Monday 20 January 2014

STORM 124 Janus 2014 (Greek)

STORM
Αρ. 124 δημόσια Ενημερωτικό Δελτίο του Αυστραλιανού Εθνικού δράσης Janus 2014
ANA δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται / συναχθεί . STORM είναι μια πηγή πληροφόρησης και μόνο

STORM παίρνει την πληροφορία από « μυημένους » , σπερμολογίες . Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τις ιστορίες τους . Το αργότερο:

MRSA πανούκλα ; Η μητέρα του 14-χρονη κοπέλα : « ήταν στο τένις και άρχισε εμετό στο γήπεδο μετά από παράπονα των αίσθημα άρρωστος . Ο γιατρός αργότερα διαγνώστηκε « MRSA » . Εκείνη το πήρε στο χέρι της , ενδεχομένως από ένα τσίμπημα από μολυσμένο κουνούπι . Είναι σχεδόν πέθανε . Ήταν σχετικά με τα αντιβιοτικά για τρεις μήνες " .

Q Υγείας Story : " με ποσοστό 97 ετών γηροκομείο ασθενής , ένας Ολλανδός , έβριζαν στη μητρική του γλώσσα και ξέφρενα κουνώντας τις γροθιές του στο προσωπικό του QH - όλους τους Ασιάτες και τους Αφρικανούς . Υποθέτοντας ότι η άνοια ένα λευκό , Ολλανδικά staffer βρέθηκε να μεταφράσει γι 'αυτόν . Σύντομα ηρεμήσει . Άκουγε όπως ο ίδιος συνέχισε να βρίζουν και να ορκίζονται για πέντε ολόκληρα λεπτά, αυτή τη φορά χωρίς τα άγρια ​​χειρονομίες . Τότε σταμάτησε όπως τα μάτια διαπλάτυνση του , σιγά-σιγά που ρωτήθηκαν από το δωμάτιο , τώρα γεμάτη αμηχανία αλλοδαπών . Όλοι ρώτησε: « Τι είπε; " " Τίποτα », είπε , « Του είπα ότι είναι απλά παραισθήσεις » . Η αίθουσα ξέσπασε σε γέλια .

Ήταν μια όχι « παραισθήσεις » και δεν είμαστε . Alien κανόνας QH είναι σαφές για κάθε επισκέπτη είτε σε γηροκομεία , κλινικές ή θαλάμους νοσοκομείων . Αναλογίες του προσωπικού , οι αλλοδαποί με τους λευκούς , τώρα είναι 1:1 . Σε ορισμένες περιοχές είναι υψηλότερες , μέχρι 9:02 . Μπορείτε να φανταστείτε την ψυχική κατάσταση των ηλικιωμένων βετεράνων του πολέμου μας που έχουν αναλάβει πολλούς πολέμους εναντίον του αλλοδαπού εχθρούς από το 1941 ; Συνταξιοδοτούνται μόνο για να βρουν «φροντίδα» τους ανατίθεται σ 'εκείνους που κάποτε πολέμησαν . « Φροντίδα για τους ηλικιωμένους γονείς σας ; Κάν 'το σπίτι . Κάθε άλλο, ο εχθρός περιμένει !

Mt. Isa Ορυχείων Revealed : Ένας εργάτης ορυχείου πλησίασε STORM : «Δουλεύω σε Mt Isa Ορυχείων. Είναι ένα μόλυβδο, χαλκό και ασήμι ορυχείο . Αλλά όπου κι αν ορυχείο χαλκού μπορείτε επίσης να βρείτε το χρυσό . Γι 'αυτό και χυτήριο χαλκού μας σε καθαρότητα μόνο 99,0 % . Στη συνέχεια, θα το στείλουμε στον Τάουνσβιλ . Θα το χυτήριο με καθαρότητα 99,9 % . Το υπόλοιπο 0.1 % είναι χρυσός. Στέλνουμε τα ράβδων στην Ιαπωνία . Θα μύριζε το χρυσό 0,1 % και να το στείλετε πίσω σε μας όπως ράβδους χρυσού . Είναι απλώς μια « συμφωνία» που έχουμε μαζί τους " .
STORM : " ό, τι είναι να δουλεύεις σε Mt Isa " " Το ίδιο το ορυχείο έχει 22 επίπεδα κάτω από το έδαφος , Level 22 είναι το χαμηλότερο επίπεδο , είναι 1,1 χιλιόμετρα κάτω . Το κάτω πας τόσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία ροκ " .
STORM : " Πόσο ζεστό δεν το πάρει ; " " Ένα βράδυ είχαμε να διαλύσει ένα υπόγειο εκσκαφέα για την επιστροφή στην επιφάνεια . Ήταν χειμώνας , αλλά είναι « η Isa ' , ένας δυνατός άνεμος φυσούσε από την έρημο . Στο « δικό μου κεφάλι» [ Τρανς ] είναι εγγεγραμμένοι 50 ' Γ. στο επίπεδο 22 , όπου ήμασταν , ήταν 55 ° C . έπρεπε να πάει πάνω και κάτω , πάνω-κάτω , όλη τη νύχτα . αυτή είναι η ζωή στη «η Isa » .

STORM EDITORIAL : Εμείς σπάνια STORM Αφιερώματα , τόσο εδώ πηγαίνει . Μερικές φορές παίρνουμε ρώτησε: « γιατί δεν STORM φέρουν τρέχουσες ειδήσεις " Ως μηνιαίο δελτίο σε μια εποχή της στιγμιαίας ειδήσεων μέσω του Διαδικτύου αυτό το ερώτημα η ίδια απαντήσεις. Δεύτερον , δεν ήθελα να προσθέσω την πλημμύρα των « κακών ειδήσεων » κατακλύσει Αγώνας μας σε όλο τον κόσμο . Πολλά καταστήματα Δεξιά αντιγράψετε τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης και απλά αναφέρουν άσχημα νέα . Το τελικό αποτέλεσμα είναι οι άνθρωποί μας μεγαλώνουν αποκαρδιωμένοι καθώς βλέπουν μόνο τη μοίρα τους περιμένει . Σε απόγνωση κάποια « παντρευτεί » τον αλλοδαπό εχθρό , ελπίζοντας να «ταιριάζουν » με τους « ταχέως μεταβαλλόμενες φορές » ( sic ) . Όχι ! Αγώνας προδοσία είναι ποτέ μια επιλογή . Τι , λοιπόν; Ο λαός μας σε ανόμοια θέσεις τους έχουν αντιμετωπίσει , και να ξεπεράσει , πολλά εμπόδια κατά τα τελευταία πέντε χιλιάδες χρόνια. Τι STORM Ελπίζουμε να προσθέσουμε στο σημερινό δίλημμα μας είναι έντονος ανάλυση και μια πορεία προς τα εμπρός , να μην σταθώ σε δεινά που πλήττουν μας . Πρέπει να είναι , συλλογικά και ατομικά , όπως Ντίκενς κ. McCawber που ήλπιζαν : " κάτι που θα εμφανιστούν " .

ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ : Diggers και οι Έλληνες : Ο Αυστραλός εκστρατείες στην Ελλάδα και την Κρήτη . Με Δρ Μαρία Hill ( Σίδνεϊ : Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας Press, 2010 ) .

