̱fthi̱ke gia na « pníxei » Postýsev Káthe omili̱tí̱s sti̱n Oloméleia , sti̱ synécheia katí̱ngeile Postýsev O epikefalí̱s kritikós , Kaganovich o opoíos eípe :̱ . " Postýsev eínai echthrikí̱ pros to kómma » ( p.312 ) . Stálin dí̱lo̱se:̱ « Postýsev prépei na apovli̱theí apó ti̱n Kentrikí̱ Epitropí̱ » Ekeínos émeine eléf̱theros móno állo mí̱na sti̱n Fevrouários 1938 Postýsev chreó̱thi̱ke me :̱ . ». ti̱ diálysi̱ to̱n 35 epitropó̱n periochí̱s kómma » , synelí̱fthi̱ kai pyrovóli̱se » .

« Oi aitíes to̱n yperváseo̱n í̱tan sti̱n kakí̱ metacheírisi̱ to̱n meló̱n tou kómmatos Ant 'af̱toú , i̱ af̱xi̱méni̱ ó̱thi̱si̱ téthi̱ke sti̱n anazí̱ti̱si̱ « echthroí » tou Kiévou grammatéas tou kómmatos Kudryavtsev zi̱tí̱sei epaneili̱mména :̱ . ». ! Giatí den ypárchoun graptés katangelíes « Í̱tan mia synánti̱si̱ me kýma to̱n katangelió̱n , tóso polý étsi ó̱ste katangélthi̱ke 50 % tou kómmatos . I̱ pró̱ti̱ sylli̱ftheí ? Kudryavtsev ton eaf̱tó tou! ' " ( p.314 )

" Éna pséma odi̱geí se éna állo ?̱ Stálin exapélyse éna kýma pou vrísketai katá ti̱n opoía i̱ koino̱nía í̱tan anyperáspisti̱ . Ta psémata ti̱s mystikí̱s astynomías pou syndéontai me ta psémata to̱n dikasti̱río̱n kai to̱n eisangeléo̱n tou tmí̱matos , ta psémata to̱n méso̱n mazikí̱s eni̱méro̱si̱s akoloúthi̱san tis synecheís omilíes to̱n ypsi̱ló̱n kommatiká steléchi̱ . Poios ftaíei gia to cháos ? Kaneís . Poios tha boroúse na teleió̱sei? Kaneís " . [ I̱ émfasi̱ eínai dikí̱ mas óli̱ ] .

PO Box 635 PS Strathpine 4500 Af̱stralía ti̱léfo̱no 0448 187 582
Email :̱ australiannationlaction@yahoo.com.au
australiannationalaction2.blogspot.com.au /

No comments:

Post a Comment