Αυτό το βιβλίο θα μπορούσε να γραφτεί καλύτερα . Χρειάζεται επειγόντως ένα πρόγραμμα επεξεργασίας . Θα μπορούσε εύκολα να είχε κοπεί από 500pp έως 150pp . Μ. Hill, ένας Έλληνας της Αυστραλίας και καθηγητή στο Αυστραλιανό Άμυνας Force Academy, ισχυρίζεται ότι αυτό είναι το « πρώτο βιβλίο που γράφτηκε στην αγγλική γλώσσα για τους Έλληνες και την Κρήτη εκστρατείες από Έλληνα της Αυστραλίας » . Σας προτείνουμε αυτά τα δύο εκστρατείες για τη μελέτη , δυστυχώς, δεν είναι τόσο το βιβλίο του Hill . Ωστόσο, η χρήση του βιβλίου του Hill καταφέραμε να μαζέψει τα ακόλουθα γεγονότα:

( σελ.1 ) «Στην Μαρ. 1941 η Βρετανία έστειλε μια δύναμη 62.532 στρατιωτών στην Ελλάδα , η οποία περιλαμβάνει Βρετανοί, Αυστραλοί , Νέα Ζηλανδία , Παλαιστίνης και κυπριακές μονάδες " . Μέχρι τη στιγμή που έφτασαν τον Ελληνικό Στρατό είχε πολεμήσει - σης τους Ιταλούς για έξι μήνες μετά εισέβαλε στην Ελλάδα από την Αλβανία στις 28 Οκτωβρίου 1940. Η βρετανική παρουσία προκάλεσε μια γερμανική απάντηση . Στις 6 Απριλίου 1941 εισέβαλαν με 100.000 στρατιώτες και χρησιμοποιώντας 1.394 αεροσκάφη . Μέχρι 25 Απριλίου του 1941 η βρετανική εκστρατεία χάθηκε . Μετά από μια μακρά υποχώρηση αποτραβήχτηκαν στο νησί της Κρήτης . Πάνω από 10.000 τα συμμαχικά στρατεύματα είχαν μείνει πίσω στην Ελλάδα . Οι περισσότεροι συνελήφθησαν .

Από αυτούς εκκενώθηκαν στην Κρήτη το μισό μόνο έμεινε να υπερασπιστεί ενάντια γερμανικής επίθεσης . 31.200 Βρετανοί στρατιώτες με 25.000 Έλληνες στρατιώτες και μια βρετανική / ελληνική φρουρά 5.300 κάνει συνολικά 61,800 . Στην επίθεση η γερμανική αναπτυχθεί μόνο 23.000 άνδρες . Σε αντίθεση με την Ελλάδα, στην Κρήτη οι Σύμμαχοι λιγότεροι στους Γερμανούς 3:1 αλλά τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια . Η γερμανική εκστρατεία στην Ελλάδα διήρκησε τέσσερις εβδομάδες . Η Μάχη της Κρήτης κράτησε μόνο 10 ημέρες , 20 με 30 Μάιος 1941 . Η γερμανική νίκη στην Κρήτη κοστίζουν 6.580 στρατιώτες με τον Βρετανό / Ελληνική χάνει σε 3.967 . Αλλά πίσω στην Ελλάδα ...

( σελ. 15 ) : « Οι Έλληνες ιστορικοί δεν θεωρούν τη γερμανική εισβολή [ στην Ελλάδα ] , ως « μάχη » . Μπορούν εύκολα να αναγνωρίσει τον Ελληνικό Στρατό δεν έθεσε ένα μεγάλο μέρος της υπεράσπισης , ούτε ότι το Γενικό Επιτελείο ποτέ την πρόθεση να , πιστεύοντας δικαίως ότι η γερμανική αυτούς λιγότεροι σε μεγάλο βαθμό . Σε αντίθεση με τον πόλεμο κατά της Ιταλίας η βρετανική διάλειμμα , από Μάρτιο μέχρι Απρίλιο του 1941, είναι απλά μια « αναλαμπή » στην ελληνική ιστορία . ( σελ.16 ) Δεν υπάρχει κανένα αρχείο αυτό σε οθόνες Ελληνικό Μουσείο πολέμου ή φωτογραφίες .

«Για τους Έλληνες, η σιωπή του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου είναι συγκλονιστικό . Δεν θα γράψω γι' αυτό ή να το συζητήσουμε » (σ. 17 ) . « Ο πόλεμος είναι ένα θέμα ταμπού . Το ελληνικό Εμφύλιο Πόλεμο 1945 - 1949 , αμέσως μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο πολωμένο το έθνος . Σε αντίθεση με την Αυστραλία υπάρχουν λίγες ηρώα τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ελλάδα . Επειδή η Αριστερά ήρθε να κυριαρχήσει την αντι- γερμανική αντίσταση το όλο θέμα έχει λογοκρισία και οι συμμετέχοντες του επώνυμα « ληστές » David Close : . « πολλά καθεστώτα καταστέλλουν το παρελθόν , οι Έλληνες είναι ο χειρότερος » ( ibid) .

Λοιπόν, τι ήταν η Αυστραλία κάνει εκεί ; ( σελ. 24 ) : " το βρετανικό πολεμικό γραφείο στις αρχές του 1941 υπολογίζεται γερμανικού στρατού θα παρατάσσουν 170 τμήματα κατά 85 γαλλικά και μόνο δέκα Βρετανούς. Αυστραλία , με πέντε τμήματα , ως εκ τούτου, είχε μια ισχυρή διαπραγματευτική τσιπ . ( σελ. 25 ) Ωστόσο, η βρετανική παρέχονται στην Αυστραλία μόνο με τις πληροφορίες που τους ήθελαν να έχουν προκειμένου να επιτύχει ένα παρόμοιο συμπέρασμα : ότι ήταν προς το συμφέρον τους να στείλουν στρατεύματα στην Ελλάδα . ( σελ.27 ) Ο επίσημος λόγος για την αποστολή στρατευμάτων στην Ελλάδα δεν έχει νόημα , όπως η βρετανική κυβέρνηση και η υψηλή εντολή παραδέχθηκε ότι ήξεραν ότι θα χάσουν τα πάντα που έστειλαν στην Ελλάδα , τόσο την υλική όσο και οι άνδρες » .

Elizabeth Barker : « Η βρετανική κυβέρνηση να ασκήσει πίεση στις ελληνικές , Γιουγκοσλαβίας και την τουρκική κυβέρνηση για να μπει στον πόλεμο στο πλευρό των συμμάχων . Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Ήντεν παραδέχθηκε πέντε μήνες μετά την εκστρατεία : « άμυνα Ελλάδα αναστάτωσε το χρονοδιάγραμμα για την επίθεση του Χίτλερ στη Ρωσία από έξι κρίσιμες εβδομάδες . ( σελ. 28 )

 Στις 13 Ιανουαρίου του 1941 γενική Wavell έφτασε στην Αθήνα για συνομιλίες με την κυβέρνηση του στρατηγού Μεταξά . Μεταξάς απαίτησε καμία βρετανική δύναμη να σταλούν στην Ελλάδα , εκτός αν ήταν δέκα τμήματα ισχυρή ως « κάτι μικρότερο θα προκαλούσε μόνο τα 12 γερμανικά τμήματα που βασίζεται στη Ρουμανία » ( σελ.36 ) . " Μεταξάς πέθανε ξαφνικά στις 29 Ιανουαρίου 1941. Φήμες κατηγόρησε τη Βρετανία , ειδικότερα, ένα Βρετανό στρατιώτη ο οποίος είχε επισκεφθεί το σπίτι του την ημέρα του θανάτου του ( σ. 38) . " Αντικατάσταση του Μεταξά , ο Έλλην Πρωθυπουργός , δεν είχε ούτε τη στρατιωτική του νοός ή ισχυρό χαρακτήρα . Βρετανία τώρα φοβόταν Ελλάδα θα μηνύσει για μια ξεχωριστή ειρήνη με τη Γερμανία " ( σελ.39 ) .

« Οι Βρετανοί δεν είχε καμία πραγματική πρόθεση να βοηθήσει την Ελλάδα. Δεν είχαν καμία γνώση της χώρας , χωρίς χάρτες , καμία κατανόηση της γερμανικής κατασκευής σιδηροδρομικού συστήματος » ( σ.49 ) . Francis de Guingand , ένας κατώτερος αξιωματικός του προσωπικού που παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις με τις ελληνικές αρχές αργότερα είπε : «εμείς , παρέσυραν τους Έλληνες ως προς την ικανότητά μας να τους βοηθήσουμε . Το αποτέλεσμα ήταν ότι χάσαμε πολλές ζωές , όλα τα πολύτιμα εξοπλισμό μας και να τεθεί σε κίνδυνο ολόκληρη η θέση μας στη Μέση Ανατολή . Φέραμε για την καταστροφή στη Δυτική Έρημο και πέταξε μακριά κάθε ευκαιρία για να καθαρίσει όσο Τρίπολη " ( σελ.50 ) . " Deception καταλάβει σε μεγάλο βαθμό στις σχέσεις μεταξύ της Αυστραλίας , της Βρετανίας και η Ελλάδα αυτή τη στιγμή . Αυστραλία έμεινε έξω από το βρόχο νοημοσύνης " ( σελ.57 ) .

" ALP βουλευτής άρχισε να κατηγορεί τη βρετανική της « εν ψυχρώ δολοφονία στην αποστολή ανεπαρκώς εξοπλισμένα στρατεύματα θα σφαχτεί στην Ελλάδα και την Κρήτη » ( σελ.62 ) . Με την επιστροφή του στην Αυστραλία από τη Βρετανία PM Menzies αναγκάστηκε να παραιτηθεί . Τη θέση του λήφθηκε από ALP ηγέτης της αντιπολίτευσης , ο John Curtin " ( σελ. 63 ) .

«Η αυστραλιανή μονάδες ήταν σε υψηλά επίπεδα μετά τις νίκες τους επί των Ιταλών στη Βόρεια Αφρική . Στη συνέχεια αποστέλλονται στην Ελλάδα στις αρχές Μαρτίου 1941 ανεπαρκή εξοπλισμό και περιορισμένες μεταφορές δεν είναι κατάλληλες για πόλεμο στα βουνά . Αντιμετώπισαν μια ιδιαίτερα μηχανοποιημένο , καλά εξοπλισμένο εχθρό με τεράστιους πόρους . Anzacs ήταν συνεχώς « στο τρέξιμο » και « υποχώρηση» για το σύνολο της λειτουργίας που διήρκεσε ένα μήνα . Οι περισσότεροι αρνούνται να το ονομάσουμε ένα « ήττα », αλλά αυτό είναι ό, τι ήταν . Γερμανοί κυνηγημένος Anzacs έξω από την Ελλάδα με ιλιγγιώδη ταχύτητα , βοηθούμενη και υποκινούμενη από την ελληνική κυβέρνηση και την Ανώτατη Διοίκηση της "(σελ. 70 ) .

Αξιωματικός της SOE Nicholas Hammond ανέφερε : « Μεταξάς , Παπάγος και άλλα στρατηγοί όλα εκπαιδεύτηκε στη Γερμανία . Το καθεστώς τους είναι απίθανο να αντισταθεί σε μια γερμανική επίθεση , όπως τα δύο καθεστώτα μοιράζονται πολλά κοινά " [ δηλαδή ήταν τόσο φασιστικό ] . ( σελ. 73 ) . Βρετανό πράκτορα Intelligence Ian Sabey σημείωσε : « μόνο κατά το ήμισυ το έθνος είναι φιλοβρεττανός . Το άλλο μισό , συμπεριλαμβανομένης της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτικών και των στρατηγών , είναι σαφώς υπέρ-γερμανικά " ( σ. 74 ) . Οι Βρετανοί γνώριζαν αυτό, αλλά έστειλε ANZAC στρατεύματα εκεί ούτως ή άλλως .
[ Η έμφαση είναι δική μας όλη . Για μια πιο πλήρη περίληψη αυτή τη σημαντική , αν και ανεπαρκής. τόμο δείτε το Blog μας ] .

ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ : Στάλιν : θρίαμβος και η τραγωδία από τον Δρ συνταγματάρχης γενικός Dmitri Volkogonov ( Μόσχα : Novosti / Λονδίνο : Weidenfeld & Nicolson , 1989 ) .

" Σε collectivizing καλλιεργήσιμες εκτάσεις της Ρωσίας , ο Στάλιν στοχευμένες πλούσιους αγρότες ή« κουλάκους » . Ένα εκατομμύριο νοικοκυριά των αγροτών , το 30% του συνόλου, είχαν κηρυχθεί κουλάκων . Αυτό σημαίνει ότι όλα τα ακίνητα , τα υπάρχοντά τους και οι ίδιοι και οι οικογένειές τους απελάθηκαν σε απομακρυσμένες περιοχές . Οι ακριβείς αριθμοί τιμωρούνται με αυτόν τον τρόπο , δεν θα είναι ποτέ γνωστή. Γνωρίζουμε ότι 150.000 οικογένειες εξορίστηκαν στη Σιβηρία το 1929 ? 240.000 οικογένειες το 1930 και 285.000 οικογένειες το 1931 . Ένας υπολογισμός είναι ότι συνολικά 8,5 - 9.000.000 άνθρωποι απελάθηκαν . Πολλές από αυτές ήταν , ωστόσο , πυροβόλησε για αντίσταση . Μεγάλοι αριθμοί περισσότερα πέθαναν κατά τη μεταφορά ( σελ. 166 ) . Ουίνστον Τσόρτσιλ ρώτησε ο Στάλιν οι κουλάκοι « μοίρα στις 14 Αυγούστου 1942 « πόσα υπέστη στην κολεκτιβοποίηση 1928-1931 » Στάλιν αμέσως ανταπάντησε : « ? Δέκα εκατομμύρια »( σελ. 167 ) .

«Όταν μπείτε στον πειρασμό να αμφιβάλλει ο ίδιος , ο Στάλιν ανέφερε αναρχικό Μπακούνιν : « η βούληση είναι παντοδύναμος . Τίποτα δεν είναι αδύνατο για τη βούληση » ( σελ. 169 ) .

«Ο Στάλιν πολλές ομιλίες στη δεκαετία του 1920 και του '30 βοήθησε να δημιουργηθεί μια δημόσια διάθεση του επαναστατικού ζήλο, τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία . Μετά από τις ομιλίες του, εμφανίστηκε μια αυξανόμενη καχυποψία, δυσπιστία των υποτρόφων του και μια προθυμία να πιστεύουν τα πιο αλλόκοτα ιστορίες για « εχθροί του λαού ». Με τον τρόπο αυτό, ο Στάλιν που το έδαφος για την απόλυτη παραφροσύνη του 1937-38 " ( σελ.187 )

" Kovalev περιέγραψε την εμπειρία του από τις 1937 Εκκαθαρίσεις : « Έχω διορίστηκε επικεφαλής του δυτικού σιδηροδρόμου , Μινσκ . Έφτασα στο γραφείο διοίκησης να βρει άδειο . Ο προκάτοχός μου είχε συλληφθεί και πυροβόλησε . Κάλεσα για τους αναπληρωτές του . Υπήρχαν κανένας . Όλα είχαν συλληφθεί . Δεν βρήκα κανένα , μόνο μια παράξενη και τρομερή σιωπή . Πήγα στο διαμέρισμα ενός φίλου . Τον βρήκα στο σπίτι με τη σύζυγό του , που έκλαιγε . Ρώτησα : "γιατί δεν είσαι στη δουλειά » «Είμαι σε αναμονή για να συλληφθεί », είπε . « Μου είπαν ότι ήταν η σειρά μου σήμερα . Η NKVD Οι καθαρισμού κάθε δεύτερο άτομο . Έχουν παραλύσει το σιδηροδρομικό » . Τηλεφώνησα Στάλιν στη Μόσχα και είπε προσωπικός γραμματέας του , Poskrebyshev . Η κτηνωδία σταμάτησε . Τέλος πάντων , από εκείνο το στάδιο ότι θα ξεμείνει από τους ανθρώπους να συλλάβουν » . ( p.306 ) «Αυτό ήταν το σχέδιο σε όλη την Σοβιετική Ένωση . Π.χ. σε Kursk συνελήφθησαν 18.000 Κομμουνιστικό Κόμμα ακτιβιστές , μερικοί για να είναι αργά για την εργασία , άλλοι επειδή ένα άλογο πήγε κουτσός » . ( p.307 )

" Πόσοι συνελήφθησαν , 1937-1938 ; Μεταξύ 4,5 έως 5.500.000 άτομα . Έως 900.000 εκτελέστηκαν . Πολλοί περισσότεροι πέθαναν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης . Σε ποια βάση ήταν συνέλαβαν ; Αν κοιτάξουμε την Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετική Ένωση , βλέπουμε ότι 23 μέλη έχουν « αφαιρεθεί » το 1937 κατηγορείται ότι « η γερμανική κατασκόπους » και « πράκτορες της τσαρικής μυστικής αστυνομίας , το Okhranka » . Πώς είναι αυτό δυνατόν; 20 χρόνια μετά την κατάρρευση της δυναστείας των Ρομανόφ και του Αστυνομικό Τμήμα ήταν κάπως εξακολουθούν να λειτουργούν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα ! " ( ρ.309 ) " Μέχρι το τέλος του 1938 αποκαλύφθηκε 98 από 130 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που είχε συλληφθεί και εκτελεστεί . 80 % όσων είχαν Μπολσεβίκοι δεδομένου ότι πριν από το 1921 . Πόσοι πέθαναν αλλού; "

" Οι πληροφορίες είναι αποσπασματικές V. Ulrikh απέστειλε έκθεση στο Στάλιν στις 15 Οκτωβρίου 1938: Η . ». Από την 1 Οκτώβρη 1936 to 30 Σεπτεμβρίου 1938 , το Ανώτατο Δικαστήριο της ΕΣΣΔ καταδικάστηκε 30.514 να πυροβοληθεί και 5.643 στη φυλακή » ( σελ.310 ) « Σε Σεπτέμβριο του 1938 και μόνο « το Ανώτατο Δικαστήριο καταδίκασε 1.803 ΕΣΣΔ να πυροβοληθεί και 389 στη φυλακή » . Υπήρχαν άλλο 3.588 καταδικάστηκε τον Οκτώβριο του 1938, αλλά αυτό είναι μόνο τα στρατοδικεία . τα πολιτικά δικαστήρια , επίσης, εργάζονται πολύ σκληρά » ( p.311 ) . Πώς ξεκίνησαν όλα τελειώσει ; "

" Το Γενάρη του 1938 Ολομέλεια συζήτησε « λάθη » στην αποβολή τόσα πολλά μέλη του ΚΚΣΕ . Ποστύσεβ είπε από ένα ταξίδι που είχε δώσει σε Kuibyshev , Ουκρανία . » Βρήκα 30 συνοικιακών επιτροπών είχε παύσει να λειτουργεί λόγω έλλειψης μελών » ( p.311 . ! . ) Αμέσως , ο Στάλιν κατηγόρησε Ποστύσεβ Η απόφαση λήφθηκε για να « πνίξει » Ποστύσεβ Κάθε ομιλητής στην Ολομέλεια , στη συνέχεια κατήγγειλε Ποστύσεβ Ο επικεφαλής κριτικός , Kaganovich ο οποίος είπε : . " Ποστύσεβ είναι εχθρική προς το κόμμα » ( p.312 ) . Στάλιν δήλωσε: « Ποστύσεβ πρέπει να αποβληθεί από την Κεντρική Επιτροπή » Εκείνος έμεινε ελεύθερος μόνο άλλο μήνα στην Φεβρουάριος 1938 Ποστύσεβ χρεώθηκε με : . ». τη διάλυση των 35 επιτροπών περιοχής κόμμα » , συνελήφθη και πυροβόλησε » .

« Οι αιτίες των υπερβάσεων ήταν στην κακή μεταχείριση των μελών του κόμματος Αντ 'αυτού , η αυξημένη ώθηση τέθηκε στην αναζήτηση « εχθροί » του Κιέβου γραμματέας του κόμματος Kudryavtsev ζητήσει επανειλημμένα : . ». ! Γιατί δεν υπάρχουν γραπτές καταγγελίες « Ήταν μια συνάντηση με κύμα των καταγγελιών , τόσο πολύ έτσι ώστε καταγγέλθηκε 50 % του κόμματος . Η πρώτη συλληφθεί ; Kudryavtsev τον εαυτό του! ' " ( p.314 )

" Ένα ψέμα οδηγεί σε ένα άλλο ? Στάλιν εξαπέλυσε ένα κύμα που βρίσκεται κατά την οποία η κοινωνία ήταν ανυπεράσπιστη . Τα ψέματα της μυστικής αστυνομίας που συνδέονται με τα ψέματα των δικαστηρίων και των εισαγγελέων του τμήματος , τα ψέματα των μέσων μαζικής ενημέρωσης ακολούθησαν τις συνεχείς ομιλίες των υψηλών κομματικά στελέχη . Ποιος φταίει για το χάος ; Κανείς . Ποιος θα μπορούσε να τελειώσει; Κανείς " . [ Η έμφαση είναι δική μας όλη ] .

Box 635 PS Strathpine 4500 Αυστραλία τηλέφωνο 0448187582
Email : australiannationlaction@yahoo.com.au
australiannationalaction2.blogspot.com.au /

STORM
Ar. 124 di̱mósia Eni̱mero̱tikó Deltío tou Af̱stralianoú Ethnikoú drási̱s Janus 2014
ANA den apodéchetai kamía ef̱thýni̱ gia tis pli̱roforíes pou paréchontai / synachtheí . STORM eínai mia pi̱gí̱ pli̱rofóri̱si̱s kai móno

STORM paírnei ti̱n pli̱roforía apó « myi̱ménous » , spermologíes . Den boroúme na epivevaió̱soume tis istoríes tous . To argótero:̱

MRSA panoúkla ? I̱ mi̱téra tou 14-chroni̱ kopéla :̱ « í̱tan sto ténis kai árchise emetó sto gí̱pedo metá apó parápona to̱n aísthi̱ma árro̱stos . O giatrós argótera diagnó̱sti̱ke « MRSA » . Ekeíni̱ to pí̱re sto chéri ti̱s , endechoméno̱s apó éna tsímpi̱ma apó molysméno kounoúpi . Eínai schedón péthane . Í̱tan schetiká me ta antiviotiká gia treis mí̱nes " .

Q Ygeías Story :̱ " me posostó 97 etó̱n gi̱rokomeío asthení̱s , énas Ollandós , évrizan sti̱ mi̱trikí̱ tou gló̱ssa kai xéfrena kounó̱ntas tis grothiés tou sto proso̱pikó tou QH - ólous tous Asiátes kai tous Afrikanoús . Ypothétontas óti i̱ ánoia éna lef̱kó , Ollandiká staffer vréthi̱ke na metafrásei gi 'af̱tón . Sýntoma i̱remí̱sei . Ákouge ópo̱s o ídios synéchise na vrízoun kai na orkízontai gia pénte olókli̱ra leptá, af̱tí̱ ti̱ forá cho̱rís ta ágria ​​cheironomíes . Tóte stamáti̱se ópo̱s ta mátia diaplátynsi̱ tou , sigá-sigá pou ro̱tí̱thi̱kan apó to do̱mátio , tó̱ra gemáti̱ ami̱chanía allodapó̱n . Óloi ró̱ti̱se:̱ « Ti eípe? " " Típota », eípe , « Tou eípa óti eínai aplá paraisthí̱seis » . I̱ aíthousa xéspase se gélia .

Í̱tan mia óchi « paraisthí̱seis » kai den eímaste . Alien kanónas QH eínai safés gia káthe episképti̱ eíte se gi̱rokomeía , klinikés í̱ thalámous nosokomeío̱n . Analogíes tou proso̱pikoú , oi allodapoí me tous lef̱koús , tó̱ra eínai 1:̱1 . Se orisménes periochés eínai ypsi̱lóteres , méchri 9:̱02 . Boreíte na fantasteíte ti̱n psychikí̱ katástasi̱ to̱n i̱likio̱méno̱n veteráno̱n tou polémou mas pou échoun analávei polloús polémous enantíon tou allodapoú echthroús apó to 1941 ? Syntaxiodotoúntai móno gia na vroun «frontída» tous anatíthetai s 'ekeínous pou kápote polémi̱san . « Frontída gia tous i̱likio̱ménous goneís sas ? Kán 'to spíti . Káthe állo, o echthrós periménei !

Mt. Isa Orycheío̱n Revealed :̱ Énas ergáti̱s orycheíou pli̱síase STORM :̱ «Doulév̱o̱ se Mt Isa Orycheío̱n. Eínai éna mólyvdo, chalkó kai así̱mi orycheío . Allá ópou ki an orycheío chalkoú boreíte epísi̱s na vreíte to chrysó . Gi 'af̱tó kai chytí̱rio chalkoú mas se katharóti̱ta móno 99,0 % . Sti̱ synécheia, tha to steíloume ston Táounsvil . Tha to chytí̱rio me katharóti̱ta 99,9 % . To ypóloipo 0.1 % eínai chrysós. Stélnoume ta rávdo̱n sti̱n Iapo̱nía . Tha mýrize to chrysó 0,1 % kai na to steílete píso̱ se mas ópo̱s rávdous chrysoú . Eínai apló̱s mia « symfo̱nía» pou échoume mazí tous " .
STORM :̱ " ó, ti eínai na doulév̱eis se Mt Isa " " To ídio to orycheío échei 22 epípeda káto̱ apó to édafos , Level 22 eínai to chami̱lótero epípedo , eínai 1,1 chiliómetra káto̱ . To káto̱ pas tóso ypsi̱lóteri̱ eínai i̱ thermokrasía rok " .
STORM :̱ " Póso zestó den to párei ? " " Éna vrády eíchame na dialýsei éna ypógeio ekskaféa gia ti̱n epistrofí̱ sti̱n epifáneia . Í̱tan cheimó̱nas , allá eínai « i̱ Isa ' , énas dynatós ánemos fysoúse apó ti̱n éri̱mo . Sto « dikó mou kefáli» [ Trans ] eínai engegramménoi 50 ' G. sto epípedo 22 , ópou í̱mastan , í̱tan 55 ° C . éprepe na páei páno̱ kai káto̱ , páno̱-káto̱ , óli̱ ti̱ nýchta . af̱tí̱ eínai i̱ zo̱í̱ sti̱ «i̱ Isa » .

STORM EDITORIAL :̱ Emeís spánia STORM Afieró̱mata , tóso edó̱ pi̱gaínei . Merikés forés paírnoume ró̱ti̱se:̱ « giatí den STORM féroun tréchouses eidí̱seis " O̱s mi̱niaío deltío se mia epochí̱ ti̱s stigmiaías eidí̱seo̱n méso̱ tou Diadiktýou af̱tó to eró̱ti̱ma i̱ ídia apantí̱seis. Déf̱teron , den í̱thela na prosthéso̱ ti̱n pli̱mmýra to̱n « kakó̱n eidí̱seo̱n » kataklýsei Agó̱nas mas se ólo ton kósmo . Pollá katastí̱mata Dexiá antigrápsete ta elenchómena mésa mazikí̱s eni̱méro̱si̱s kai aplá anaféroun áschi̱ma néa . To telikó apotélesma eínai oi ánthro̱poí mas megaló̱noun apokardio̱ménoi kathó̱s vlépoun móno ti̱ moíra tous periménei . Se apógno̱si̱ kápoia « pantref̱teí » ton allodapó echthró , elpízontas na «tairiázoun » me tous « tachéo̱s metavallómenes forés » ( sic ) . Óchi ! Agó̱nas prodosía eínai poté mia epilogí̱ . Ti , loipón? O laós mas se anómoia théseis tous échoun antimeto̱písei , kai na xeperásei , pollá empódia katá ta telef̱taía pénte chiliádes chrónia. Ti STORM Elpízoume na prosthésoume sto si̱merinó díli̱mma mas eínai éntonos análysi̱ kai mia poreía pros ta emprós , na mi̱n stathó̱ se deiná pou plí̱ttoun mas . Prépei na eínai , syllogiká kai atomiká , ópo̱s Ntíkens k. McCawber pou í̱lpizan :̱ " káti pou tha emfanistoún " .

VIVLIOKRITIKI̱ :̱ Diggers kai oi Élli̱nes :̱ O Af̱stralós ekstrateíes sti̱n Elláda kai ti̱n Krí̱ti̱ . Me Dr María Hill ( Sídneï :̱ Panepistí̱mio ti̱s Néas Nótias Oualías Press, 2010 ) .

Af̱tó to vivlío tha boroúse na grafteí kalýtera . Chreiázetai epeigónto̱s éna prógramma epexergasías . Tha boroúse éf̱kola na eíche kopeí apó 500pp éo̱s 150pp . M. Hill, énas Élli̱nas ti̱s Af̱stralías kai kathi̱gi̱tí̱ sto Af̱stralianó Ámynas Force Academy, ischyrízetai óti af̱tó eínai to « pró̱to vivlío pou gráfti̱ke sti̱n anglikí̱ gló̱ssa gia tous Élli̱nes kai ti̱n Krí̱ti̱ ekstrateíes apó Élli̱na ti̱s Af̱stralías » . Sas proteínoume af̱tá ta dýo ekstrateíes gia ti̱ meléti̱ , dystychó̱s, den eínai tóso to vivlío tou Hill . O̱stóso, i̱ chrí̱si̱ tou vivlíou tou Hill kataférame na mazépsei ta akóloutha gegonóta:̱

( sel.1 ) «Sti̱n Mar. 1941 i̱ Vretanía ésteile mia dýnami̱ 62.532 stratio̱tó̱n sti̱n Elláda , i̱ opoía perilamvánei Vretanoí, Af̱straloí , Néa Zi̱landía , Palaistíni̱s kai kypriakés monádes " . Méchri ti̱ stigmí̱ pou éftasan ton Elli̱nikó Strató eíche polemí̱sei - si̱s tous Italoús gia éxi mí̱nes metá eisévale sti̱n Elláda apó ti̱n Alvanía stis 28 Okto̱vríou 1940. I̱ vretanikí̱ parousía prokálese mia germanikí̱ apánti̱si̱ . Stis 6 Aprilíou 1941 eisévalan me 100.000 stratió̱tes kai chri̱simopoió̱ntas 1.394 aeroskáfi̱ . Méchri 25 Aprilíou tou 1941 i̱ vretanikí̱ ekstrateía cháthi̱ke . Metá apó mia makrá ypochó̱ri̱si̱ apotraví̱chti̱kan sto ni̱sí ti̱s Krí̱ti̱s . Páno̱ apó 10.000 ta symmachiká stratév̱mata eíchan meínei píso̱ sti̱n Elláda . Oi perissóteroi synelí̱fthi̱san .

Apó af̱toús ekkenó̱thi̱kan sti̱n Krí̱ti̱ to misó móno émeine na yperaspisteí enántia germanikí̱s epíthesi̱s . 31.200 Vretanoí stratió̱tes me 25.000 Élli̱nes stratió̱tes kai mia vretanikí̱ / elli̱nikí̱ frourá 5.300 kánei synoliká 61,800 . Sti̱n epíthesi̱ i̱ germanikí̱ anaptychtheí móno 23.000 ándres . Se antíthesi̱ me ti̱n Elláda, sti̱n Krí̱ti̱ oi Sýmmachoi ligóteroi stous Germanoús 3:̱1 allá ta apotelésmata í̱tan ta ídia . I̱ germanikí̱ ekstrateía sti̱n Elláda dií̱rki̱se tésseris evdomádes . I̱ Máchi̱ ti̱s Krí̱ti̱s kráti̱se móno 10 i̱méres , 20 me 30 Máios 1941 . I̱ germanikí̱ níki̱ sti̱n Krí̱ti̱ kostízoun 6.580 stratió̱tes me ton Vretanó / Elli̱nikí̱ chánei se 3.967 . Allá píso̱ sti̱n Elláda ...

( sel. 15 ) :̱ « Oi Élli̱nes istorikoí den theo̱roún ti̱ germanikí̱ eisvolí̱ [ sti̱n Elláda ] , o̱s « máchi̱ » . Boroún éf̱kola na anagno̱rísei ton Elli̱nikó Strató den éthese éna megálo méros ti̱s yperáspisi̱s , oúte óti to Genikó Epiteleío poté ti̱n próthesi̱ na , pistév̱ontas dikaío̱s óti i̱ germanikí̱ af̱toús ligóteroi se megálo vathmó . Se antíthesi̱ me ton pólemo katá ti̱s Italías i̱ vretanikí̱ diáleimma , apó Mártio méchri Aprílio tou 1941, eínai aplá mia « analampí̱ » sti̱n elli̱nikí̱ istoría . ( sel.16 ) Den ypárchei kanéna archeío af̱tó se othónes Elli̱nikó Mouseío polémou í̱ fo̱tografíes .

«Gia tous Élli̱nes, i̱ sio̱pí̱ tou V 'Pankosmíou Polémou eínai synklonistikó . Den tha grápso̱ gi' af̱tó í̱ na to syzi̱tí̱soume » (s. 17 ) . « O pólemos eínai éna théma tampoú . To elli̱nikó Emfýlio Pólemo 1945 - 1949 , améso̱s metá ton V Pankósmio Pólemo polo̱méno to éthnos . Se antíthesi̱ me ti̱n Af̱stralía ypárchoun líges i̱ró̱a ton Déf̱tero Pankósmio Pólemo sti̱n Elláda . Epeidí̱ i̱ Aristerá í̱rthe na kyriarchí̱sei ti̱n anti- germanikí̱ antístasi̱ to ólo théma échei logokrisía kai oi symmetéchontes tou epó̱nyma « li̱stés » David Close :̱ . « pollá kathestó̱ta katastélloun to parelthón , oi Élli̱nes eínai o cheiróteros » ( ibid) .

Loipón, ti í̱tan i̱ Af̱stralía kánei ekeí ? ( sel. 24 ) :̱ " to vretanikó polemikó grafeío stis archés tou 1941 ypologízetai germanikoú stratoú tha paratássoun 170 tmí̱mata katá 85 galliká kai móno déka Vretanoús. Af̱stralía , me pénte tmí̱mata , o̱s ek toútou, eíche mia ischyrí̱ diapragmatef̱tikí̱ tsip . ( sel. 25 ) O̱stóso, i̱ vretanikí̱ paréchontai sti̱n Af̱stralía móno me tis pli̱roforíes pou tous í̱thelan na échoun prokeiménou na epitýchei éna parómoio sympérasma :̱ óti í̱tan pros to symféron tous na steíloun stratév̱mata sti̱n Elláda . ( sel.27 ) O epísi̱mos lógos gia ti̱n apostolí̱ stratev̱máto̱n sti̱n Elláda den échei nói̱ma , ópo̱s i̱ vretanikí̱ kyvérni̱si̱ kai i̱ ypsi̱lí̱ entolí̱ paradéchthi̱ke óti í̱xeran óti tha chásoun ta pánta pou ésteilan sti̱n Elláda , tóso ti̱n ylikí̱ óso kai oi ándres » .

Elizabeth Barker :̱ « I̱ vretanikí̱ kyvérni̱si̱ na askí̱sei píesi̱ stis elli̱nikés , Giounkoslavías kai ti̱n tourkikí̱ kyvérni̱si̱ gia na bei ston pólemo sto plev̱ró to̱n symmácho̱n . O Vretanós ypourgós Exo̱terikó̱n Ántoni Í̱nten paradéchthi̱ke pénte mí̱nes metá ti̱n ekstrateía :̱ « ámyna Elláda anastáto̱se to chronodiágramma gia ti̱n epíthesi̱ tou Chítler sti̱ Ro̱sía apó éxi krísimes evdomádes . ( sel. 28 )

  Stis 13 Ianouaríou tou 1941 genikí̱ Wavell éftase sti̱n Athí̱na gia synomilíes me ti̱n kyvérni̱si̱ tou strati̱goú Metaxá . Metaxás apaíti̱se kamía vretanikí̱ dýnami̱ na staloún sti̱n Elláda , ektós an í̱tan déka tmí̱mata ischyrí̱ o̱s « káti mikrótero tha prokaloúse móno ta 12 germaniká tmí̱mata pou vasízetai sti̱ Roumanía » ( sel.36 ) . " Metaxás péthane xafniká stis 29 Ianouaríou 1941. Fí̱mes kati̱góri̱se ti̱ Vretanía , eidikótera, éna Vretanó stratió̱ti̱ o opoíos eíche episkeftheí to spíti tou ti̱n i̱méra tou thanátou tou ( s. 38) . " Antikatástasi̱ tou Metaxá , o Élli̱n Pro̱thypourgós , den eíche oúte ti̱ stratio̱tikí̱ tou noós í̱ ischyró charaktí̱ra . Vretanía tó̱ra fovótan Elláda tha mi̱nýsei gia mia xecho̱ristí̱ eirí̱ni̱ me ti̱ Germanía " ( sel.39).

« Oi Vretanoí den eíche kamía pragmatikí̱ próthesi̱ na voi̱thí̱sei ti̱n Elláda. Den eíchan kamía gnó̱si̱ ti̱s chó̱ras , cho̱rís chártes , kamía katanói̱si̱ ti̱s germanikí̱s kataskev̱í̱s sidi̱rodromikoú systí̱matos » ( s.49 ) . Francis de Guingand , énas kató̱teros axio̱matikós tou proso̱pikoú pou parev̱rísketai stis synedriáseis me tis elli̱nikés archés argótera eípe :̱ «emeís , parésyran tous Élli̱nes o̱s pros ti̱n ikanóti̱tá mas na tous voi̱thí̱soume . To apotélesma í̱tan óti chásame pollés zo̱és , óla ta polýtima exoplismó mas kai na tetheí se kíndyno olókli̱ri̱ i̱ thési̱ mas sti̱ Mési̱ Anatolí̱ . Férame gia ti̱n katastrofí̱ sti̱ Dytikí̱ Éri̱mo kai pétaxe makriá káthe ef̱kairía gia na katharísei óso Trípoli̱ " ( sel.50 ) . " Deception katalávei se megálo vathmó stis schéseis metaxý ti̱s Af̱stralías , ti̱s Vretanías kai i̱ Elláda af̱tí̱ ti̱ stigmí̱ . Af̱stralía émeine éxo̱ apó to vrócho noi̱mosýni̱s " ( sel.57 ) .

" ALP voulef̱tí̱s árchise na kati̱goreí ti̱ vretanikí̱ ti̱s « en psychró̱ dolofonía sti̱n apostolí̱ aneparkó̱s exoplisména stratév̱mata tha sfachteí sti̱n Elláda kai ti̱n Krí̱ti̱ » ( sel.62 ) . Me ti̱n epistrofí̱ tou sti̱n Af̱stralía apó ti̱ Vretanía PM Menzies anankásti̱ke na paraiti̱theí . Ti̱ thési̱ tou lí̱fthi̱ke apó ALP i̱géti̱s ti̱s antipolítef̱si̱s , o John Curtin " ( sel. 63 ) .

«I̱ af̱stralianí̱ monádes í̱tan se ypsi̱lá epípeda metá tis níkes tous epí to̱n Italó̱n sti̱ Vóreia Afrikí̱ . Sti̱ synécheia apostéllontai sti̱n Elláda stis archés Martíou 1941 aneparkí̱ exoplismó kai periorisménes metaforés den eínai katálli̱les gia pólemo sta vouná . Antimetó̱pisan mia idiaítera mi̱chanopoii̱méno , kalá exoplisméno echthró me terástious pórous . Anzacs í̱tan synechó̱s « sto tréximo » kai « ypochó̱ri̱si̱» gia to sýnolo ti̱s leitourgías pou dií̱rkese éna mí̱na . Oi perissóteroi arnoúntai na to onomásoume éna « í̱tta », allá af̱tó eínai ó, ti í̱tan . Germanoí kyni̱gi̱ménos Anzacs éxo̱ apó ti̱n Elláda me ilingió̱di̱ tachýti̱ta , voi̱thoúmeni̱ kai ypokinoúmeni̱ apó ti̱n elli̱nikí̱ kyvérni̱si̱ kai ti̱n Anó̱tati̱ Dioíki̱si̱ ti̱s "(sel. 70 ) .

Axio̱matikós ti̱s SOE Nicholas Hammond anéfere :̱ « Metaxás , Papágos kai álla strati̱goí óla ekpaidéf̱ti̱ke sti̱ Germanía . To kathestó̱s tous eínai apíthano na antistatheí se mia germanikí̱ epíthesi̱ , ópo̱s ta dýo kathestó̱ta moirázontai pollá koiná " [ di̱ladí̱ í̱tan tóso fasistikó ] . ( sel. 73 ) . Vretanó práktora Intelligence Ian Sabey si̱meío̱se :̱ « móno katá to í̱misy to éthnos eínai filovrettanós . To állo misó , symperilamvanoméni̱s ti̱s pleiopsi̱fías to̱n Ellí̱no̱n politikó̱n kai to̱n strati̱gó̱n , eínai safó̱s ypér-germaniká " ( s. 74 ) . Oi Vretanoí gnó̱rizan af̱tó, allá ésteile ANZAC stratév̱mata ekeí oúto̱s í̱ állo̱s .
[ I̱ émfasi̱ eínai dikí̱ mas óli̱ . Gia mia pio plí̱ri̱ períli̱psi̱ af̱tí̱ ti̱ si̱mantikí̱ , an kai aneparkí̱s. tómo deíte to Blog mas ] .

VIVLIOKRITKI: 1 Stálin :̱ thríamvos kai i̱ trago̱día apó ton Dr syntagmatárchi̱s genikós Dmitri Volkogonov ( Móscha :̱ Novosti / Londíno :̱ Weidenfeld & Nicolson , 1989 ) .

" Se collectivizing kalliergí̱simes ektáseis ti̱s Ro̱sías , o Stálin stochev̱ménes ploúsious agrótes í̱« koulákous » . Éna ekatommýrio noikokyriá to̱n agrotó̱n , to 30% tou synólou, eíchan ki̱rychtheí kouláko̱n . Af̱tó si̱maínei óti óla ta akíni̱ta , ta ypárchontá tous kai oi ídioi kai oi oikogéneiés tous apeláthi̱kan se apomakrysménes periochés . Oi akriveís arithmoí timo̱roúntai me af̱tón ton trópo , den tha eínai poté gno̱stí̱. Gno̱rízoume óti 150.000 oikogéneies exorísti̱kan sti̱ Sivi̱ría to 1929 ?̱ 240.000 oikogéneies to 1930 kai 285.000 oikogéneies to 1931 . Énas ypologismós eínai óti synoliká 8,5 - 9.000.000 ánthro̱poi apeláthi̱kan . Pollés apó af̱tés í̱tan , o̱stóso , pyrovóli̱se gia antístasi̱ . Megáloi arithmoí perissótera péthanan katá ti̱ metaforá ( sel. 166 ) . Ouínston Tsórtsil ró̱ti̱se o Stálin oi koulákoi « moíra stis 14 Av̱goústou 1942 « pósa ypésti̱ sti̱n kolektivopoíi̱si̱ 1928-1931 » Stálin améso̱s antapánti̱se :̱ « ?̱ Déka ekatommýria »( sel. 167 ) .

«Ótan beíte ston peirasmó na amfivállei o ídios , o Stálin anéfere anarchikó Bakoúnin :̱ « i̱ voúli̱si̱ eínai pantodýnamos . Típota den eínai adýnato gia ti̱ voúli̱si̱ » ( sel. 169 ) .

«O Stálin pollés omilíes sti̱ dekaetía tou 1920 kai tou '30 voí̱thi̱se na di̱miourgi̱theí mia di̱mósia diáthesi̱ tou epanastatikoú zí̱lo , ton enthousiasmó kai ti̱n aisiodoxía . Metá apó tis omilíes tou , emfanísti̱ke mia af̱xanómeni̱ kachypopsía , dyspistía to̱n ypotrófo̱n tou kai mia prothymía na pistév̱oun ta pio allókota istoríes gia « echthroí tou laoú ». Me ton trópo af̱tó , o Stálin pou to édafos gia ti̱n apólyti̱ parafrosýni̱ tou 1937-38 " ( sel.187 )

" Kovalev periégrapse ti̱n empeiría tou apó tis 1937 Ekkatharíseis :̱ « Écho̱ diorísti̱ke epikefalí̱s tou dytikoú sidi̱rodrómou , Minsk . Éftasa sto grafeío dioíki̱si̱s na vrei ádeio . O prokátochós mou eíche sylli̱ftheí kai pyrovóli̱se . Kálesa gia tous anapli̱ro̱tés tou . Ypí̱rchan kanénas . Óla eíchan sylli̱ftheí . Den vrí̱ka kanéna , móno mia paráxeni̱ kai tromerí̱ sio̱pí̱ . Pí̱ga sto diamérisma enós fílou . Ton vrí̱ka sto spíti me ti̱ sýzygó tou , pou éklaige . Ró̱ti̱sa :̱ "giatí den eísai sti̱ douleiá » «Eímai se anamoní̱ gia na sylli̱ftheí », eípe . « Mou eípan óti í̱tan i̱ seirá mou sí̱mera . I̱ NKVD Oi katharismoú káthe déf̱tero átomo . Échoun paralýsei to sidi̱rodromikó » . Ti̱lefó̱ni̱sa Stálin sti̱ Móscha kai eípe proso̱pikós grammatéas tou , Poskrebyshev . I̱ kti̱no̱día stamáti̱se . Télos pánto̱n , apó ekeíno to stádio óti tha xemeínei apó tous anthró̱pous na syllávoun » . ( p.306 ) «Af̱tó í̱tan to schédio se óli̱ ti̱n Sovietikí̱ Éno̱si̱ . P.ch. se Kursk synelí̱fthi̱san 18.000 Kommounistikó Kómma aktivistés , merikoí gia na eínai argá gia ti̱n ergasía , álloi epeidí̱ éna álogo pí̱ge koutsós » . ( p.307 )

" Pósoi synelí̱fthi̱san , 1937-1938 ? Metaxý 4,5 éo̱s 5.500.000 átoma . Éo̱s 900.000 ektelésti̱kan . Polloí perissóteroi péthanan sta stratópeda synkéntro̱si̱s . Se poia vási̱ í̱tan synélavan ? An koitáxoume ti̱n Kentrikí̱ Epitropí̱ tou Kommounistikoú Kómmatos ti̱s Sovietikí̱ Éno̱si̱ , vlépoume óti 23 méli̱ échoun « afairetheí » to 1937 kati̱goreítai óti « i̱ germanikí̱ kataskópous » kai « práktores ti̱s tsarikí̱s mystikí̱s astynomías , to Okhranka » . Pó̱s eínai af̱tó dynatón? 20 chrónia metá ti̱n katárref̱si̱ ti̱s dynasteías to̱n Romanóf kai tou Astynomikó Tmí̱ma í̱tan kápo̱s exakolouthoún na leitourgoún san na mi̱n eíche symveí típota ! " ( r.309 ) " Méchri to télos tou 1938 apokalýfthi̱ke 98 apó 130 méli̱ ti̱s Kentrikí̱s Epitropí̱s pou eíche sylli̱ftheí kai ektelesteí . 80 % óso̱n eíchan Bolsevíkoi dedoménou óti prin apó to 1921 . Pósoi péthanan alloú? "

" Oi pli̱roforíes eínai apospasmatikés V. Ulrikh apésteile ékthesi̱ sto Stálin stis 15 Okto̱vríou 1938:̱ I̱ . ». Apó ti̱n 1 Októ̱vri̱ 1936 to 30 Septemvríou 1938 , to Anó̱tato Dikastí̱rio ti̱s ESSD katadikásti̱ke 30.514 na pyrovoli̱theí kai 5.643 sti̱ fylakí̱ » ( sel.310 ) « Se Septémvrio tou 1938 kai móno « to Anó̱tato Dikastí̱rio katadíkase 1.803 ESSD na pyrovoli̱theí kai 389 sti̱ fylakí̱ » . Ypí̱rchan állo 3.588 katadikásti̱ke ton Októ̱vrio tou 1938, allá af̱tó eínai móno ta stratodikeía . ta politiká dikastí̱ria , epísi̱s, ergázontai polý skli̱rá » ( p.311 ) . Pó̱s xekíni̱san óla teleió̱sei ? "

" To Genári̱ tou 1938 Oloméleia syzí̱ti̱se « láthi̱ » sti̱n apovolí̱ tósa pollá méli̱ tou KKSE . Postýsev eípe apó éna taxídi pou eíche dó̱sei se Kuibyshev , Oukranía . » Vrí̱ka 30 synoikiakó̱n epitropó̱n eíche páf̱sei na leitourgeí lógo̱ élleipsi̱s meló̱n » ( p.311 . ! . ) Améso̱s , o Stálin kati̱góri̱se Postýsev I̱ apófasi̱ lí̱fthi̱ke gia na « pníxei » Postýsev Káthe omili̱tí̱s sti̱n Oloméleia , sti̱ synécheia katí̱ngeile Postýsev O epikefalí̱s kritikós , Kaganovich o opoíos eípe :̱ . " Postýsev eínai echthrikí̱ pros to kómma » ( p.312 ) . Stálin dí̱lo̱se:̱ « Postýsev prépei na apovli̱theí apó ti̱n Kentrikí̱ Epitropí̱ » Ekeínos émeine eléf̱theros móno állo mí̱na sti̱n Fevrouários 1938 Postýsev chreó̱thi̱ke me :̱ . ». ti̱ diálysi̱ to̱n 35 epitropó̱n periochí̱s kómma » , synelí̱fthi̱ kai pyrovóli̱se » .

« Oi aitíes to̱n yperváseo̱n í̱tan sti̱n kakí̱ metacheírisi̱ to̱n meló̱n tou kómmatos Ant 'af̱toú , i̱ af̱xi̱méni̱ ó̱thi̱si̱ téthi̱ke sti̱n anazí̱ti̱si̱ « echthroí » tou Kiévou grammatéas tou kómmatos Kudryavtsev zi̱tí̱sei epaneili̱mména :̱ . ». ! Giatí den ypárchoun graptés katangelíes « Í̱tan mia synánti̱si̱ me kýma to̱n katangelió̱n , tóso polý étsi ó̱ste katangélthi̱ke 50 % tou kómmatos . I̱ pró̱ti̱ sylli̱ftheí ? Kudryavtsev ton eaf̱tó tou! ' " ( p.314 )

" Éna pséma odi̱geí se éna állo ?̱ Stálin exapélyse éna kýma pou vrísketai katá ti̱n opoía i̱ koino̱nía í̱tan anyperáspisti̱ . Ta psémata ti̱s mystikí̱s astynomías pou syndéontai me ta psémata to̱n dikasti̱río̱n kai to̱n eisangeléo̱n tou tmí̱matos , ta psémata to̱n méso̱n mazikí̱s eni̱méro̱si̱s akoloúthi̱san tis synecheís omilíes to̱n ypsi̱ló̱n kommatiká steléchi̱ . Poios ftaíei gia to cháos ? Kaneís . Poios tha boroúse na teleió̱sei? Kaneís " . [ I̱ émfasi̱ eínai dikí̱ mas óli̱ ] .

PO Box 635 PS Strathpine 4500 Af̱stralía ti̱léfo̱no 0448 187 582
Email :̱ australiannationlaction@yahoo.com.au
australiannationalaction2.blogspot.com.au /

No comments:

Post a Comment